Little Einsteins


Merah suka sangat ngan cartoon nie.
bila astro tayang terpacak tak bergerak depan tv
siap nyanyi2 lagi n hafal setiap bait2 lagu
mummy ngah survey kalau2 ada beg atau barangan dr disney Little einsteins nie.
tapi mcm payah nak jumpa.
kalau online belikat ebay tak getilak beli..
nak try g jusco rasa2 adaker barangan kartun nie?

masak daku mencarik!

9 sumpah ako sayang korang:

Daddy Ziyyad berkata...

cuba tgk kat toys r us

fieda berkata...

sama ler dgn maira kat umah ni..mmg channel 613 dia jer la yg kontrol..cite ni,oso,mickey mouse mmg kat mulut dia jer la.

Izan Ishak berkata...

izan pun tak tau kat mana ada jual... tapi mmg suka tgk little einsteins ni... comel2 je!

aanie berkata...

astro channel bape??

amiey lee berkata...

heee bebudak memang gitu kan..kalau dh minat tu berulang smpai tak nmpak apa dah

Pok Amai-Amai berkata...

Kat PArkson ade jual cd little einstein nie...

=D

Nad @ MamaZakwan berkata...

mmg payah sket...
pocoyo ngan pororo pun kengkadang ada kengkadang idak..
huhu!

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Dl ms kekecik mmg cenel tu l! Siap hapal, skang ni dok gila spongebob, smpi Kena lock cenel tu, xleh tgk weekdays, weekend jek, heee

IntaNBerliaN berkata...

umah sy xda astro, so, alisha xlayan cite ni.. muahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in