sofia nyer appoiment



kejap jer rasa sofia dahpun masuk 10bulan.
dah pndai tata,pandai duduk dgn tegak,n mula nak berdiri..
nampak sangat sihatkan die..

setakat nie mummy perhatikan perkembangan sofia alhamdulillah baik sekali.semuanya kelihatan normal.
suka bila dgr lagu2 kartun,mulalah goyangkan badan menari.hehe
kalau org berzikir lg laju dia hayunkan badan ke depan ke belakng..

minggu depan hari rabu dan kamis mummy cuti mengejut.sbb ada call dr hospital yg tarikh ct scan sofia dipercepatkan pd 16 dan 17 may nie..so mummy akan bermlm di hospital semalaman jew.kalau tidak jadual sepatutnya bulan 6.alhamdulillah bleh wt cepat sbb semakin risau bila tgk biji2 mkin besar di belakang bdn dia...

so tinggallah merah ngan papa.takpe kot takde mummy semalaman..harap dia tak cari..


jedua putri mummy khyusuk sungguh tgk citer kartun astro disney junior..tak pandangpun mummy..
k lah duk diam2 mummy nak g sidai baju..huhu

17 sumpah ako sayang korang:

Nida berkata...

mak uih... tembamnya pipi dia, geram...

Comel sungguh dua puteri tu menonton tv.

izan mama mia berkata...

wahh..dh makin tembam sofia nie..

Rose berkata...

alolo comeinyer dia.....grmnyer.nk cubit pp die leh x.hihi

kakcik berkata...

Comelnya kedua2 beradik tu. Putih gebu. Bulat matanya. :)

wahida berkata...

ya Allah!!

tembamnya!!
bulatnya!!
putihnya!!
gebunya!!

gerrrraaaammmmm!! rasa nak gomol2...

IntaNBerliaN berkata...

sy harap semuanya oklah nurul.. bila mslh ni settle cpt2 xdalah kita asyik risau pk psl tu kn.. cpt buat cpt check cpt kita tau kptsn.. awai2 tau xpa.. dr dh lmbat br nk tau..

mamaNoriz berkata...

buah hati pengarang jantung!

IntaNBerliaN berkata...

nurul.. sy balik ari khamis minggu lps.. g sana 3 ari 2 mlm je.. kalu kt pulau pgkor, just hasil laut je la.. macam sotong kering.. ikan bilis... lps tu mknan ringan yg jenis sotong bergula tu.. bilis kering.. mcm gitu je la...

Izan Ishak berkata...

comel bam2 sofia nih...

harap2 semuanya berjalan lancar ye nanti...

al-lavendari berkata...

sunguh gebu dan mulus ... sedap mata memandang.

dwaty berkata...

comelnya dia..... rasa nak cubit2... hehehe

teratak hati berkata...

tembamnya sofia!!!geram nak cubit2..

Nad @ MamaZakwan berkata...

putih melepak btoi depa ni
gebu gebas plak tu!
geram nengoknye
moga sofia tak apa2...
huhu, sama2 riso! hope takde apa yg teruk

p/s: sofia baru 10bulan!dah macam budak setahun! sebaya nayli la kirenye kan? =p

ShimaSalleh berkata...

Semangat betul ank ko wan! Ketul2. Afiq kurus dah.. kecik je hihi.. Pon dh pandai joget tp joget bila Omak dia yg nyanyi je.. Klu ada lagu katun kat tv dia cuma tgok je. X minat tgok tv mamat nih! Aqil dulu senang sikit jaga sbb dok depan tv je huhuu..

CheNamNam berkata...

alahai anakkkk...sejuk hatey tengok kalian berdua....!!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alahai sofia sgt comel....nurul tu la sblm buat MRI kena posa kan...nanti cm na lah qalief tuh dh la jenis bgn tido jer terus makan

mama aryan berkata...

alolo..cumil sgt nih..geram menengoknyer,pipi tu bambam betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in