Segmen : Blogwalking Sampai Lebam


sebab-sebab korang kena blogwalking blog mummy 

1.im very sporting and friendly...hehe muka jer mcm garang tapi peramah n easy going(budget perasan)

2.ada info2 menarik ttg susu badan dan kesihatan(adalah cket2 bukannya doktorpun nak bg banyak2)

adagak info ttg artis,baby artis n gosip2..hehehe taklah banyakpun..

3.korang bleh tgk2 kelambu yang mummy jual(cheh budget bagus jual kelambu..hikhik adalagi nnt nak jual2 benda lain lak)

4.boleh nengok gambar2 n kenali keluarga mummy...

so itujerlah yang ku rasa patut=)

nak taG!

Chemot/shima
intan berlian
(insyaallah diaorg tahu punyer)

14 sumpah ako sayang korang:

teratak hati berkata...

rajinnya join segmen..klu sy join tkt tak smpat nak blogwalking byk2..

Cik Aini Lavender's berkata...

wah2..join jgk ye,wajib ni tuk suma GSF =p

~Sweet Honesty~ berkata...

kalo dh pengunjung tetap tu haruslah tau kn kene tag..hihihi..selamat bersegmn la yea..(^_^)

Miss BaNu berkata...

sy pun dh join segmen nih gak..good luck..

Miss BaNu berkata...

sy pun join segmen ni gak..good luck yer..

Nida berkata...

Kak Nida memang tahu Nurul memang peramah orangnya...hehe

@ deqla manjew berkata...

ok, selmt bersegmen.. dah masokkan link entry nurul dlm update senarai peserta..nanti boleh la blogwalking smpai lebam bijik mata eh..hihi..

Yana Libra berkata...

hehe..selamat bersegmen~~ :)

lelamaisara berkata...

wah dah join jugak...selamat bersegmen..:)

9n0L4 berkata...

dtg dari segmen yg same. hehe. good luck. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

ShimaSalleh berkata...

hehehe.. good luck wan!

fatin hanani berkata...

hehe mummy memeng spoting habis hehe :D

IntaNBerliaN berkata...

NURUL MMG PERAMAH pun.. :-) sy dh lama xjoin sgmen.. skrg ni plak tenet tgh slow.. terkejar2 nk bw.. :-)

mama aryan berkata...

mmg seronok baca blog nih,dan lg dapat tgk gambar anak2 yg comel2 tu..
cute sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in