KELAMBU MODEN MURAH...MURAH

*nie entry sticky post sehingga 31.05.2012.sila scroll down tok entry terbaru kay*

musim sekarangnie siang panas yang amat amat.n malam plak hujan lebat..buat nyamuk cepat sangat membiak..mummy aritu alik kampung di kelantan..subahanallah banyak sungguh nyamuk..

nak tidopuntak nyenyak.sampailah ada MIL belikan kelambu moden.rasanya org lain lama dah g cari.tapi mummy baru nak carik.rupanya kawan MIL jual kelambu moden nie..agak murah harganya.




kebetulan si sofia skang kuat merangkak n ngutip barang atas lantai.mummy nak bergerakpun payah.bagus nya kelambu nie sebab:

1.paling ditakuti di bandar ada banyak nyamuk yang bawak penyakit denggi.

2.kalau alik kampung tak payah risau nyamuk banyak.melaka ke kelantan ker mmg mummy n sofia n merah nyenyak tido.

3.boleh elak dr binatang mcm serangga n lipas.sungguh ku takut ngan lipas wokeyyyy.

4.sofia selamat dalam kelambu modennie..tak g merangkak merata-rata

5.rasanya kalau berpantang n duduk ngan baby lebih selamat dalam nie.dulu masa mummy pantang memanglah beli kelambu baby jer.so payah nak menyusu n sik angkat2 jer sudahnya nyamuk masuk..

6.mudah sangat nak dibawa dan ringan.so mana2 pegi boleh bawak.

7.kain jaring2/net kelambunie mmg tak pns.klu sebelumnie kelmbunie agak pns.tp dah upgrade.mummy dah ngetest,mmg sejuk rasa kipasnya..terbaekkk wok!nyenyak si tecik tido

8.kalau nak g camping atau berkelahpun leh bawak.ala ala platent.n blehgak letak mainan anak2 supaya ak bersepah kat luar drp kawasan.hikhikhik.

nie gambar dr google.




amik pic dr mudah.com mmg senang nk lipat n bawa ke kampung atau kemanapun..



*So siapa nak beli boleh hubungi mummy kay..cepat sebelum kehabisan stock*



stock terkini!!
kaler ijau: 
1 sold (mamaliena)
1 reserve booking (zue perak)

kaler biru 
1 available (sold to fara pj)
1 booking
(pn azizah gombak)


kaler pink 
 sold out-
sold to zana selayang
sold to zakiah melaka
sold to ridzuan putrajaya

kaler purple 
1 available (sold to jaja mlk)
1 sold out ( radi putrajaya)
1 booking (en khai segamat)

kaler oren
full booking..
(sarah melaka)
(pn rokiah selangor)
(en hanafi seremban)


*buat masanie semua stok diatas telah habis..kami akan restok kembali selepas 1.6.2012.terima kasih atas sambutan pembelian kelambu ini..terima kasih banyak2 pada yang membeli..segala kerosakan kelambu boleh ditukar dalam masa 3 hari dr tarikh pembelian.




So sesiapa nak beli UNTUK STOCK PALING LASTEST
SILA KLIK



142 sumpah ako sayang korang:

Unknown berkata...

wah..cantik tu..kelambu...kalau kita pun masuk sekali muat tak...???hjg bln ni nk blk kg..risau kot nnt mia kn gigit nyamuk..

faraherda.razalan berkata...

Kelambu nie tak panas ke? Nmpk gaya mcm panas je? Heheheh. Tp mcm best je kan? Bape RM tu?

mummyrinazone beauty berkata...

izan-hehe boleh jer masuk.nurul masuk 3 beranak muat jer.masuk 4 oang pun muat lagi.mmg kat kampung banyak nyamuk

mummyrinazone beauty berkata...

pok amai-amai
confirm tak panas=)memng nurul rasa kipas tuh.yang pattern sebelumnie agakpanas.nie okjerk sejuk rasa kipas.

rm50 sekali ngan pos

LYAfrina berkata...

besornyer kelambu ni

Unknown berkata...

owh mmg manrik..besar plak tu mummy...serius nmpk besar bila sofia dalm tu hehe..ermm harga dia berpa?

Dr K berkata...

Cuba promote kat hospital..serious...sebab, kalau ikut protokol, di wad yg ada kes denggi, patutnya patient2 yg positif denggi kena tido dalam kelambu..tapi tak di pasang pun, sebab rasa rasanya takde kelambu!

Unknown berkata...

As salam Wan,

Apa khabar? Sihat? Merah & Sofia mcmana?

Very useful nampaknye kelambu tu... Klau akak kat Msia mesti dah beli dr ko ni... Susah nak dpt ni :)

dhiera zainudin berkata...

besar gile kelambu tu~ sofia muka sedih je dalam tu~

fieda berkata...

besor sungguh nmpk kelambu tu..

Myra Jay berkata...

Besar jugak kelambu ni, senang diorang nak meneroka :)

mamaarifakeemaisy berkata...

waah best n menariknya..eina pnh tgk, kakak punya..yg mcm kelambu baby cekup tu, tp bersaiz besor.. tp yg ini lg best, sure2 nyamuk tak bleh tembus masuk wlu dr bwh kan..sesuai klu blk kg ke kan..nyamuk byk kt kg, sini, dok umah tinggi mgkn la tk guna sgt..

Salina Mat Isa berkata...

ingatkan kelambu cam ada kt rumah ni,MIL punya,besar gak,tapi tak boleh lipat2 camtu,nak simpan dia cam kelambu baby tu la, jadinya panjang la,tak bleh bwk msk keta..best la ada kelambu ni..

IntaNBerliaN berkata...

kelambu ni mmg bagus kan.. kalu yg lama tu.. nak kene gantung kat dinding.. yg ni, dinding pun xrosak :-)

mummyrinazone beauty berkata...

lya-aah besar.boleh masuk 4-5org=)

mummyrinazone beauty berkata...

fatin-mmg besar tapi oklah tok 4-5 org.harga rm50 free pos

mummyrinazone beauty berkata...

daddy ziyyad-mmg kalau ikutkan kena pakai kelambu.kelambunie plak bleh letak atas katil.sesuai=)insyaallah akan dibuat=)tq bg info kay doc

mummyrinazone beauty berkata...

kak mar-takper kak nnt ko alik cnie ko beli kat haku kay..ko call jerk

mummyrinazone beauty berkata...

dhiera-aah sedih sbb kena kurung.huhu cian dia tapi takpelah dia selamat dlm2..kalau tak payah nak tgk.tapi lama2 hangin gak dier.hihi

mummyrinazone beauty berkata...

fieda-bleh tahanlah keluasannya kak=)selesa

mummyrinazone beauty berkata...

mj-tulah nampak mcm play tent plak.huhu

mummyrinazone beauty berkata...

eina-aah nurulpun guna bila alik kampung jer.senang bwk travel sbb bleh lipat tecik2=)

kalau umah tinggi mmg tak banyak nyamuk

mummyrinazone beauty berkata...

teratak hati-mmg besh..kalau nk ode helo jerk.hihihi

dia mmg senang bawak tracel.bleh lipat tecik2

mummyrinazone beauty berkata...

ina-aah apapun tak rosak..hehehe

Kazman / Sue berkata...

mak aikk... kelambu dah macam kemah...

Ros berkata...

Assalamualaikum Wan Nurul Hezrina,

Ni kali pertama kak Ros tengok kelambu macam ni,memang bagus la...dan senang pulak tu nak bawak pi kat mana2 pun kan....

mummyrinazone beauty berkata...

kazman-tulah besarkan?kalau alik kampung semua buka khemah.hikhik.

mummyrinazone beauty berkata...

ros-aah klambunie banyak keistimewaannya kak ros=)

Arina Shamsul berkata...

nampak sangat menarik ..nak beli ke tak ek..nak ke tak..emmmm..fikir dulu la ye dear :) hihihi

yumielufya berkata...

selalu tgk kelambu ni kat pasaran..nmpk macam menarik je..kena beli la satu ni..utk kebaikan ank time nyamuk2 bnyak kat rumah..

mummyrinazone beauty berkata...

arina-ok dear.nnt nak mention kiter kay=)terus ke rumah kelambu tue nnt.hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

yumie-aah kalau ore2 kelantan mmg banyak ada belah sana..blehjer kalu nak carik=)

wahida berkata...

mcm best je tido dlm kelambu mcm ni...kalau nampak dek anak2 aku ni, sure dorang merengek mintak walau kat kampung takde nyamuk sgt...huhu...

Unknown berkata...

menarikla... senang bwk ke mana2 kan..

cam nak je...

mummyrinazone beauty berkata...

wahida-aah npk mmg tak pns.tak cayer try arr..hehehe..nnt kalau2 nak ko terus email atau call aku kay nok=)

mummyrinazone beauty berkata...

mama N-mmg menarik n mmg senang nak bawak..kecik2 bleh lipat n tahan kainnya2..kalau nak email kay=)

Jo-Blogger berkata...

berapa harga kelambu tu?kalo nk pos ke rumah berapa plak?ok sy singgah sini dan follow.

Arina Shamsul berkata...

assalammualaikum dear :)


semoga hari ini lebih baik untuk kamu sekeluarga dari pada hari2 sebelumnya..

mummy dan anak2 sihat ?

sapa sini je ye..boleh gak kan? :)

Unknown berkata...

Bagus kelambuni, nak buat main pondok2 pun boleh. Hehehe..

NzA berkata...

masa akak remaja dh ada kelambu besar camni..produk dr negara jiran ttp skrg dh moden...ada pintu mcm khemah lak ye....

mamaRIFQY berkata...

cantek la kelmabu tuh.....kalo ade bb, sesuai la kan?

mamaarifakeemaisy berkata...

eina ada email to u..nnti tengok n respon tau..tq..hehe~

mummyrinazone beauty berkata...

jo-tq follow.nurul tolah rm50 termasuk pos..kalau apa2 bleh email kay.

mummyrinazone beauty berkata...

arina-alhamdulillah.tq jenguk kita ek yang=)

mummyrinazone beauty berkata...

nza-aah kak dulu ada mcm2 jenis kelambu n yang moden skang banyak kasi upgrade.heheh

mummyrinazone beauty berkata...

mama iqy-aah mmg org pantang banyak beli=)

mummyrinazone beauty berkata...

mama liena-nurul dah email semula kay=)

Shiela Luddin berkata...

wahh kencang business..congrat yunkk..!!

Unknown berkata...

wa,menarik:) aah,memang selamat je rasa kalau baby duduk dalam tu,hee...

Ayen... berkata...

nak beli gaklaa,mcm best plk nengok klu dpt tido dlm tu kan,hehehe....

mummyrinazone beauty berkata...

cnn-heheh alhamdulillah rezeki sofea n merah

mummyrinazone beauty berkata...

nanakimie-menarik kan kan?heheh kalau adik nak beli helo helo akak kay=)

mummyrinazone beauty berkata...

ayen-beli jgn tak beli.huhu

Arina Shamsul berkata...

assalammualaikum dear :) kamu sudah tersenarai dalam group segar follower :)

selamat datang dear :)

nanti baca entri ini ye :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/05/group-segar-follower-kini-30-0rang-ahli.html

Miss N™ berkata...

wah..bestlah kelambu ni.. :) mcm berkenan je.. :)

p/s : selamat datang ke GSF.. nur dah masukkan link blog ni ke bloglist GSF nur.. cuba chek tgk..ada x..?

salam ukhwah.. :)

Rohani Hashim berkata...

rumah mak mertua hany pun pakai kelambu gabak. huhu maklom ler umah kampong lagilaaa byk nyamuk kan. sgt praktikal. senang lipat..

dieyna berkata...

dah ada kelambu ni.. hehe senang dibawa kemana-mana jua.. cuma skang ni zipnya dah rosak.. ada cara nak baiki tak?? hehe

Si Matatajam berkata...

Wah mudahnya... Senang simpan plak tu...

Abang Karu berkata...

saya tak reti tido pakai kelambu hehehee

Miss Syahbanu berkata...

wah kelambu yg best..hehe

Tanpa Nama berkata...

salam kak..sy nk order la kelambu ni..td dh emel tp akak xbls pn..

Cik Ai berkata...

salam...mmg skrg sakit x kira musim kan,so baik berjaga2 dr awal kan..salam kenal ye dr gsf =p

Kamsiah yusoff berkata...

salam kenal & follow sini...cantiknya anak awak...gebu gebas

::NureeN:: berkata...

mcm kat umah mak. hehe
umah nureen x payah pakai kelambu rasanya sbb nyamuk klau ada pon seekoq ja sbb kami x buka tingkap umah kecuali time masak jerr

Puan Ninie berkata...

bape harga kak?email ninie plz..

lavender8403@yahoo.com

Liza Razak berkata...

praktikal betul kelambu ni..x mcm kelambu dulu2 :)

Unknown berkata...

okeh aku dh pomot..
Okey gak ni.. nti reserve aku satu. Wat pki lik kg, nak raya kang... Plus masuk je afiq dlm tu so idok la dia merayap2 kan gi dapor ke.. dh ada stok aku nk satu tau!

mummyrinazone beauty berkata...

arina-wow nurul ada dah ek dlm gsf?ok dear.tak sabar nak berkenalan ngn diaorg..suka suka suka..tq v much...mmmmuah!

mummyrinazone beauty berkata...

cik nur-kalau berkenan silalah oda.hikhik..

ok2 tq yer datang blog nurul.sesama kita jalinkan siratulrahim..seronok join gsf..ok ada dah list.nurulpun dah masukkan list taw

mummyrinazone beauty berkata...

mzhany-aah dulunyer kelambu besar n berat tak bape praktikal=)tq sudi singgah blognie

mummyrinazone beauty berkata...

dieyna-ooo zip rosak ek?tak taulah plak.beli barujerlah.hikhik..tapitulah kelambunie kelemahan dia zipnya..kena jaga betul2

mummyrinazone beauty berkata...

matatajam-aah mudah nak simpan n nak bawak g memana=)

mummyrinazone beauty berkata...

karukod-hehe takper kulit tebal.kena gigil nyamukpun still maintain tidoq.hihihi

mummyrinazone beauty berkata...

miss banu-tq jenguk blog..mmg besh kelambunie.sangat besh.heheheh

mummyrinazone beauty berkata...

yatis-kay akak dah balas.lambat cket tak perasan sbb email msuk dlm spam=)

mummyrinazone beauty berkata...

cik aini-aah sakit mmg tak tunggu musim..tq singgah nnt nurul terjah blog cik aini plak yer..

mummyrinazone beauty berkata...

kamsiah-tq sangat sudi follow sini yer...salam kenal jugak!

mummyrinazone beauty berkata...

nureen-oklah dah ada.mmg mudahkan.mcm nurul tak tahan kena geget nyamuk bila alik umah MIL

mummyrinazone beauty berkata...

ninie-akak dah email yang terbaru kay..nnt cek email

mummyrinazone beauty berkata...

liza-aah mmg sangat praktikal=)

mummyrinazone beauty berkata...

chemot-ok.mmg nak sampai dah stock baru.nnt aku simpankan tok ko..ko bg alamat ada aku terus poskan jerw

Cikrosecute berkata...

Memang cantik kelambu tue...kelambu moden hihihi

mummyrinazone beauty berkata...

ros-aah lawakn.mmg praktikal..

Juliet_iRa~" berkata...

wah kak cntik la warna pink..:)..mcm khemah dah ira tgk..hehee

hee..tunggu ira kahwin n mengandung la..confirm beli sbb sng nak brpantang nanti..hihihi

semoga bisnes akk terus maju!amin..hehe

ejulz berkata...

comel je dia dlm kelambu.. hehe.. ada stok lagi x? cam menarik je.. hehe

el berkata...

teringin gak nak beli...tp bape harga kelambu ni ek wan...

mummyrinazone beauty berkata...

juliet ira-aah oklah cikgu=)nnt kalau dah nak beli helo2 jer kat email wokey=)

tq tq tq

mummyrinazone beauty berkata...

ejul-stok baru sampai semalam.tapi dr 10 tgl 5 jer.kalau minat nnt email dulu kay.

mummyrinazone beauty berkata...

el-kay nurul dah reply kat comment el=)

Cik mama berkata...

dahh laaa cik mama cari kelambu ni, rasanya nak jugalaa.. cik mama dah email tau. nanti check yerr..

cik mama follow sini.
http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

Cik mama berkata...

Ermmm cik mama tak leh nak tekan button follow laaa.

atopupbiz reload berkata...

done polow n slm p'knlan dr GSF .. kalo sudi polow blog kta k .. :)

Lara E'dayou berkata...

slm knl n slm polow dr sy ahli GSF .. :)

Deq's Qienz berkata...

akak juai kew??

Nurul Says berkata...

alahai comeynye dia duduk kat dalam tu

salam ziarah dr geng gsf

Busyra Takiyudin berkata...

cantik kelambu tu .. :)

Unknown berkata...

selamat dari gigitan nyamuk si kecil antaranya kebaikan kan. welcome GFS

lizz berkata...

waa besarnyer kelambu...sangat comel baby tu merangkak dalam kelambu besar yer...

Nyue berkata...

nyue dtg follow sini...gengs GSF no.35..salam blogwalking :)

Unknown berkata...

rupanya pagi tadi lum saya follow ya..dah follow .

Si Matatajam berkata...

Brapa harga yek. Cam berminat plak.

Misya Mialen berkata...

comellah kelambu tu;) salam perkenalan dr sy misya ahli gsf;)

Solehah Shamsuddin berkata...

cantik kelambu ni.warna pink lak tuh..hehe

Cendol berkata...

wweeiii besanya kelambuu..besa gajah mcm cendol ni pn muat hahaha

mummyrinazone beauty berkata...

@cendol

hehe semuapun leh tumpang beramai ramai

mummyrinazone beauty berkata...

@Solehah Shamsuddin

warna pink 2 menawan dikkk=)i lioke

mummyrinazone beauty berkata...

@Arina Shamsul

tq arina=)suka sangat join gsf

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Nur

wokeyyy dah mmg ada nama nurul.thanx yea..aah mmg besar kelambutuh

mummyrinazone beauty berkata...

@mzhany

aah sangat praktikal..dulu2 nyer kelambu besar payah pasang dan agak panas..tapi malam2 cket sejuk..kampung mana panas,hihihi

mummyrinazone beauty berkata...

@Dieyna

antar tukang jait jer kak..hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

@Si Matatajam

aah mmglah senang sangat nak simpan.praktikal sungguh

mummyrinazone beauty berkata...

@Karukord Jagau's

rasa rimas ek..takper kulit mmg lasak bleh tahan nyamuk geget=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Miss BaNu

hehe orderlah satu=)wink wink

mummyrinazone beauty berkata...

@Anonymous

sorry lambat balas..stok dah abes masa tuh.sorry akan restok semula nnt

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Aini Lavender's

salam kenal jugak.syok join gsf

mummyrinazone beauty berkata...

@Kamsiah

terima kasih=)nnt insyaallah akan ke blog awak jugak

mummyrinazone beauty berkata...

@::NureeN::

kalau umah banyak nyamuk yang sakit ati tuh..hehehe

mummyrinazone beauty berkata...

@mEiZ SHA

tq kerana membeli...

mummyrinazone beauty berkata...

@Liza Razak

=)sbb tuh namapun kelambu moden.banyak dah upgrade

mummyrinazone beauty berkata...

@ShimaSalleh

tq shima beli.ko lah kawan dunia akhirat..hehe..mmg tak rugi beli n simpan satu

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik mama

dah email jugak.tq

mummyrinazone beauty berkata...

@atopupbiz reload

done follow

mummyrinazone beauty berkata...

@Lara E'dayou

tq follow=)salam kenal jugak

mummyrinazone beauty berkata...

@Deq's Qienz

yup jual dik=)

mummyrinazone beauty berkata...

@N.Aima K

hehehe=0

mummyrinazone beauty berkata...

@Busyra Bt Takiyudin

tq..kalau berkenan beli kay..email jer=)

mummyrinazone beauty berkata...

@etuza

aah selamat dr gigitan nyamuk...tq

mummyrinazone beauty berkata...

@lizz

senanag biar dia merangkak dalam tuh

mummyrinazone beauty berkata...

@Nyue

tq nuyu..nurul dah follow back okey

mummyrinazone beauty berkata...

@Si Matatajam

harga ada kat side bar..kalau nak order email kay=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Misya Mialen

tq leanding sini=)nnt nurul jenguk yea

Ayen... berkata...

Lama betul dah ni x tido dlm kelambu...huhu

Unknown berkata...

asalamualaikum ya, tabung untuk aPA TU..?ada yg sakit ke...maaf ya bertanya..

mummyrinazone beauty berkata...

@Ayen...

kalau org kampung mmg sampai sekarang guna kelambu=)

mummyrinazone beauty berkata...

@etuza

ooo tabung nuffnang jer cikgu=)saja saya letak tajuk tabungkan..hehe

Solehah Shamsuddin berkata...

oh rupenye kelambu ni bleh dilipat2

izz iizza berkata...

x panas ker ni duk dalam ni jer..:)

mummyrinazone beauty berkata...

@Solehah Shamsuddin

aah dik kelambu nie mmg bleh dilipat2

mummyrinazone beauty berkata...

@izz iizza

taklah mmg kain dia tak panas..nurul try dah..mmg rasa angin kipas=)

shuhadaothman berkata...

waa, mak shu bru je soh cri org jual kelambu ni. nnti nak beli will contact u mummy. hehe

shuhadaothman berkata...

waa, mak shu bru je soh cri org jual kelambu ni. nnti nak beli will contact u mummy. hehe

Unknown berkata...

Pasei kelambu tu, aku kdg pakai kdg idok miahahaha... Maklomlah aku bila mlm je bateri dah kong, nyusu afiq dgn aku2 sekali tertido hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in