BANNER ..wa sayang sama lu beb!!

Hehehe tajuk ganas beb..
Assalammualaikum sumer..sihatker ari jumaatnie..
mummy sangat hepi sbb dah jumaatkan 
so esok n lusa masa untuk bersama keluarga=)
ingat nak berjalan di floria putrajaya.
manyak hepppi

ditambah pula dengan boss GSF yang sorang nie
"mama arina"
kalau korang tak kenal dia korang tak cinta oo sama dia..
wa manyak cintan sama dia..mama arina,lu mmg gifted oleh Allah sbb kan bakat lu...(ayaik asal guna wa n lu)hikhik
pada korang yang tak kena rugiiiii oooo.so cepat2 g terjah blog dia
mama arina

so paginie mmg mummy ngumpat dia jerlah..
dia nie mummy kenal sebab masa BW..mummy jenjalan n tetiba tergerak nak klik klik link blog dia..aura dia kuat wooo so i click lah tgk makkkkk aiii."chanteknyer blog lu mama rina"hahaha..kalerful n ada gak mata terbonjol memandang doodle2 muslimah yang cumil2..sukanya mummy tgk.bila tgk plak empunya blog cun lagi so mmg sah nak follow..haha.pastu berkenan lak kat bunga hati dier si alisha plak..salah kot ejaan janji munyik ada maa..mmg cumil taw anak dare dia..


itu baru fizikalnyer kalau dalaman n batin nyer mama arina memang baik hati..Allah kurniakan nya bakat so dia plak banyak bantu n derma bakat dia pada org lain..kalau korang datang blog dia tahu bakat apa dia ada...hikhik..korang bayangkan dia buat banner untuk semua ahli GSF seramai 35orang..huhu baayangkan betapa kebas punggung dia duk betapa menyiapkan..FREE taw!selain tuh dia selalu murah hati bagi header kat orang lain pun FREE jugak..hahah apalagi korang??nak kawan kan kan??


tak caya nengok banner akunie



tgk tgk wa nyer banner?taw dah lu orang jeles nyer..tulah kan dah cakap dianyer bakat tadi..hikhik

alololo bila tgk puteri2 yang wa sayang ada di banner2..wa hepi ooo.rasa nak lompat tinggi tinggi.. wa mmg tangkap cintan sama hasil keja luu mama arina=)
hikhik..korang g lah blog dia kenal2 ngan dia k.sure tak sombong punyer


http://wwwmarina-arina.blogspot.com


selain itu dia pandai gak bagi petua..hikhik terbaru mcm mana nak ilangkan bau durian kat tangan..mmg petua tuh aku carik2 selama nie.hahaha berhasil wokk!!


tq sekali lagi mama arina.
bersusah payah bg banner.
nak harapkan mummynie idok lah pandai mengdesign nyer..huhuhu sadis!May Allah bless u dear=)

23 sumpah ako sayang korang:

Chic Na berkata...

mama arina memang the best. :)

Masz Sidek berkata...

mama arina memang berbakat... :)
doodle dia semuanya comel.. :D

faraherda. razalan berkata...

Wow! Nak kena terjah mcm ni.

Nyue berkata...

cantik banner tu....sama cantik dgn baby dua org tu..sweet :)

mama arina mmg kreatif

are_lin@yu berkata...

terbaiklah cantik dear ;-)

Cik Nur berkata...

kan..semua banner hasil tgn dari mama arina, semuanya comel2 belaka..!

mama arina mmg terbaiklah,..!

izan mama mia berkata...

saya pun heran..sanggup dia bt banner free..kalau tempah mau 5 hengget ke atas nie...dia mmg terer..n baik hati...cian dia kebas ..yew..cantik banner nurol..

lelamaisara berkata...

betul..mama arina tak lokek kongsi bakat yg die ada....syabas...:)

LYAfrina berkata...

wee..cun bangat..lya pon menanti hasil tangan mama arina..

teratak hati berkata...

Bestnya dpt banner free..

Yana Libra berkata...

wah, dah siap dah banner aka ye..hehe..comel~ :)

~Sweet Honesty~ berkata...

mama arina boss paling baikk tauu..mmg tak rugi jdi ahli gsf..

ShimaSalleh berkata...

Wah! cun! cun!
Wa suka beb!
^_^

Wanieys berkata...

cantik banner nurul...mama arina mmg baik kan :))

cendol berkata...

waahhh comel beno!! mama arina mmg kreatif..rajin dia luangkan masa nk bua banner utk gsf..

Si Matatajam berkata...

Cantiknya banner... Suka tgk both of ur honey dews

Cik Aini Lavender's berkata...

wah..
dah dpt eh?
adoii tgh menanti lg nih..x sabar nk nengok nti :)

Zie berkata...

ye betul memang colourful... cantik2 banner dia

IntaNBerliaN berkata...

cantiklah banner ni :-)

9n0L4 berkata...

terbaikkkkkkkk bos gsf. hee.

Izan Ishak berkata...

comellah banner tu nurul... baiknya mama arina...

NzA berkata...

comelnya banner tu....

Dieyna berkata...

hasilnya yang sungguh kreatif...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in