jumpa blogger lagi..tapi...

Assalammualaikum sume..selamat pagi..minggunie arinie baru naik kerja.semalam cuti sebab nursery tutup sbb nak renovate cket nursery n buat kerja2 pembersihan menyeluruh...so tak pasal2 daku kena korban cuti rehat..kalau bleh nak dekat2 puasa n raya malassss nak cuti..

tapi kebetulan plak sofia demam sikit..tengok2 eiii mcm chipmunk ada 2 gigi atas tumbuh..hehe mcm kelakar gigi dia.tumbuh gigi taring dulu.pelik nengok..tapi yang beshnyer walaupun demam tapi makan tetap makan..n pantang tgk mummy masak ikut sekali kat dapur nak dukung..huhuhu

so arinie selasa aii g kerja kay..no coti coti..anak2 plak insyaallah sihat..amin..tadi masa naik lifjam 7.45pagi mcm tu lebih kurang jumpa sorang blogger hebat gak=)hihi ekceli memang dia wujud satu opisnie tapi nie baru nurul bertegur..bukan apa dianie kechik benau(bak kata org melaka)memang tgk life kechikkkk lah sangat..dengan nurul mak ai berganda2 kekecikkannya..hahaha..tgk2 satu opispun payah nak tegur..bukan aii sombongtau..

ikutkan tadi naklah nurul borak lama2..kebetulan ngah 5s so isu tuh jerlah yang ditanya..memang malu2 gak.hehe blogger jugak tapi dekat sebenarnya kami satu opis..uniktak??so harap para bos tak der perasan blog kitakan deqla?tau dah bos2 nanti anak buahnya rajin berblog.hahaha

DEQLA MANJEWW

...Mrs Erry Bercerita...

nie banner blog dia.cumilkan?


deqla nurul curikk gambar tau..ngeh ngeh


so sesiapa nak kenal lanjut link kat atas yer..memang orgnya peramah tau..kenal2 dulu dia kay..kepada ahli2 gsf mmg dah sedia maklum.hihihi..


tengok gambar kat atas kecik kan??tapi tgk real lagilah tecik cinonet..hikhik..tak sangka siblah deqlapun tegur nurul yang mata 4 nie.kadang2 jumpa kat cafe opis memang tak nampak..haha bleh plak deqla kata mummynie nampak garang.hikhik..garang ek??maybe muka kot nampak garang..


so korang klik klik link2 ek=)


26 sumpah ako sayang korang:

Yumida berkata...

sweetnye akak deqla..ayu bangat...dia mmg peramah...

Aine Ainun berkata...

Alkisahnya....seopis rupanyaaa.....

kira mula kena dr blog la ea?

Deqla manjew berkata...

haha.. itu la tgk nurul tergesa2..nk borak2 lama dlm lift pun tak dpt..sedeh tak dilayan tau..uwaaaaa... hihi.. lgpun nurul kan tgh borak ngan mmbe, xkan nk menyampok pulak..namanya azimah kan?? kenal dia sbb pernah sama2 bertugas jadi kerani undi pos dulu..hihi.. takpela, nanti leh borak lg..mmg nmpk cam sombong nurul ni..tp sebnrnya tak..jgn riso, kiter tau.. kan? mmg kite kecik dari gmbr kan? haaa... baru tau..ingatkan x kenal td masa kiter tegor.. hihi..naseb la kenal, kalo tak wat malu je...huhuh

Deqla manjew berkata...

ehh tadi kan deqla nk tnye nurul tau nape dah lama x update blog..tp x smpt..hahaha...

are_lin@yu berkata...

wahhh snglah lh jumpa hari2..tngkp lah pic skli lak..hihihi

Mrs Velentine berkata...

deqla yg cute

teratak hati berkata...

Satu opis ye..kenal nya kat blog ke..hehe..

aanie berkata...

1 opis mesti selalu terserempak....

Kazman / Sue berkata...

bertambah lagi kemesraan bila dah berjumpa kan....

dyabunga berkata...

ramainya ahli gsf yg satu opis..hihih

Gieyana berkata...

syioknya bila satu opis..leh kerap jumpa..:-)

Wanieys berkata...

wah nurul jumpa deqla...hihi...bestlah :))

lelamaisara berkata...

Deqla si kecil molek...hehehe


tak pe nanti kalau jumpe lagi boleh borak puas2..he

dhiera berkata...

deqla ni satu ofis dengan mummy ke? terbaek la~ blogger-blogger keje satu tempat!

9n0L4 berkata...

ambiklah gmbr berdueeee. hehe. baru nmpk kekecikan deqla. ;)

Kesuma Angsana berkata...

la satu opis rupanyer yer!

ShimaSalleh berkata...

Dak nurul ni mmg cenggini.. ingat2 lupa miahahaha so kena terjah dulu... Iras ko mmg garang.. mcm aku gaks hahahaha... dah 1 opis senang la nk pi dating selalu hihi

Masha Meisters berkata...

alehhhhh...kite pun same jugak la....hihi

Cho Zila berkata...

gituler kitani kadang segan2 nak tegur orangkan.. takper nanti selaluler bertegur sapa dah kenalni..
ps sori lama tak mai blogni.. sibuk semenjak dua menjakni...

Deq's Qienz berkata...

owhhh DL kew??hehee..DL mmg lawak pon.ramah jugakk..hehee salam kenal DL..peace yo..

eB berkata...

nk kwn nk kwn :)

fieda berkata...

comeynyer dia..

Nad @ MamaZN berkata...

ahli gsf tu ape nurul?

sonoknye ada member2 blog 1 ofis :)

IntaNBerliaN berkata...

alahaiiii keciknya deqla ni ;-) comel je

Chic Na berkata...

terjumpa secara tak sengaja tu. best2. lepas ni boleh la berkenal2an lagi. :)

Si Matatajam berkata...

M pun teringin nak jumpa blogger2 lain terutamanya GSfians..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in