demam tumbuh gigi

dah tumbuh gigi atas lepas tumbuh 2 batang belah bawah.
2 harinie badan dia panas sikit


40 sumpah ako sayang korang:

♥cikmOt♥ berkata...

eh anak kita sebaya ke???

gigi iris dah 6 batang...
4 diatas, 2 dibawah...

faraherda. razalan berkata...

Uish...ctk betul si kenit ni....

Deqla manjew berkata...

dah tumbuh gigi boleh kunyah byk2, xyah kemam2 dah.. haha.. wahh.. header dah tukar baru. laa... tantekkk... :)

Zie berkata...

siannya mesti sakit kn...semoga cpt sembuh

Huda berkata...

booolatnye comel :)

kayyana berkata...

sian sofea.. cepat sembuh ye...

kayyana berkata...

sian sofea.. cepat sembuh ye...

ShimaSalleh berkata...

Afiq gigi kapak atas dua btg mmg dh bengkak. Br nmpk keluar putih2 sikit kat gusi tu. bengkak mcm haper.. Alhamdulillah takat ni tak demam. Tp asyik nak berdukong aje, lagi satu asyik nak menggigit aku aje tau tau.. nasib time nenen dia tak gigit la pulok hahaha. YG jd mangsa selalunya bahu aku la agagagagaga...

Cik Nur berkata...

patutlah demam ...org nak dapat gigi baru ye..moga cepat sihat.. :)

Cik Rongoks berkata...

alahai..comelnye ^^

Kesuma Angsana berkata...

serius cute lah yr daughter ni ! hehe

~Sweet Honesty~ berkata...

alololo..kesian dia taw..

wahida berkata...

comelnya!! mcm anak arab!!

Chic Na berkata...

nanti dah tumbuh gigi sebatang mesti kiut. huhu..

Fadzli Amir berkata...

Kiutnyerrr.....hehehe

Cendol berkata...

weee comelnyee..aahkn bebudak kecik selalu demam kalo nk tumbuh gigi

Si Matatajam berkata...

Ala sian sofea...Khalish dulu pun demam gak kl nak tumbuh gigi....

aanie berkata...

jaga2 la lepas ni....hehehe...

Yumida berkata...

wah..beruntung adik tu dpt gigi baru..blh mengunyah mknn nanti

eB berkata...

dh sbr dier
^______________^

Deq's Qienz berkata...

alolooo cumeiii..

dyabunga berkata...

ala comelnya..hihih

Wanieys berkata...

nanti mesti gigit2 punya hihihi...comel jer dia :)

izan mama mia berkata...

comel laa sofia dh ada gigi yer...

err lawa lor header baru..seria saja keluarga ni,...suami nurul sporting sungguh yer...

eMMe berkata...

geramnye tgk, meh sini kat aunty, hope aunty dpt baby boy, heeee~

Cinta Misteri berkata...

Haaaaa lps ni melayan dia bebual je laa. Byk soalan nk kena jwb

lelamaisara berkata...

tak pe...dah ada gigi nanti boleh makan mcm2 dah....

header baru eh..cantik la...

Miss BaNu berkata...

kesian die demam dah..xpe pasni leh mkn mcm2 dh sbb dh tumbuh gigi kan

Masha Meisters berkata...

hehe...tambah comel lah gg deah banyak ni...terima kasih jenguk masha kak...lately ni kurang berblog sebabbbbbbbbb....hehe

Masz Sidek berkata...

alololo... kesiannye.. semoga cepat sembuh...

aReLaN berkata...

moga cepat sembuh la ye dari panas & demam sume. hehehe..comey je tumbuh gigi baru

LYAfrina berkata...

sianyer sofia.. biasalah tu kan..sbb gusi bengkak..tu blh demam..

blh belikan sejenis minuman..nama apa tah..tp rasenya ada nama grape2 g2.. lya dh x igt...

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hye comel :D

Arina Shamsul berkata...

Alololo..cian..demam ye cayang..kena kuat tau..


Alesya saya pun demam gak dear..tumbuh gigi taring pulak sekarang ni...hukhuk..

IntaNBerliaN berkata...

alisha dulu pun pnh gak tumbuh gigi, lps tu demam...

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Comelnye Sofia! Dah makin besar dah... Cepat sihat ye! Syafakallah...

Wan akak nak share something dgn ko ni >>>>http://my-mindofmine.blogspot.com/2012/07/live-from-peru-on-mhi-tv3-insyaallah.html :))

Myra Jay berkata...

wahhh!! dah ada gigi ye, comel ;D

9n0L4 berkata...

saya pulak demam cabut gigi. huhuhuhu.

~didiey~ berkata...

cerahnyeee kulit dia!
kiut!
nk pinjam sehari boley x?hihi

mama aryan berkata...

kiut betul la budak nih..
adrien skrg baru nak tumbuh gigi suka sgt menggigit org pantang lepa,ibu jari kaki akak pun nak digigitnya..hhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in