photoshottt..photoshoot

hye semua..assalammualaikum..nak promot laginie..hehe keja aku kalau tak jual barang promot barang..hahaha

sabtu lepas mummy sefamily ber"fotoshoot di putrajaya"konsep santai..memang besh sebab nak gaklah org amekkan gambar family..hikhik

so jumpa ngan kak azfa yang sangat sporting melayan kerenah nak bergambar bagai..
nak tunggu mood dua org puteri baik sangatlah advanteur wokeyy..huhu

k jom layan cket jer gambar yang ada..nak banyak2 tunggu dulu kay,hikhik





nie baru cket taw!ada banyakkkk lagi..suka sangat dan tak sabar nak tunggu gambar siap cuci sebagai kenangan bersama kami...
almaklumlah takdok kamera baguss nak bergambar..kena hard kumpul duit plak nie..
takderker siapa nak bagi free dslr..huhuhu..

eh sesiapa nak menggunakan khidmat 
PHOTOGRAFER
untuk semua aktiviti mcm tunangker,kawin ker sila contect kak azfa

korang g lah terjah blog dia..memang tak sombong punay taw..memang dr rata2 harga photoshoot dia paling murah wa kenal...
mana taw korang nak kawen leh amek dia..pueh ati punya!

74 sumpah ako sayang korang:

Unknown berkata...

CANTIK! Jeles okehh muahahahaha...
Merah ngan papa sama lah, kuda belang.. Siap silang2 kaki lagi mek merah. Apesal sofia tembam sgt nih! Nak tumpang geget! Eeeee geram! Raya nanti kita together-gether ehhh..

^_^

sueshe berkata...

nice..hepi family..like it :)

are_lin@yu berkata...

yeayyy happy family ;-)

+ e.z + berkata...

SUKER ESP YG 1ST TUH... MMG CANTEK KALO FRAME BSR2 LETAK KAT HALL.. :)

Arina Shamsul berkata...

cantik..bertambah cantik dengan budak comel berdua tu..eeeee..geram je nengok mereka..tomey..mummy pun cantik..:)

Unknown berkata...

suka2 zie pun macam nak berpoto kat luar wt family, tapi tak tau bila, hukhuk nak kena himpun duit dulu, huk huk cantik2 gambar tu kan

aanie berkata...

cantik gambarnya.....jeles...jeles..haha...

Awanama berkata...

wei yg ni mmg cantik giler pci dier! n sweet sgt2

mummyrinazone beauty berkata...

@ShimaSallehbeshkan?tulah masa photoshoot ari2 mmg betul2 seronok taw..memang chantek2 kan gambar?aku tak sabar tunggu albumnie..hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

@sueshetq sue=)i like it too

mummyrinazone beauty berkata...

@eB2lah nampak hepi.mmg pakaian kamipun sempoi..namapun konsep santai=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Arina Shamsulhikhik tg mama arina=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Ziekalau photoshoot nie mmg murah sangat.hikhik tak caya tanya pgotografer nyer=)

mummyrinazone beauty berkata...

@aanietulah annie nak tunggu dslr kita sendiri idakleg=h ado pitih nyo

mummyrinazone beauty berkata...

@Kesuma Angsanaseronok bangat.tq tq

Miss N™ berkata...

comel2 belaka semuanya..!
sweet family..!

teringin..!hihih

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah seronoknya...geram tgk merah dan sofia comey sangat

Aine Ainun berkata...

cantiknya....

jatuh cinta nagn gambar=)))

sat nak terjah blog die

bonda dadif aka akish berkata...

whoaaa...best!!!

teringin nak berphotoshoot camnih...

merah same fofea.....gebus sgt....=)

Unknown berkata...

Wan.. meh singgah sini gelok besor2

http://shimasall.blogspot.com/2012/07/khas-untukmu-teman.html

Masha Meisters berkata...

ei...seronoknyer budak kecik 2 org tu...chomel :)

Azfa Bt Hj Baharudin berkata...

kalau ada org nak bg DSLR aku pon nak nurul...kuikuikui.....TQ sbb sudi pomot aku, ahaks!!malu den..... :)

9n0L4 berkata...

cantikkkkkkkkkk. hai hai kembarku sopia. hehe.

NzA berkata...

semua cantik2....

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Cantik2 gambar...
Sweet & Happy Family..^^

Dr K berkata...

family portrait memang best...saya dah lama tak ambik gambar family portrait macam ni, asyik ambik gambar pemandangan aja..hahaha

lelamaisara berkata...

wah..best nye...saya tak pernah lagi ber fotoshot satu famili...huu..amik sendiri aje la..:)

nad berkata...

cam kt ch gmbr yg 1st tu :)

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Nurheheh malu jap..tq cik nur=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Wanieysnurulpun sendiri geram=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Aine Ainunok2 g terjah n kawan2 ngan kak az kay..

mummyrinazone beauty berkata...

@bonda dadif aka akishapa lagi akish g lah terjah blog kak azfa2..nnt leh kenen2nak amik gambar murah2 punyer=)

mummyrinazone beauty berkata...

@ShimaSallehkita sepupu???hikhik kita bff lah kan kan??

mummyrinazone beauty berkata...

@Masha Meisterstq tq=)tq gak g terjah blog kak azfa

mummyrinazone beauty berkata...

@Azfa Bt Hj Baharudinakukan mmg suka kenalkan n promot2nie..lagipun heii barang bai..kata karoot komedia..hikhik.kalau barang baik wajib kena share=)

mummyrinazone beauty berkata...

@9n0L4haha aah ari jadia sama dengan sofia kan kan??hikhik kebetulan=)

mummyrinazone beauty berkata...

@NzAtq kak=)

mummyrinazone beauty berkata...

@LiLy @ MumMyQiStInAlily,mmg masanie kamis ber4 enjoy sangat bergambar=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Daddy Ziyyadseronokkan sensorang=)bila time anak2 membesar kena rakam dalam gambar

mummyrinazone beauty berkata...

@lelamaisaranurulpun nie 1st sime

mummyrinazone beauty berkata...

@Nad @ MamaZNnurulpun suka gambar 1st

faraherda.razalan berkata...

Hamboih! Comel betul mek 2 org tu. Geram tol!

~Cik Sweety~ berkata...

cutenya merah n adiknya tu.. berapa erk kos fotoshot famly mcm ne..??

Chic Na berkata...

tantek nya. seronok eh berphotoshoot. :)

Salina Mat Isa berkata...

Bestnya photoshoot family..happening je tgk gmbar..

Liyana Anuar berkata...

cantik~~ :)

Unknown berkata...

owh..bestnyer mereka..teringin gak nie..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

alaaaa ila tak dpt tgok gbr tue..a ipad nie apa hal ta

Misya Mialen berkata...

Komen sy; happy family yg ada 2 anak comel n mak bapa lagiiii comel.hihihi

Cik Ai berkata...

comel lah,sweet family :)
hepi je kan,ank2 pun nmpk hepi sgt =p

Si Matatajam berkata...

Geramnya tgk pict2 tu.. Comel sgt2... Very nice pict..

mummyrinazone beauty berkata...

@faraherda. razalanTQ FARA=)

mummyrinazone beauty berkata...

@~Sweet Honesty~kak asfa bg murah jer tapi kalau nak tahu lanjut kena tanya tuan badan sendiri sbb harga bergantung mcm mana nak amik2..tak geti plak nak explain.hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

@Chic Nahepi bangat!

mummyrinazone beauty berkata...

@teratak hatitukah mmg seronok sepanjang seisi

mummyrinazone beauty berkata...

@Yana Libratq

mummyrinazone beauty berkata...

@izan mama miaapalagi mama mia.mesti cantik sangat mia n bleh buat kenangan

mummyrinazone beauty berkata...

@Misya Mialenhikhik tq

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Ainiaah alhamdulillah anak2 bg kerja sama

mummyrinazone beauty berkata...

@Si Matatajamhikhik

Reena Sidek berkata...

alalala... comelnye 2 org puteri tu...
memang best bergambar family ni... :)

Nyue berkata...

cantik + comel2 je pic yg disnap tu...nampak kebahagian yg terpancar....

shuhadaothman berkata...

sis, nak pinjam merah ngan sofea shari boleh? hahaha. comel sgt dorang niiii. geram tgok ! ^^

Izan Ishak berkata...

suka3!!! sonok tgk gmbr nurul n family... happy family gitu.

wahida berkata...

semua gambar adalah sgt ohsem!!

Cendol berkata...

cantik le gamboo..comelnye anak akak..kirim cubit boleh??hehe

dya nasir berkata...

seronoknya dpt tangkap pic family.hihih..

Unknown berkata...

cunnye gambar!! suka la tengok... 1 hepi famili gitu... :)

Solehah Shamsuddin berkata...

cantiknye pic yg diambil.mmg btl2 jelas gambarnye :)

Solehah Shamsuddin berkata...

cantiknye pic yg diambil.mmg btl2 jelas gambarnye :)

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya... sy pun tingin gak tp tu la.. hubby xsk nak bergambo ni.. time kawen dulu pun sikit je... adehhh...

nanti ltk lg tau gambo.. sk tgk.. xpuas :-)

Shiela Luddin berkata...

chantek chantekk chantekkk osem osem osemmm...like jota-jota kalii....!!!

lain plak muka sofia tgk time nehhh...putih melepak anak-ank ko nehh weh..geramm haku..!!

dieyna berkata...

sungguh bahagia keluarga itu... semoga berkekalan hingga akhir nanti

insan_marhaen berkata...

Comelnya budak dua orang ni....grrrr....geraaaaam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in