entry jumpa blogger

sebenarnya nie kes jumaat lepas..mummy dapat sms dr sorang rakan blogger.memang kami berhubung melalui sms.

rasanya rata2 kenal bloggernie sbb sikapnya yang peramah dengan semua org dan baik hatu juga..ada anak sepasang.putri aerish dan putra aderian=)

masa ari jumaat2 memng bz sbb kena berurusan ngan peminjam operumahan yang mcm2 ragamnya..tup2 dapat msg yang buatkan punggung terus tak lekas di kerusi.."nurul aed admitt ward di hsptl putrajaya"laaa terus dalam kepala nak cepat2 abis jam5 nak ke hsptl jenguk aed..

kami sebenarnya memang tak pernah lagi jupe.masa sofia addmit ward dulu naklah jumpa sbb kebetulan eb pun nak ke hsptl jugak..so planning nak jupe..tup2 doctr call kata cancel dan ditunda ke tarikh yang lebih cepat..so terkilan jugak tak dapat jupa=(

so jumat2 lah kami berjumpa..alangkah seronoknya..korang kenaltak eb?ce tgk gambarnie

sorrylah ek kamera hp cikai jer..blurrrr huhu bilalah wa nak angkut camera..
nielah aed yang kena tahan2 sbb hydreted..muntah dan cirit birit seiring..kesian dia..mummy belikan buah2..tapi sepitalnie hanya jual apple hijau n orenmummy beli gak walaupun rasa mcm nak bg org diet makan..hahaha belasah lah nok!janji beli..nak ku beli teddy bear mcm tak sesuai tok budak laki..mntg2takdok anak laki tak tahu..huhu

tapikan segan gak tau nak jumpa2..berdebar gak nak kenal eb ni..tapikan mujurlah dia ok orgnya n peramah mcm mummy gak(perasaan ke perasan??)haha tapikan nak kasi tau 1 rahsia..rupanya eb nie kecik sangat tau..mummy lagi tinggi..hahahaha..baru ku tau ku besarrr..hahah

bila cakap ngan eb"eb,rasanya u tinggikan?sbb tgk dlm blog u tinggi?rupanya dia tipu lagi sbb kasi lu punya kaki sarung hills..hahah mau tak tinggi?cumil dia mcm anak2 dia.mana tak tumpahnya kuah dok???

tang hubby dia plak..wa mcm pernah jumpa jerk..haha pelakon azad cakap anak mami2.kenal dok??yang jadi kawan adnan sempit2 arr..so wa publish pic nie mesti ada org ingat wa gambar ngan retis..hikhik..

kaylah eb,suka bangat jupe eb..dah plan pas nie memang nak sangattttt jupe lagi..biaq lama sikit jumpa leh omong2 banyak2 sampai sume rahsia dpat tau...keji say...eb,mmg seronok kenal eb.walaupun kat dunia alam maya jer ternyata eb wujud...kalau tak wujud ku larikkkkkkk...hhahaha


klik sini

eh membebel banayak dah.korang cer klikk2 link eb nie n kenal dia kay...dia ok n tak sombong..n naktahu "header mummy kat atas blognie eb yang design"ngehgeh...chantek kan??kan??


65 sumpah ako sayang korang:

Unknown berkata...

mmg cam muka azad la hb dia...
anak dia sgt comel..mummy dia so ayu

Awanama berkata...

oo one of maya fren ni eB.. mesti seronok dpt jumpa kan!

Unknown berkata...

cantik2 nana suka:)

hu,cian aed,moga cepat sembuh.....

Dr K berkata...

rezeki pertemuan tu, tuhan yg rancang kan..kadangkala plan punya plan,tak dpt jumpa jugak...tapi bila dah mmg ada rezeki nak jumpa...

Unknown berkata...

haah la.. muka azad laki si eira tu..hikhik.. best la jumpa kwn blogger.. mmg cantik header yg dia buat...ingtkan nurul yg buat sendiri... hihi

Nyue berkata...

huhu..best kan...dr xkenal..dapat saling kenal mengenali... :)
yupp suami dia iras ezad....heheh...nyue xpernha terjah blog tu..nty nk terjah la....

wow...header yg kwn blog buat tu mmg cantik..

Bionic women berkata...

kita x pernah jumpa eb lagi...tapi kita suka sangat anak2 sangat cumelll..
mummy bila kita nak jumpa???

Unknown berkata...

opcos kenal.. eb yang ramah tamah.. oo kecil molek lah dia ni kan?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

haha blogger eb kenal wani rajin juga masuk blog dia..anak2 dia sangat comel hihi

are_lin@yu berkata...

wahh beznya bila kita plak nak bersua ni..hehe

lelamaisara berkata...

ha ah la cantik header nurul...

anak die comil la....:)
sonok la dapat jumpe kan...saye hari2 dapat jumpe blogger gak...

hehehe...Dapat jumpe Masha...hehhe

dya nasir berkata...

kembar ezad ea?hihihi..

Shiela Luddin berkata...

bestnyer ko dear dapat laga-laga pipi ngan eb..ater ngan haku biler plak nak laga-laga tetek nehh...mhuahuahuaaa...

Unknown berkata...

Jeles lagik! wahahaha... Ako nak jumpa korang dua..

nad berkata...

tu la..ada gak bace kt blog eb yg eb jumpe nurul

Masha Meisters berkata...

yeala...macam muka azad kan? hihi...comelnyer ank dye

Unknown berkata...

hehehe..bestnye dpt jmpe rakan2 bloggr kan :) eb comel je ye..

Si Matatajam berkata...

Memula M tgk pun ingatkan azad, pastu tengok lagi iras2 ja... Jap g M terjah blog dia. Coz mmg M tak kenal lagi..

~Cik Sweety~ berkata...

eyh...muka mcm muke azad la...huhuhu

Chic Na berkata...

betul lah kata mereka. mmg iras azad. huhu.. bestla dpt jumpa kwn blogger. :)

Miss N™ berkata...

betul..pertama kali tgk mcm azad..hihih..

nur pun baru jumpa kawan blogger..hihi

Liyana Anuar berkata...

a'ahlah..cam retis suami dia..hehe~

9n0L4 berkata...

wahhh bkn main excited lagi dpt jumpe. ;)

Salina Mat Isa berkata...

best ye dpt jmpe kawan blogger..

dieyna berkata...

alangkah indahnya jika gsf juga mampu berkumpul....

mummyrinazone beauty berkata...

@Yumidaanak2 eb mmg cumil.geram nengok

mummyrinazone beauty berkata...

@Kesuma Angsanakalau dpt jupe memana blogger mmg seronok

mummyrinazone beauty berkata...

@nanakimie=)aah kita sesama doakan aed

mummyrinazone beauty berkata...

@Daddy Ziyyadselalunya plan mmg tak jadi.huhu

mummyrinazone beauty berkata...

@Deqla manjewden mana geti bab2 kreatifnie.mmg fail

mummyrinazone beauty berkata...

@Nyuediapun mmg designner

mummyrinazone beauty berkata...

@Bionic womentulah eily tah bila kita nak jupa..eily panggil nuruljer toksah panggil mummy.tak mesra

mummyrinazone beauty berkata...

@Zieaah tecik molekjer..kurus

mummyrinazone beauty berkata...

@Wanieysaah perasan wanie selalu drop komen blog dia..

mummyrinazone beauty berkata...

@Wanieysaah nurul perasan wabnie mmg selalu drop komen kat blog dia

mummyrinazone beauty berkata...

@are_lin@yutulah nak sangat bersua nie..kalau dapat syokkkknye

mummyrinazone beauty berkata...

@lelamaisaralaaa tu lain kes mcm nurul ngan deqla..cuma lain tingkat.hahaha

mummyrinazone beauty berkata...

@dyabungamcm kembarkan???

mummyrinazone beauty berkata...

@CheNamNamgilo ko nie..hhahaha nak gak jupe ko.ari2 ko datang melaka aku plak tak balik.huhu

mummyrinazone beauty berkata...

@ShimaSallehko lagilah sangat2 nak jupe

mummyrinazone beauty berkata...

@Nad @ MamaZNaah eb buat entry dlu

mummyrinazone beauty berkata...

@Masha Meistersmmg mcm retis n anakdia sangat cumil

mummyrinazone beauty berkata...

@Hudammg kecik jer eb sebenarnya

mummyrinazone beauty berkata...

@Si Matatajamok ok g kenal2 dia ok orgnya

mummyrinazone beauty berkata...

@~Sweet Honesty~aahkan?hihi

mummyrinazone beauty berkata...

@Chic Nabila nak jupe geng2 gsf plak

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Nurkalau bleh nakjer jupe semua yang biasa chat

mummyrinazone beauty berkata...

@Yana Libraretis ooo retis

mummyrinazone beauty berkata...

@9n0L4mesti!

mummyrinazone beauty berkata...

@teratak hatibila lak kita nak jupe??

mummyrinazone beauty berkata...

@Dieynabetul kak mmg setuju.huhu

aanie berkata...

jeles dpt jumpa eb....huhu...
shah mmg mcm muka bobby pun...hehe....

+ e.z + berkata...

hah? sumaiku mcm retis?
leh gelak fensan... gelak fensan balik nih.... ha3...
ooo gini rupernyer mukerku dlm kamera org len eh? pucat cam hantu. ha3....

eleh, tinggi kiter lebih kurang jerk, bknnyer byk kurangnyer pn... tapi eB akui... i mmg ktrs walopn en shah kater eB gemoks.... sp kater eB krs, dier rabun... hik3... buah hatiku itu mmg sgt lancang mulotnyer kat wife sendiri... kat org len pemalu la plk... bobby eh? bobop kang baru tau en shah nih... fensannnnnnnnnnnnnnn...

ps: tq yer wat n3 psl kami...
eB dh dpt kwn2 br... suker3...
ader rezki kiter jumper lg... insyaallah.... bulan 11 ok? ^____^

Aine Ainun berkata...

Walopun hanya diaalam maya kenal,
tapi silaturrahim tu berkekalan n dapt jumpa...bestkan

Nurul Says berkata...

kenal eb...dari blog juga..antara blogger yg rajin buat dan join contest juga hihihi..suuka bergambar juga!! siapa tak kenal eb rugi..sbb eb pernah featured dalam majalah intrend juga tau..kan? kan? kan?

Abang Karu berkata...

x de sapa nk sms saya...huhuhuuu

Arina Shamsul berkata...

mesti seronok jumpa teman blogger kan dear :)

Miss Syahbanu berkata...

wahhh bestnyer dpt jumpa.. =)

Cendol berkata...

waahh best nye dpt jumpe kwn alam maya..maya dah jd realitiii!!! haha
aah kn laki dia mcm muke azad tu..

Unknown berkata...

panjang cerita nurul..mesti dok gebang riuh kat sana yaa..hihih..nurul ni peramah laa agaknya..kan

Cinta Misteri berkata...

Pertemuan pertama mmg malu2, lagìlh slama ni contact via maya jer...

Ermm azad tu sapa plak (huhuhu)..

*CiM teringin nk jumpa Mama Arina 1 day..

aReLaN berkata...

seumur hidup ni hanya pernah jumpa beberapa kenalan maya je.hehehe..memang ada la iras2 azad muka laki dia

Kazman / Sue berkata...

semoga cepat sembuh.... sambil2x leh jumpa rakan blogger yee...

Unknown berkata...

tahniah dah jumpa seorang blogger, ada gambar ke? mana satu tu..

IntaNBerliaN berkata...

oo jupe eb.. eb ni mmg peramah kan.. berkenan dgn ank2 dia... comel sungguh :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in