Albert Einstain Vs Mek Sofia




Siapa kenal?
Nie lah Albert Einstein

Yang bawah nie juga albert einstein ketika umurnya
2 tahun..
tengok pada rambut jer serupa

hehehe
hanya selingan petang2 hari
boring sudahhh


hahaha si mek sofia baru jer bangun tido masa nie..
tengok rambut dia habis kusut masai..
hehehe


11 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

sama la.,..kikikiki

Deqla Manjew berkata...

hahhaaa... wat lawak lak di ptg hari... dah serupa tgknya hah..tp yg sorg rambut putih, yg sorg rambut perang.. ;)

Mama Vogue berkata...

Sabo jela ..hahahaha

Cik Nur™ berkata...

hehehehe...moga sofea jadi pandai jugak mcm pakcik albert einstain... :)

Chic Na berkata...

hikhik.. sama. harap bila besar nanti sama bijak mcm einstein.

N.Aima K berkata...

kah3x.. ni konfom bijak kalah albert enstein

Izan Ishak berkata...

comellah mek sofia... rambutnya curly gitu.

Si Matatajam berkata...

Hi hi...Einstein yg kat bawah tu Lagi comey ^_^

jaakechik berkata...

hihihi.. sebijik ler pulak... kekekeke... kak, jaa tgk anak akak maintain jer tubuh badan dia, (tak kurus) ada petua atau amalkan apa2 tips pemakanan ke? fikri skang takmo makan ler...

mama aryan berkata...

sama la rambutnya..hehe

9n0L4 berkata...

hahahaha. nnt sofea pun akan jadi someone la tu kot. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in