Senarai Nama Mereka Yang Join Nak Toto Free





hadiah adalah toto dalam gambar...sebijik mcm kat atas kay.


Sila klik link
http://mummyrinazone.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-yang-nak-toto-free.html


*So kat atas nie senarai yang nak toto free.Laju-laju korang tengok nama korang adaker tak n sesiapa yang takder nama n dah bg link sila bgtahu mummy secepatnya kay sebelum esok.klik link kat atas nie ek*

So dengan rasmi mummy tutup peluang nak dapat toto hijau kat atasnie free wokey..Cuma bagi linkjer pun..
So insyaallah selepas 
"1 may 2013"

Sofia yang akan cabut undi yer..So kepada PEMENANG cuma satu syarat iaitu *UP ENTRI* tentang hadiah anda okey dan tentang blog
mummyrinazone.blogspot.com yang menjual toto nie,kelambu n pelbagai beauty slimming produk,minyak wangi,barangan bayi dll ..Itu sahaja=)
kay selamat berjaya yer korang=)

16 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

xpela... bg pluang kat org je la.. haha.. bajet menang plak kalo join... hepi belated besday...kehkeh...

Ratu Hatiku berkata...

Tahniah pada pemenang... :)

lelamaisara berkata...

Nak jugak toto tu tapi tak nak undi bagi...hehehhe

IntaNBerliaN berkata...

ok, nak g tgk :-)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Kak Nurul..
yeah..cma dah cek ade..no 6 :)

gud luck bt semuanya!

Si Matatajam berkata...

@Deqla Manjew: amboi Deqla siap dok bajet menang kalau dia masuk tu..muahaha...

Si Matatajam berkata...

Dah terjah..ada dlm senarai...wish Me luck ^_^

Yumida Huda berkata...

deqla xnak kasi sy je kak..haha
yeah...menunggu debaran..jengjengjeng

mama lieyna berkata...

Good luck to me.. psss sofia, cabut nma acik na ye.. hehe..

Norlizayati Othman berkata...

Owh harap2 ada luck. Good luck semua!

dhiera berkata...

ini toto baby ke? good luck dan tahniah buat pemenang yep~

Cik Nur™ berkata...

nak tengok jap..ade tak nama nur.. :)

With Julia berkata...

ala terlepas peluang nk join sbb bz keje...x sempat nk go thru semua geng blog hehhe...

IntaNBerliaN berkata...

yg ni saya dh komen kan.. tp nurul x publish je lg kan :)

izan mama mia berkata...

ehe..bkn xmo joint,..sbb mia dh besaq dah..ehe

mama aryan berkata...

tak sempat akak nak join..maklumla bizi sgt skg. ni baru ada masa nak jenguk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in