CPUV nuffnang - dumex dugro Core




Dumil Mama PreciNutri illustration

Big Thanx to Nuffnang and Dumex dugro Core yang sudi leanding iklan dalam blog mummy yang tak seberapa nie..
kalinie susu tepung baby plak bertapak
dari dugro

Nuffnang nie mcm tahu2 jer daku tengah serabut memikirkan sofia.
Sekarang dia dah semakin besar..
dah 1 tahun 10 bulan
masih menyusu badan

baru-barunie sajalah nak campur sebab nak ajar wean off.saja nak tengok reaksi dia.
pastu buatkan sebotol guna susu dutchlady.
erm bila tanya cikgu..
"dia tak mo kak susu tepung"
aiseh....
"pastu saya bagi stok susu akak tuh dia minum mcm tak cukup-cukup"

Alahai mek sofia..
memang dia tahu..sekarang nie mummy ngah survey2 susu yang agak bagus untuk dia.mummy bukan geti susu tepungnie.kalau mek merah dengan dutchlady jer so tak der masalah n serasi..
kena ambil sample2 susu tepung yang ada kat luar nun..

So tadi bukak laman web
http://www.dumex.com.my

tengok mcm-mcm jenis produk susu.Terpikat dengan yang ada gambar kat atas nuh..Susu dugro yang kandungannya buah-an dan sayuran.So agak memikat hati..
So,mummy dah minta sample dihantar pada mummy..Harap cepat2 hantar..hehehe

So for more information bolehlah klik di link kat atas nuh.Mana tahu korangpun ngan fening nak carik2 jenama susu.tapi susu nie tak semua budak sama n tak semestinya mahal itu boleh serasi.takut plak cirit lah,sembelitlah...aiseh..

So sekali lagi Big thanx to nuffnang
sudi sedikit sebanyak menyelesaikan masalah mummy dalam misi mencarik susu buat sofia


15 sumpah ako sayang korang:

aanie berkata...

kalau dia nak, ok la kan....

Mieya Atiera berkata...

Mieya pon dapat CPUV nie jugak

intanfirdaus247 berkata...

ala tomei2 sofia

mama lieyna berkata...

Upss seksi sofia :-)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

anak2 sy pun minum susu ne.. da serasi.. nak tukar takut plak xsuka...

Si Matatajam berkata...

Tahniah Nurul

With Julia berkata...

Akak...betul tuh sometimes nuffnang tlg bg idea kt kita berdasarkan iklan2 yg di pampangkan...sungguh membantu kan :)

Deqla Manjew berkata...

rezeki anak2 la ni... nuffnang ni tau2 je ek.. bagus la kan... ;)

syawalsimpsons berkata...

dier tau rasa susu mama dier..mcm2 rasa...susu tepung 1 rasa je kan..kikikiki....terbayang mcm mana la izz nnt...

Mrs Velentine berkata...

alhamdulillah rezeki...wani minum ni perisa coklat

Izan Ishak berkata...

tahniah nurul... rezki dpt cpuv baru. best2!!

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
tahniah2..

huhu.. anak cma x suka dugro.. diorg prefer dutch lady... :)

N.Aima K berkata...

danish pun masih susu badan keh3x..dah dua tahun tp skrg saya dah mix dngn susu dutch lady perisa coklat..tp danish x minum guna botol guna gelas hu hu..

mama aryan berkata...

alhamdulillah..moga terus dimurahkan rezeki nurul & anak2

9n0L4 berkata...

bestnye dpt be. huhu. watkan la utk jaa jugakkkkkkkk. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in