Happy Birthday korang bulan April=)







Ditujukan Khas buat korang korang n korang yang meraikan besday bulan nie kay..
A.P.R.I.L

Wishing u all da happiness in da word.
Semoga terus memperbaiki diri menjadi yang lebih baik lagi.
Semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan sihat tubuh badan insyaallah.
Semoga juga kita sama-sama peroleh keberkahan di dunia dan di akhirat..



Happy Belated Birthday
to


to


dan sesiapa yang menyambutnya di bulan APRIL



Juga ingatan kepada diri sendiri juga yang semakin meningkat tua.
Semoga sisa-sisa hidup ku manfaati dengan sebaiknya..
Ya-Allah ampuni hambamu yang jahil
Ya-Allah kau berkahilah aku di dunia dan akhirat
Ya-Allah kau lindungilah keluargaku
Kau lapangkan rezeki dan umurku
Kau limpahilah RAHMAT mu Ya-Rabb.
Ingatkan aku supaya bertakwa kepadamu..
Kerana,sesuatu yang pasti setiap kali tarikh kelahiranku...akan semakin menghampirimu,menghadapmu..
Ya-Allah cukupkanlah aku dengan amalan
Supaya seimbang segala timbangan..
Sesungguhnya aku insan yang selalu lupa pesanmu=(

My Little Honey Dew

Wan Nurul Hezrina Abd Halim
30 Tahun
29 April 1983

*wink wink buat awal entri sbb 29 april daku bercuti!!Yahooo jom cuti!!*



25 sumpah ako sayang korang:

intanfirdaus247 berkata...

lalalala happy birthdaaaayyyyyy

Mrs Velentine berkata...

happy birthday semua..akak 29 ni..ok set2..

Deqla Manjew berkata...

hbb besday gurl.. amboiii siap bgtau dah tu..mujur la bgtau awal2 kan... sbb nurul xde fb..kami tau pun dari fb la ... ok la pasti la kami buat entri utk nurul... tu cuti sambut besay ke? hihihi

syawalsimpsons berkata...

untung la cuti awai..kikikiki..nk wish awai gak la...happy bufday

Daddy Ziyyad berkata...

Selamat Bakal Menyambut Hari jadi yg ke 30 !!!! hihihihih

Tihara berkata...

happy birthday untuk mereka semuanya :)

Cik Nur™ berkata...

HBB Shu dan Miss Banu...

Coming soon HB untuk Nurul... :)

Chic Na berkata...

happy beseday semua.. ;)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

happy birthday semuaaaa

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Kak..
alhamdulillah..sanah helwah buat miss banu & shuhada.. tak lupa jugak birthday in advanced buat akak :)

Masha Meisters berkata...

hyy kak wan...rindu banget sama kamoooo deh!
Masha is back!

happy bithday toooooo them :)

aanie berkata...

nurul!! besday kita sama!!!

jaakechik berkata...

hepy beday gak buat mereka semua!!

p/s : bercuti kemana tu kak? wahh bestnya!

izan mama mia berkata...

happy besday tuk mereka :D

Huda berkata...

happy birthday nurul :) huda bulan mac :)

IntaNBerliaN berkata...

happy bzday nurul..!!

PakcikLie PCL berkata...

Hepi besday to U Nurul, pcl ...singgah dari blog MV.

jaakechik berkata...

hepy beday buat kak nurul!!!!1

BaNu Syah berkata...

thanks n happy besday to you too..hidup april yeah hehehe

are_lin@yu berkata...

kak cmna lh hilang sampai 6kg tu?hihi..fellina ka?

lelamaisara berkata...

Happy birthday korang...oh nurul pon bulan april jugak la...ape pon semoga panjang umur dimurahkan rezeki

mama lieyna berkata...

Happy belated besday nurul... muda lg... :-) anak dh 2, best2x .. welcome to 3 series... :-)

kayyana berkata...

apepun happy birthday nurul.. semoga ko dan keluarga sentiasa bahagia dunia akhirat... dimurahkan rezeki diberikan kekuatan untuk trus menjalani kehidupan bersama orang orang yang tersayang... happy birthday

mama aryan berkata...

selamat dtg ke 30 series ye...

9n0L4 berkata...

dh sebulan berlalu. hehe. hepi belated ye nurul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in