CPUV Nuffnang-Kleenex With cucumber extract.



Sekarang nie kalau g toilett kat opis cepat ajer habis tisu.
So kenalah Sponsor sendiri supaya boleh pakai untuk diri sendiri kalau toilett dah "kehabisan tisu"

Dah lah laa nie kena consume lebih 2 liter air so jawapannya keraplah den ke tandas.So mummy kebanyakkannya guna tisu jenama kleenex sbb ianya lembut dan agak tebal sedikit so ada keselesaan dalam penggunaan di situ sangat mesra pengguna..
Setiap helaian adalah 100% daripada virgin fiber yang berkualiti
dan paling best pakaging semua cumil2 nak-nak ada gambar kartun pooh.i liked it!

Lagi satu suka ngan pakaging nya yang mesraaa pengguna.Tahu2jerlah beg tangan bukan besar mana.Semua nak isi.So TISU BASAH memang keperluan bila ada anak kecil.Dengan Kleneex banyak pakaging tisunya yang saiznya sesuai dibawa kemana aja=)

Baru-baru nie kleenex mengeluarkan satu lagi product
yang lebih kepada kesegaran semulajadi,LEMBUT DAN SAPUAN BLEH MEMENANGKAN GITU!!..hehe.Naturally gitu.
"KLEENEX 3-PLY FACIAL TISUESS INDUSED WITH CUCUMBER EXTRACT"




ku ambil di google ajer kay..Credit!
So siapa tak tahu bau cucumber?mmg segarkan?so keluaran kali nie lebih freshlah..

Banyak sebenarnya produk2 dr kleneex nie.tisunya yang tebal dan lembut lebih diminati ramai orang
Produk terbaru nie lebih lembut dan lebih tebal dr biasa so can u imagine?lebih best lah dr biasa.So kena g carik lepasnie..

So kalau nak bersihkan make up ker,nak lap peluh-peluh ker,sapujer tisu keluaran barunie nescaya dengan baunya sesegar cucumber boleh buat kita tenang...ermmm.Sambil menutup mata..bleh rasa tak kesegaran tuh??hehe

Rasanya ada contest yang hadiahnya cukup2 lumayan taw.
Yang mana ada facebook blh like n share.tuk maklumat lanjut sila klik
facebook.com/kleenex.malaysia
Manalah tau korang menang..

Kalau korang nak g beli cariklah mana2 pasaraya..
harga dalam RM4.90 sehingga RM14.95

15 sumpah ako sayang korang:

intanfirdaus247 berkata...

hai yun...pekabo? saja ja datang sini golek2..ehhe

faraherda.razalan berkata...

Gila.Tisu siap ade extract lagi. Heheheh....

Ratu Hatiku berkata...

Mst wangi tisu nie kan.. :D

Mrs Velentine berkata...

akak mmg banyak dapat BE kan..bestnya

9n0L4 berkata...

tahniah nurul. nak jugakkkkkk. hehehehe.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

tahniah kak,, kalau sy susah bebeno nak melekat

Si Matatajam berkata...

Wah BE tu..Tahniah... M pun suka Kleenex..tisu lembut dan tebal...

Cik Nur™ berkata...

tak silap tisu ni ada yg 3 lapis kan...

Daddy Ziyyad berkata...

wowww! tisu timun! hahaha

Deqla Manjew berkata...

haha.. mmg tisu kat toilet cpt jek abis.. ada gak siap amek simpan utk dia tau.. tak patot betol..huhu..tisu kleenex ni mmg lembut..

dhiera berkata...

sama la.. klo tisu toilet abes memang sponsor tissue sendiri tapi saya guna je brand apa2~

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Wan..
huhu.. mmg bagus ade tisu..
tp cma bukan pengguna tisu tegarr..
hihih..

tahniah utk cpuv nuff :)

LYAfrina berkata...

blum pnh cuba lg tisu ni

jaakechik berkata...

tahniah kak dapat BE lagi... murah rezei blog akak!

IntaNBerliaN berkata...

cucumber..? mmg best ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in