Mari-Mari beli minyak wangi



Salam selasa korang
dah petang dahpun..baru siap segala mak nenek kerja-kerjaan..hehe
Otak still kosong nak cerita apa sebab paginie 2 kematian mummy terima..

Satu rakan blogger
Kak gee isteri abang abil..
satu lagi anak kepada sahabat sekerja..
semoga mereka2 yang hidup terutama keluarga arwah tabah..memang berita paling sedih adalah berita kematian saudara mara terdekat kita
Al-Fatihah diucapkan sekali lagi
semoga rohnya dicucuri Rahmat Allah

Ok berbalik pada tajuk
"mari-mari beli minyak wangi"


Nielah minyak wangi yang cumil lagi wangi itew..
sungguh terujalah dapat barang nie
Yes...daku beli online.bukan tak bleh cari kat luar tapi skang semua dihujung jari.memang suka gak beli online=)

Kesukaan yang utama 
Minyak Wangi=)


so minyak wangi yang dapatnie
1.vial dior addict
2.vial burberry
3.yang nie memang aku sendiri carik
versache Bright Crystal(yang botol kecik warna pink penutup diamond)


dapat2 terus guna
perghhhhh memang wangi..
walaupun kecil tapi baunya semerbak wangi..
eh tapi pompuan tak bleh wangi sangat.kat umah jer bleh wangi lebih2..cukuplah g opis org tak bau busuk badan kita..bau wangi cket2 takper..hehehe

gambar kat atas tuh semua wangi.(termasuk wet tisu tuh pun wangi daku beli kat watson)hehehe
botol paling tinggi tuh jenama Jlo Life.beli ngan kakak ipar.kawan dia jual RM60..Bau memang 100% sama ngan ori tapi bentuknya pakaging company dia sendiri.50ml kot tak silap..

Dulu suka minyak wangi yang besar.Yang pernah ada memang banyak tapi tah mana botol2.antaranya

eternity CK
DKNY apple hijau
Escada
JPG (Gautier)
Hugo
J.lo
Vercashe BC
Dior
Lancome..
Dll(dan lain2)hehehe

So skang nak carik miniture jerk senang nak bawak travel.Lagipun cepat sikit abes n bleh kumpul botol yang cumil2 n tak perlu straight satu perfume ajer..

So yang vials tuh RM10
Yang miniture RM20-RM25 tgk ml nya berapa=)

So kalau korang mcm mummy suka beli pefume
lagipun murah n bau lebih kurang ori cuma tak tahan lama..alah mummy duk aircond so agak tahan.kalau tak tahan bau semburlah lagi...bau mmg tip top tak caya try beli..haha

dakutak jual
nie haaa tukang jual
KAK INTAN BERLIAN KU SAYANG..

korang klik link2 ek n berurusan ngan dia.mmg tip top nyer servis tau..pos pun laju jer sampai..


19 sumpah ako sayang korang:

9n0L4 berkata...

beli jgn tak beli. sunnah nabi ni. :)

Etuza Ezawarna berkata...

saya penggemar wangin yg tak ada alkohol..sayang gambar tak ada ni..line tak ok sini

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
cma pun peminat miyak wangi..dah terjah blog k.intan tu.. mmg nk terkeluar bijik mata tgk..

huhuh..salam takziah buat keluarga mereka yg telah tiada...

Si Matatajam berkata...

Owh tolong pomot rupanya...hi hi

Si Matatajam berkata...

Sama la...M pun suka perfume ^_^ spray untuk Suami...

intanfirdaus247 berkata...

Laaa dia buat entry upernyaa...x buat pon idak ngaper la yang..malu i..uhuh..apapun terima kasih sangat sebab sudi sangat buat entry khas ni untuk kak intan..terharu sangat atas ussaha yun ni..sayang kamu juga yun

Chic Na berkata...

ooo kak intan. boleh beli jugak la pasni. hihi..

mama lieyna berkata...

Makin susah la nk tahan napsu org pompuan skrg, semuanya pun dihujung jari.. :-) janji dlm akaun ada duit kan..hehe...

Pompuan kena gak berwangi2an.... tp jgn terover sudaa.. :-)

dya bunga berkata...

hihi..bila baca entry ni rasa nk beli perfume jgk.hih..tpi dya ni jenis jrg pakai perfume

Deqla Manjew berkata...

wahh tgk botol pun tau wangi.. hihi... al-fatihah buat mereka yg telah pergi.. kak gee.. kenal2...mmg kagum la dgn pengorbanan suaminya, abil tu..

Mrs Velentine berkata...

kak intan yea..nnt g tengok2...done klik2 sini

N.Aima K berkata...

ye lah dear perfume kecik2 tu senang nak bawa g mana2

IntaNBerliaN berkata...

dulu sy suka sgt beli perfume.. sebotol sampai beratus tapi pas kawen dah naik malas sebab rasa sayang duit dah nak beli yg jenis2 mahai camgitu... hihii

duit lbh suka beli untuk anak dah skrg... tp minyak wangi still ada.. tu pun harap rezeki menang cgl :)

Cik Nur™ berkata...

kita pakai ala2 dah la...tak boleh wangi2 sgtkan..

Cinta Misteri berkata...

Wahhhh...padan laaa harum jer bila singgh sini

Kesuma Angsana berkata...

jom berwangi2an ni !

nanieybarnieylurviey berkata...

cntik botol die :)

lelamaisara berkata...

ingatkan nurul yg jual tadi..:)

tenku butang berkata...

amboih.. cara pomot macam dia jual ni.. he2.. leh jd promoter dh ni.. heee..

datang kunjungbalas ke sini, dari blog http://kucenkucenbelog.blogspot.com/2013/03/jom-main-kelik-kelik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in