Berdua bersatu




Berdua berbotol
Si adik minum air masak..tak minum lagi susu tepung..
dan 1 tahun 10 bulan ingat nak wean off 2 tahun nanti kena ajar botol gak tapi bilatah ek nak mula...huhuhu

Masa nie dalam kereta perjalanan ke kampung..
Banyaknya entri tertunggak antaranya

1.entri kereta rosak di highway bentong.Nak alik putrajaya jaug=h lagi..

2.entri mek merah pergi "pertandingan mewarna di opis mummy"

3.entri barangan drp blogger2 GSF

4.entri belon panas

5.entri minyak wangi miniture dan vials yang dibeli online=)


So harinie hanya sempat buat entri gambar cket jer sebab kerja2 perlu disettlekan dulu..Dan komen2 korang mummy balas perlahan2 kay..huhu

19 sumpah ako sayang korang:

Ibu Lala berkata...

nurul, akk pun pegi belon panas tu. kalau tak leh dating...

suke botol MAM tu tp x sukenye puting dia tu ha, besar dan mahal..

Che Rosliza Che Mat berkata...

buat slow2 hehehe....comel dua beradik tue...

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

So sweet..^^

aanie berkata...

hohoho...banyaknya entri nak kena buat tu...xpe, pelan-pelan kayuh...

geram tgk budak2 gebu nih...

Deqla Manjew berkata...

alahaiii so sweet.....camne merah masok contest colouring hari tu? menang tak?

syawalsimpsons berkata...

bestnyer tgk dorang dah berdua yee

Daddy Ziyyad berkata...

dapat naik ke hot air balloon kat putrajaya tu? :)

Chic Na berkata...

rapatnya diorang berdua tu. slow2 ye nurul. :)

Mrs Velentine berkata...

botol warna hijau..wah banyak entry tue kak

intanfirdaus247 berkata...

mereka berdua yg sungguh comel...geram tgk tau...family bahagia..hehe

Yumida Huda berkata...

pewit..sehati sejiwa
cantik kaler botol susu tu

Cik Nur™ berkata...

alololo..comeinya depa. :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
hihi..mesranya..comel je tgk budak berdua ni..

Si Matatajam berkata...

Ala comelnya dua beradik ni

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii comel nye 2 beradik ni

Cinta Misteri berkata...

Wahhh...lepak2 minum susu dlm kereta

Kesuma Angsana berkata...

hehehe comel sgt !

nanieybarnieylurviey berkata...

slowly kak.. nani hutang bw byk sgt ngn kak nurul.. maaf sgt2 ..
sbb nani bw guna fon.. tp ble masuk blog akak x leh komen.. ble on kt pc bru leh komen :) tu yg lmbt sikit tu

lelamaisara berkata...

comil....alesya pon pakai botol yg same..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in