Minyak Wangi lagi..




Tersenyum pagi-paginie sebab semalam petang staff unit mel call kata "ada barang"
semestinya dari kak intan berlianku sayang itew..

ku beli minyak wangi lagi=)
kali nie dari nina ricci.jom kita tgk rupa minyak wangi yang georgeous itew.

Tengok kotaknya pun dah mengancam
Gambar Miaw miau jadian yang mengancam n sexy..Sila jangan pakai mcm dia..pakai minyak wangijer..hahaha
masa buka bungkusan semerbak dah bau kat idung den!!
Wangiii

Tadaaaa.
Nielah perfumenyerr..
wangiiii sangat tak tipu..hehe tapikan citarasa orang lain-lainkan so tak tahu lah hidung u all=)

Botolnya paling memikat hati..
Rasanya minyak wangi Siti nurhaliza yang simply siti pun lebih kurang design botolnya=)

Dulukan pernah beli dengan sis intan payungnie.Tahlah suka pulak membeli dengan dia.Senang deal ngan dia n servis mantoppp!try korang cuba..

Nie entri yang sinonim ngan entrinie.
http://hezrina83.blogspot.com/2013/04/mari-mari-beli-minyak-wangi.html


Semua di atas beli dr sis intan berlian.Kecuali botol yang besar sekalityuh n wet tisu hello kitty tuh ku beli tempat lain.ngehngeh..

so sesiapa nak try beli silakan beli yer
yang nina ricci tuh 11 ml harga RM25 jer
yang Bentuk mcm diamon tuh Versache Bright Crystal 5ml harga RM20 jer
Yang Vials kecik2 mcm tabung uji pendek tuh RM10 setiap satu..
n pos laju RM6

haa murahjerkan.Beli botol kecik-kecik mcm nie bleh cuba banyak jenis kan besh..
nie link dia kalau u all nak beli


Banyak lagi barang-barang yang dijual.
korang tengok-tengok
lah kay..

tata..

17 sumpah ako sayang korang:

Chic Na berkata...

shopping sakan ni nurul. huhu..

syawalsimpsons berkata...

bestnyer nurul...nurul sue tgk kat blog AEY tu ada nama nurul menang...ada join segmen blogger bertuah kan...G la tgk, takut sue salah nama pulak

nanieybarnieylurviey berkata...

wah... comey2 bekas die..
nina ricci bau die sgt beshhhh :)

Deqla Manjew berkata...

wahhh giler perfume eh nurul ni... deqla tggu habis baru beli..haha..mmg bagus servis kak intan ni..dia akan terangkan betul2 kat kite sesuatu produk tu.. hope bisnes dia maju dan bertmbh maju.. amin...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

wahhhh borong minyak wangiii..

dya bunga berkata...

murah tu..kalau dya suka beli kecik2 senang nk bawa jln

lelamaisara berkata...

bekas minyak wangi tu comil sungguh..:)

Ratu Hatiku berkata...

ada jugak beli ngan dia set berus bobbi brown tu :D

faraherda.razalan berkata...

Wah!! Byk gak koleksi tu. Hehehehe.....kecik2 mcm ni, sng nak bwk merata kan?

Cik Nur™ berkata...

botol yg pendek sekali tu wanigi tak

LYAfrina berkata...

lya lak jnis x pakai sgt perfume..sesekali je.. cantik botol perfume ni

Cho Zila berkata...

kalau si ninna ricci mmg wangi... cantik botolnyer kan..

mama aryan berkata...

banyak minyak wangi..akak ni jarang pakai minyak wangi,tp suka bau org yg pakai minyak wangi..best

Lynn Munir berkata...

Saya memang suka minyak wangi walau pun jarang guna. hehehe

Shima Salleh berkata...

Kuih jatuh? Laaa kenapa tak mintak lagi! aku bleh kasi satu botol tuh! hohohoho.. kuih telinga keling ehh? sedap kuih tu tempah kat muar kikikik

Mrs Velentine berkata...

MV pun dah lama tak beli perfume

9n0L4 berkata...

tisu tu beli kat watson kan? hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in