Dah Nasib Mummy Blog Terdelete

PERHATIAN!Kepada semua rakan2 blogger yang kenal mummy maira@nurul hezrina ini adalah message penting.nie adalah STICKY POST YANG akan MELEKAT sehingga 29.04.2011

sila scrool kebawah untuk entry2 yang terkini


aduuuuhaiii semalam dok kalut dengan kursus n nak buat AUTHOR n tah mcm mana terdelete blog plak..gla beb abess blog mummy yang penuh ngan info2 susuan,anak2 n dua2 blog mummy terdelete.

panjang critanya nnt mummy ceritakan kay..skang dah ilang semua mood nak berblog.nak amek angin balik.
KEPADA YANG KENAL MUMMY SILALAH FOLLOW MUMMY BALIK..
 n keep in touch ngan mummy kay..tq tq tq
mummy kenalah arrangekan satu persatu dr mula.n mummy akan bercontest semula..kepada yang kenal mummy harap akan teruslah TAG mummy di blog baru nie kay..yang lama dah terpadam dah..sedey..sib contest mummy berjalan elok n dah dapat pemenang
n mummy akan post hadiah minggu hadapan disebabkan banyak hal kena settle plak..

17 sumpah ako sayang korang:

eb ezrin2 berkata...

tu ar smlam eB targagau2 carik gambar yg ader kat dlm simpanan.. sbb eB bagi award special tuk nurul.. aduyai... nanti amek yer...
kalo jadik kat eB la... mau nanges... hu2...

anyhu, hadiah yg u mng tuh... header la yang...
u blom claim lagi pn :)

aanie berkata...

aduh, cmne blh terdelete ni???sayangnya blog lama...
ok, sy dah follow balik n dah letak dalam bloglist...

hezrina83 berkata...

eb ezrin2-ooo header..nanti eb dah boo what eb send kay=)tulah blog nurul takleh bukak..huhu..n nak berkontes montes minggu depan arr..minggunie poning..hikhik..mmg nak nanges rasa.tapi wat budohjer laz..hehe..

aanie-tulah pjg citernya.nnt nurul postkan cite disebalik tabir kay=)tq follow..cyg mama adam=)

-Nureen- berkata...

wawawa... klau nureen dah nangis per.. kenanagn mcm2 dlm tue kan.. huhu

bila dh serabut & ponin2 lalat ni mcm2 bleh jd kan...

hezrina83 berkata...

nurin...tulah nak nangis tapi kalu nangespun tak guna jugak sb mmg dah ilang...nak tak nak terpaksa buat baru sb takley idup oo tanpa blog=)

Keyphochee berkata...

aduhai...dia hilang sendiri ke terdelete...sabo yer mummy...kami sentiasa bersama anda..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ berkata...

akak, kita dah email pasal contest tu, akak bagi respon cepat sikit ek, saya nak announce contest. TQ

Nieza Ishak berkata...

aduhaiiiiiiiiiiii ... cemanoooo la boleh terbabas ... tensi nak carik info2 lama kalo terdelete ..

Myra Jay berkata...

Sabar ye kak, jgn stress2 sangat k.. Ada hikmah tu semua..
Ok MJ dah follow.. :)

hezrina83 berkata...

NIEZA-PANJANG CITERNYER MALAS CITER WAT SAKIT ATI..NNT DAH OK NURUL HABAQ MAII.MMG TENSIII sb banyak info bf nurul dr seisi ngepam,makanan sumerlah...

mj-k sabar2 hikhik tq mj follow..nnt carik gambar baby yang cumil2 pakai topi ek

yangyuyu berkata...

hi, saja jalan2 sini join contest:)

jom join contest preggy mom..:)

Fadzli Amir berkata...

Salam kenal...datang dari blog MAPPIAU...memberi sokongan kepada sahabat blogger,terfollow sekali....hehehe

LYAfrina berkata...

hezrina,,, nanti lya try tnya kwn lya kot2 ada cara utk dptkan balik blog y t'delete tu.. sbb utk entri y tdelete rasanya ada caranya nk dpt balik..

dan pasal author tu.. lya pon uka acc gmail.. tp xdpt.. terus buka akaun yahoo.. jer.. just folow step ajer.. cuma x yah buka akaun gmail.

chugie berkata...

camne lah leh terdelete tu?

NzA berkata...

kenapa boleh jadi camtu.....sedihnya..byk kenangan dlm tu.

wan nurul hezrina berkata...

tulah nak buat author tapi pc banyak sangat virus tak clear dulu n tak buat backupp..jadi ilang..mmg sayang banyak kenangan dalam tuh..

C'Jai berkata...

Adussss...memang down la sekejap kalu macam ni ye mummy.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in