Broadband ilang??

eeei this week aa memang kalut malut..tak abes2 adajer benda ilang..mcmnie citernya tentang broadband..tulah orang kata "jangan kutuk barang tuh..walaupun tak bernyawa tapi mcm tau2 jer kita kutuk dia..





so mummy n papa adalah dok kata "letihlah guna broadband..kalau kat umah kami kat pjayanie oklah lagi line ada tapi kalau nak download lembab gak,n cepatjer limit abess..so mcm malas guna lagi...dalam erti kata lain nak terminate

tapi tak tergerak lagilah nak g kedai terminate..so adalah sorang budaknie hah "nurul humaira"dok main2 ngan broadband2 n bila mummy nampak mummy kata "maira jangan buang sb dia nak buang kat luar..tingkat umah kami tkt11..so dia main kat balokoni ngan pengawasan dr mummylah..so papapun ada kat luar masatuh kalau tak grill balkoni sentiasa kunci..tinggi ooo..so mummy ternampak lah dia pegang so papapun amek dr tangan dia tapi tinggal kulitjer..n isi abes dah tercabut..

sampai skang masih misterilagi kat manalah si merah campak itew broadband..dah sah2 kena g terminate ++ bayar atas kehilangan benda tuh=(
n papa kata nak guna yang lain katanya nak amek line ape tah mummy tak phm sangat papa citer2..hikhik..katanya ciap dapat HP tapi mahal cketlah bulan2 tapi linenya laju n boleh guna tanpa batas.unlimited..

7 sumpah ako sayang korang:

amiey lee berkata...

alahai...sabor2...hee
cuba carik2 kat bawah tu...mana la tau terselit celah2 rumput ke kekekeke

aduhaiii

MAPPIAU berkata...

kalau kite carik memang payah nak jumpe, tapi kalau kite dah hampir buat2 lupe tup tup kang ade kan kan

Zaidah berkata...

dah niat nak terminate lepas tu hilang...ape kata mummy carik internet yang lain plak...hehehe

bonda dadif aka akish berkata...

la..bokpen pule yg hilang...

time diacri mmg tak jumpe...nnti kalo dh tak cr..sebokla menjongol!

Amy Syaquena berkata...

Wah BB pun pandai merajuk amy rasa better apply yang baru je..pakai streymix ok je x de malsaah...

Bionic women berkata...

mummy..apsal kita xle komen..huhuhu..sedey..nak try lagi skali

mummy, try unify ler..org kata laju gilosss...kita pun tgh servey..cuma agak mahal ler

9n0L4 berkata...

waaaaaaaaaa. pakai lin ape tu dear? unlimited ehhh. best tu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in