AMARAN PENTING!BERMULA 25JUN 2011 BLOG YANG TAK MENGGUNAKAN AKAUN GOOGLE (GMAIL)AKAN DIHAPUSKAN

Harinie mmg mood blogwalking jerk n masa singgah kerumah kawan2 n sambil kumpul2 ilmu yang bermacam2 especially ttg preggy,pantang n breastfeeding..terlihat satu tajuk yang blehdikatakan sangat penting n gerun membacanya

AMARAN KERAS!MULAI 25 JUNE 2011 SEMUA BLOG YANG TAK MENGGUNAKAN AKAUN GOOGLE(GMAIL) AKAN DIHAPUSKAN!!

Waduhh tajuk tak menahan..katalah akaun blog mummy kena hack atau terdelete blog lagi sekali??masak2..nak tahu tak arituh pasai nak buat AUTHOR sb tak bleh nak upload gambar tetiba jer blog mummy terdelete..rupanya mmg kan pc mummy banyak virus n chache..so bila dah bersihkan n delete history data internet option tuh okdah semua..

so skang mummy guna akaun yahoo tuk blog mummy.kedua2nya..so skang mmg kena tukarlah sebab 25june dah tak lama.nak tak nak mummy kena cuba n try sekali lagi masukkan author sbb tujer cara nak selamatkan blog..

mummy jupe artikel nie kat blog


jadi koorang bleh klik LINK kat atasnie kalau nak tahu lanjut..memang banyak membantu tau..n korang2 yang ada blog minta perhatianlah ngan perkaranie..mummy tolong2 sebarkan..so skang mummy ada 2 author satu hezrina83 satu lagi wan nurul hezrina jadi mummy dah lega kay akhirnya dapat tukar n takde mslah nak upload gambar..

n pada sesiapa yang ada mslah nak tukar author...sebelum tukar g kat internet option yang korang guna(mozilla,eksplorer,chrome) g kat HISTORY kat menu bar n click pada show all history n bleh delete semua historylah(atau pilih2 lah history yang tah pepe,mcm mummy banyak yang chache dalam web2 yang pernah mummy buka)..n satu lagi g pada tools n klik pada option..carik advance n pada encrption ada bhgn protokol ada 2 kotak SSL3 n TLS1..so tick kat 2,2 kotak bagi kelancaran link,coding n image dr internet okey..

so bhgn author step tuh korang bleh klik link yang mummy bagi kat atas...semoga semuanya dipermudahkan..

7 sumpah ako sayang korang:

Bionic women berkata...

eily plak 1 guna gmail, 1 ag guna yahoo.hehe..
eily memang clear browing data and cache everyday.hehe. terlebey rajin

wan nurul hezrina berkata...

tulah eily..oklah eily tahu..nie mummy mmg buta sungguh it..yang berkaitan ngan pc mmg tak amek tahu..pasnie clear ari2 takder mslah=)

*azni* berkata...

nurul:ko dah buat lum?aku lum lg..

MataHati @ MH berkata...

sya punya blog2 terselamat sbb dari awal guna akaun google.. yg belum tukar, tukarlah sekarang

Myra Jay berkata...

Ooo camtu ye.. thanks kak sharing.. :)

Amy Syaquena berkata...

betul ke nie bukan khabar2 angin ke , aduh amy ada 3 semua guna yahoo huhuhu~

wan nurul hezrina berkata...

tak taulah betulker idak..sb niepun terjumpa n nurul sebar2kan jerk..tak berani cakap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in