Nama kedai2 yang menjual breastpump madela

sebenarnya banyak jenama pump2 yang ada kat pasaran..yang mahal,yang murah,yang ada bateri atau elektik atau keduanya sekali..pada yang kali pertama terjebak ngan dunia pengepaman atau ada kengkawan yang dok survey2 jenama mana..mmg banyak sangat pump sebenarnya..mummy bleh bagi jenama yang mummy sendiri pernah pakai n bagi mummy bagus...
tapi tak semua jenama serasi ngan seseorang taw=)nie mummy ingatkan pendapat mummylah ttg jenama yang mummy guna..memula mummy nak bagi u all web2 yang pernah mummy beli punp atau barang2 keperluan mengepam.
laman web untuk jenama madela dan spektra mcm mummy guna madela tak guna spektra

jenis2 pump seperti:
madela harmony (manual)
 madela swing (single pump,electric n battery operated)
madela pump in style advance(double pump electric+battery)
Madela Freestyle(double pump electric + battery + handfree)

so laman webnya 
http://mybreastpumpshop.com

untuk laman web mybreastpump shopnie kalau bukak susuibu.com memang ramai yang suggestkan ajasu.mummypun beli kat cni..bukan ape dr segi harga berpatutan jugaklah n yang penting ada servis selepas jualan.
masa mummy beli madela swing dengan dia,mummy ada mslah susu sik jer masuk tiub.n mummy hanya call jer dier n mummy tanya..kalau ajasu bleh troubleshoot problem dia akan ajar kita tapi kalau memg btul2 dia kena tgk pump,dia minta post kepada dialah.n diganti dengan pum yang serupa sebagai gantian sementara pump kita antar utk diservis..kalau dalam warranty mmg "free" hokey..tapi kalau takderdah warranty kenalah cas cket=)

so far mummy guna lamadah swing n pump setakan nie molek2 ajer=)


yang web bidan bersalin nie plak bleh buat bayaran ansuran sampai abes baru dapat barang2nyer..selain dr beli pump banyak tips2 utk ibu berpantang dalam nie..dan tips2 yang bergunalah utk ibu2 yang perlukan info mengenai wanita.hikhik

kak engkunie pun peramah orangnya=)blehlah lawati blog dier.. 
http://www.momschoice.com.my/

pernah beli botol susu free BPA kat cni tok isi susu buat EBM masa lepas pantang dulu=)oklah ada free gift lagik.
 n so far okey jugaklah barang2 yang dijual..harga yang berpatutan..so bleh klik link2 nanti okey=)


www.sarakids.com/


kat atasnie semua web2 jerk.ada jugak jualkat kedai2 baby mcm manjaku..tapi harga tak pasti..selalunya kedai2 agak mahal kot.sbb kena byr sewa kedai..hikhik

kalau untuk spektra mummy tak tahu sangatlah.ada gak kengkawan kat opisnie gtau spektra dia ada single n double pump.n bunyi motor memang senyaplah berbanding madela.tapi suction madela is better..pada mummylah.n web2 kat atas tuh ada jugak jual jenama spektra kay..n barang2 lain mcm cooler beg,ice pack,bottle milk storage.

n boleh beli double pump jugak=)
nnt dalam entri yang lain mummy g tahu featuresnyer kay..selamat bershopping!

5 sumpah ako sayang korang:

MAPPIAU berkata...

heheheee mekacih nurul, link2 tu sume banyak membantu akhakkk :))

Bionic women berkata...

farmasi kita kerja dulu ada jual medela nih, kita pun guna dulu. tapi sekejap jer sebab benti kerja trus direct BF. kalau ada yg nak suh kita beli pun boleh. kita leh kautim harga ngan bos tuh.hehe..

NzA berkata...

skrg ni senang kan nurul..mcm2 jenama ada...dh makin senang.

aanie berkata...

mybreastpumpshop tu murah2 kan??dulu ada gak survey kat situ...tp time tu xdpt beli sb dah sold out...huhu...

eB ezrin berkata...

mmg bgs yer... eB dok setia ngan avent gaks sbb pakai dari aerish dolo... tapi tq 4 sharing yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in