lunch dimana arini??

huh alhamdulillah kekanyangan yang maksimum=)harinie mummy g bayar umah mummy kat melaka n g bayar kat MBSB bangi..yang pastinya malas toll nak g bangi..sb dr pjaya pun rasa jauh juga tapi setiap bln mmg kna g saner.cwgn MBSB yang terdekat kat citu..

so ajak husband g teman mummy,mujur dia takde meeting ker ape.kebetulan dah abes meeting so aii ngan my hubby g plaklah dating..hikhik..dulu satu opis senang cket skang dia dah lain opis..
so pas bayar umah mummy g makan kat restaurant D'Limau Nipis bersebelahan 7 eleven dekat bandar baru bangi.dekatjer MBSB.dah 5 tahun dok bayar umah kat citu tapi tak ingat plak aper nama seksyennyer..mummy makan nasi,tempoyak,ulam n ikan bakar talapia..sedap sungguh sbb ku ngah lapar..minum plak air sirap limaujerk..

hubby plak makan nasik,ulam jugak,sotong tah masak aper tah,n sambal mangga..bselera sb masing2 lapar tapi kitaorang tak snap plak gambar..tak bawak kameralah=)n kenyang kami balik..
mummy minta hubby bengkuskan air D'limau special.RM3.50 rasanya..sedap ooo.lama dah tak minum..so mummy bawak alik opis..tgk nie

so nielah airnya..ada ais cream sekali kat atas n biji2 mcm jelly dicampurkan bersama2..rasa masam2 manis..sedap ooo

nie gambar mummy amek kat blog.tq pinjam gambar.
so gambar nie nampak lagi sedap n jelas kay=)mknan dia oklah..selalunya mummy g masa lunchlah sb nak bayar umah kat MBSB..kalau tak,tak denyer nak g jauh2 nie..hikhik..alhamdulillah kenyang sudah..rezeki tuk harinie=)

4 sumpah ako sayang korang:

Huda berkata...

huda mmg akan order air tu if lepak makan sini dulu time study uniten :) malam2 best lepak ngn member2 :)

Amy Syaquena berkata...

air itu sungguh mengeliurkan amy di sini..sedapnya la..

Tanpa Nama berkata...

Thiѕ text is priсelеsѕ. When can I find out more?
Also see my webpage > laptops special

9n0L4 berkata...

sedapnyeeeeeee air limau. slurpppp. tak pernah mkn situ. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in