♥ 1st Seasonal : "Cute Baby With HAT Contest" ♥

 STICKY MODE DUE TO 22.04.2011
So boleh Scroll ke bawah untuk entri2 yang terbaru kay


haaa dah mari dah contest dr mama balqis "anje"
So pakat2 lah join kay..mummy tolong promotekan aje sebabnya mummy dahjadi penaja hadiahnya=)
so enggak bisa dong mengjoinkan diri=)
''
''
jom tengok syarat2 yang mummy ambil di blog anje
''
''
" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON:
VACATION 2D1N
& SPONSOR BY  aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS" 

Pengajur Contest ini adalah :
http://damiaqish.blogspot.com/

Penaja untuk contest kali ni adalah:
http://etieyerywan.blogspot.com/ & http://hezrina83.blogspot.com/
sila follow ketiga2 BLOG berkenaan sebagai syarat wajib untuk join

untuk syarat2 penuh contest ini sila klik2 link dibawah:
http://damiaqish.blogspot.com/2011/03/t-c-seasonal-cute-baby-contest-2011_31.html

p/s ada sape2 berminat nak jadi penaja?sila baca
 T & C PENAJA CONTEST
dulu then setuju leh email ke damia_nurin@yahoo.com
p/s setiap tajuk contest adalah berkaitan dengan Balqis & ape yang balqis suka wat, suka pakai, suka main...semua tentang dunia Balqis..so leh la teka ape contest yang akan menyusul setiap bulan
p/s ada point tersembunyi disebalik contest ni k...setiap contest ada 2 @ 3 pemenang,tapi ada juga pemenang untuk point tersembunyi....
p/s untuk pertanyaan sila ajukan di shoutbox @ email ke damia_nurin@yahoo.com , entry ni untuk tinggalkan link contest je k
''
''
''
''
tu kata mama balqis
''
''
kata mummy plak

PSSSTTT so apelagi korang tunggu..joinlah cepat2 sebabnya masa terhad dong..jangan risau hadiah mesti yang besh punyer=)
so snap gambar anak yang cute miut cepat2 hikhik
contoh topi..aperpun boleh janji topilah..tak ksah topi aperpun..snow cap pun buleh=)

11 sumpah ako sayang korang:

aanie berkata...

wah, jadi penaja contest anje...insya-Allah nanti sy join...

aLeesYa's Mummy berkata...

tunggu mood baby ok utk snap pict..
anyway..sy dah follow kamu..

MAPPIAU berkata...

kene pakse irfan bergamba cumil nih hikss

-Nureen- berkata...

otw nak join nih.. contest sgt menarik terus berebti wat keja msk contest dulu hehehe

-Nureen- berkata...

hehehe
dh join
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

mama shifa berkata...

mama shifa dah join
sila check betul tak

http://mamakawai.blogspot.com/2011/04/cute-baby-with-hat-contest.html

eB ezrin berkata...

ok... nanti eB join yer... ;p

kayyana berkata...

er. boleh tukar gambar lagi ker????

cik kumbang berkata...

congrat mummy maira...sbb berjaya memenangi contest BELOG CIK KUMBANG...
PM cik kumbang kat FB ye nnt tuk amik adiah...

umialya berkata...

akak dah join, TERLEWAT kit!!!

Isteri @ Ibu Cute berkata...

Wow! Bestnya...Dapat hadiah..

Salam kenal...saya baru jer follow anda...Nanti follow saya ya..

http://www.hairuliza-anakku.blogsport.com/

Bestnya kalau dapat join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in