Pumpin' Pal - Original Hands-Free Strap - NAK LET GO




SOLD OUT!!
THANX TO YANA ARIFFIN HAPPY PUMPING KAY DEAR=)




Pumpin' Pal's Original Hands-Free Strap
RM 70



Harga asal RM 70
Ekceli aku memang nak let go sebab

1. Aku dah ada satu
2. Yang nak let go nie adik aku punya.dia tak menyusu baby dah fully minum formula milk dah.So yang nak let go adik aku yang punya..Aku punya aku still nak pakai sayang.hehe so dah ada 1 cukup lah.hehehe

siapa cepat dia dapat mmg nak let go murah2..harga memang bleh nego..untuk pengatahuan korang handsfree nie untuk memudahkan proses pengepaman di pejabat atau di tempat kerja.masa punmping tak perlu pegang botol..




kalau berminat nak beli bleh tekan link nie tgk details..

http://mummyrinazone.blogspot.com/2013/01/pumpin-pal-original-hands-free-strap.html


11 sumpah ako sayang korang:

jaakechik berkata...

rm 70 utk 2 botol sekaligus. murah dah tu. jaa punya yg manual Anakku (sblh shj) dah RM69.90. hrmm..rugi la kalau sesapa taknak tu...

mamalieyna berkata...

Siapa2 yg nak bersalin dh tu , boleh grap ni :-)

Cik Nur berkata...

sesiapa yg sedang mencari, eloklah beli ni....

kayyana berkata...

eh.. boleh gune utk S3 tak? jaja gune pam ape? aku nak lah kalau leh gune kat pam aku...

Deqla manjew berkata...

beli jgn x beli.. cer tnye GSF yg bakal beranak tu.. x pun yg baru dpt baby...

QasehnyaRania berkata...

murahnya..
alhamdulillah dah ada yg membeli..oo,baru tahu ;)

izan mama mia berkata...

murah tu..kan...

kayyana berkata...

bile aku nak byr ni..? eh ko bwk blek melaka la.. nnt aku jumpe ko kt melaka.. ko blek melaka bile?

9n0L4 berkata...

kayyana ke yg beli ni. hee.

mama aryan berkata...

bagus ni kan..tak payah pegang botol,akak punya yg kena pegang tu

IntaNBerliaN berkata...

murahnya.. 2 belah ke 70 tu.. murah betoi.. tp tu la, sy pun xtau harga pump ni brp sebenarnya.. yela, dah DF kan.. hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in