IKLAN NUFFANG SANOFI LACTACYD



Bismillah...
Thanx to nuffnang..
Thanx to Sanofi Lactactd...
last week bukak2 blog nampak satu iklan yang banner amat cumil kaler pink=)





Kalau U all nampak iklan nie leh lah klik klik tgk apa isi dalam2..hehe tapi kadang timbul kadang tak timbul..nie adalah BE pertama di bulan FEBRUARI 2013..

dulu mummy ada gunakan pembersih wanita Lactacyd.Ianya amat selesa digunakan dan yang penting bersifat natural dan selamat=)So dun worry..Mummy suka yang jenis Freshness=)

So kalau u all nak tahu lebih lanjut sila klik
http://www.lactacyd.com.my

So bolehlah tengok2 produk-produk dari Lactacyd dan bleh baca details=)kat sana jugak korang boleh dapatkan sample percuma=)

19 sumpah ako sayang korang:

Chic Na berkata...

tak keluar lak. comel kan iklan tu.

intanfirdaus247 berkata...

Selamat pagi buat Yun tersayang,..hehe..(x per x kak intan panggil nurul dengan yun?, mcm rasa dekat je dgn panggilan tu..):)

:: Mrs.Eady :: berkata...

tahniah~

Mrs Velentine berkata...

MV klik2 digi kat sini

Deqla manjew berkata...

untung la ada BE.. blog deqla senyap sunyi skng ni dgn nuffnang.. tgh tdo kot...

Nyue berkata...

untung akk..ad juga BE..huhu...

are_lin@yu berkata...

wahh thniah k.nurul ;)

CheNamNam berkata...

wahhh ader BE, best nyer...now haku BE lum masuk lagii...ater view harian pon tak sampai seratus orang ko berbanding seribu org mase blog dedulu...kahhhhhh hembek nak bercuti sgtt katernyer, rasekan...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah kak nurul..nanti kalau nampak iklan tu wani klik okay...skang ni xnampak lagi :-)

CeqGu berkata...

Xdaj iklan sudi bertamu di blog daku

Cho Zila berkata...

kalau dah sedap guna kenalah belikan...

lelamaisara berkata...

tak pernah dapat BE...hohooo

Mimi Azirah berkata...

tahniah dpt Be bru

Cik Nur berkata...

BE ke ni...?
tahniah...

Izan Ishak berkata...

tahniah nurul... k.izan pun ada 1 be tgh running tu.

Cik Aini berkata...

tahniah..
ai belum pernah lg dpt BE..

hazie berkata...

saya dah redeem untuk free sample tu,confirm dapat eh

nanieybarnieylurviey berkata...

nani pun da redeem.. cume blum dpt lgi

IntaNBerliaN berkata...

saya pun ada dpt be ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in