WW-usianya dah 20 Tahun





Usianya sudah 20 Tahun
Hasil Usaha sama antara Arwah abah dan Mama
Cross Stich paling besar pernah jumpa dan buat.Semua petak biasa digandakan 5 daripada biasa...Benang yang digunakan tak taulah bape keping banyaknya=)hehe

Cer teka berapa lama pula masa yang di ambil untuk menyiapkannya..Lupalak nak ukur besar berapa.yang pasti besar penuh dinding umah=)hehehe

34 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

tgk gamba tu terus teringat akan gamba lukisan yang mak beli kat indon dolu..time sue kecik lagi..pon dah lebey kurang usia tu jugak...tapi gamba tu kat umah sungai petani sana...ada ke tak lagi, tak tau la dek penyewa tu

Ibu Amirul berkata...

pastu bape lama lah ambil masa nak siapkannya.... payah wei wat menda alah tu... tapi kalo minat memang enjoy...

Kakzakie berkata...

Hanya yg tekun dan gigih boleh melakukan ini Nurul. Cantik!!

faraherda.razalan berkata...

Peh!!! Kagum!

:: Mrs.Eady :: berkata...

cantikkk :)

Arina Shamsul berkata...

wah kreatif dan pandainya mereka berdua..mereka yang buat ke tu dear ?

Cik Nur berkata...

cantiknya..!
mgkin makan masa 3 bulan untuk siapkan..

aizu's life berkata...

tinggal kenangan je :')
mmg besar, cantik lak tu..

Mieya Atiera berkata...

Mesti dekat setahun jugak nak siapkan benda nie.

aanie berkata...

tangan berseni arwah ni...

Ratu Hatiku berkata...

Wah...lamanya....mst berbulan jugak nak siapkannya kan..

are_lin@yu berkata...

wahh mmg berbakat ni..agk smpai x 2 mgu nk siapkan?

hainom OKje berkata...

Rasanya ambik masa 3 bulan ni... betul tak?

N.Aima K berkata...

boleh ambil masa berbulan kot..

isabelle frankly berkata...

gulpp...
bagi i yg x reti cross-stitch ni...jwbnya...it takes forever lah

lelamaisara berkata...

wah lawa nye...agaknye makan setahun kot nak buek..hahahha

Mrs Velentine berkata...

kagum..utk kenangan anak2 & cucu

CheNamNam berkata...

wahh kenangan nehh..jaga leklok..cantik tuhhh..:)

Daddy Ziyyad berkata...

Cross stitch ni mmg perlukan kesabaran..kalau besar macam ni, saya rasa mau berbulan bulan baru siap....apa apa pun, ianya kenangan terindah kan....simpan elok2..

Kesuma Angsana berkata...

masih cantik lagi ni!

QasehnyaRania berkata...

mmg njoy kalau da minat.
myb dalm setahun kot..

9n0L4 berkata...

lawanyeeee. mesti nostalgia kan. :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

wow..cantiknye...mak lily pun suka buat cross stitch..perlukan kesabran buat benda alah ni...

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak.
wah..di dah kira brg sentimental value ni..
bp lama nk siapkan die..seminggu, sebulan barangkali??

iietamalek berkata...

Boleh jadi barang antik ni..masih terjaga rapi...

Chic Na berkata...

cross stictch rupanya. ingatkan lukisan. mesti susah nak buat ni.

||Sis aLeaSaRa|| berkata...

slm sis tqvm byk tgglkan komen.ni kt ofce x leh BW sgt..nnt sy sggh lg tau nk bc entri sis lagi ^^

#wah cantik n besarnya!cukup suka cross stich...lama x buat huhu..

Deqla manjew berkata...

berbakatnyeee... sgt cantik tau....!! agak2 berapa lama eh masa nk siap tu? bgtau laa.. mls nk teka...hihi

Falsya berkata...

lamanye..sebaya ngan kite la kalau gitu(percaya ker?haahaha)..sendri buat???..gile salute laaaa..

mama aryan berkata...

nostalgia nih..cantik sgt

IntaNBerliaN berkata...

wah, arwah abh nurul n mak nurul ek buat.. alahaiiii romantik je dorang

Cik Aini berkata...

cantik..
kreatif lah Nurul mak n abah Nurul..
bapa lama eh?berbulan2 eh?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah cantiknyerrr.....sweet moment kan atara abah kak nurul dgn mak kak nurul

ShimaSalleh berkata...

Aku ingat!!!! sampai aku tanya mama apesal tak siap2 nih rupanya besar gedabak ko! heheehehehehe..
berapa thn ekk? 3-4thn siap ada tak? hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in