Losyen pelembab




BISMILLAH
Yang warna biru tue losyen sofia n mek merah...Wangi baunyer n very moist=)suka baunya yang fresh..Namapun Oxygen Fresh..Selain melembabkan kulit yang kering ianya wangi.So pas mandi boleh sapu kat tempat2 yang kering..Harga masa beli dalam RM10.90 kot masa beli kat watson untuk 200ml

Yang warna kuning2 mummy punya..Sebenarnya dulu tak berlosyenpun tangan ker kaki ker..Disebabkan faktor usia kot dah kering dah kulit nak2 tangan.Dudui kerja dalam air cond di bawah paras beku nih..mmg lah rasa cam air batu n merekah2 abis tangan..hohoho..So mummy pilih jenama veseline..Banyak gila losyen jenama nie pening nak pilik.Nak ikutkan nak pilih kaler PINK tapi tengok untuk "WHITENING AND ANTI-AGING LOTION" pulak..So belek nyer belek haaa jumpa yang nie "TOTAL MOISTURE" untuk lebih kelembapan yang menyeluruh..lebioh sesuai dengan kulit yang agak kering..So pilih yang kuning..Tapi bau tak sedap sangatlah yang kaler pink lagi sedap n wangi tapi takperlah sbb mmg bila apply boleh mengurangkan kerengsaan kulit dan kekeringan kulit..
Harga dalam RM7++ rasanya untuk 120ml.

So losyen perlu jugak sekaranglah..isyk makin berusia nie makin sensitive plak kulit..hohoho..So kalu korang nak beli carik jer kat guardian or watson kay..daa

25 sumpah ako sayang korang:

Chic Na berkata...

locyen vaseline mmg best. cikna pakai yg kaler peach, healthy white. wangi kan.. :)

Mieya Atiera berkata...

Mieya pon guna losyen vaseline. Untuk mensekatakan warna kulit.

cik violet berkata...

suka johnson warna peach. super duper wangi ;p

Cik Nur berkata...

Nur pakai vaseline juga, tapi warna pink.. :)
wangii

Arina Shamsul berkata...

dua 2 mama pernah guna.dua2 pun ok.tp antara dua ni.losyen jenama REDWIN lagi best dear.even tak wangi tp sangat baik utk kekeringn.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

xsuka la kak pkai losyen, rasa minyak2 satu badan..

CeqGu berkata...

wahh makin cun ler kulit pas ni hehehe

isabelle frankly berkata...

wooot...woot..jadi minah losyen gitu.

syawalsimpsons berkata...

mmg akan sue terjah la alamanda tengahari ni kan...

Huda berkata...

huda pakai johnson and johnson yg bedtime tu kale purple..kadang2 pakai body shop..tgk mood nak bau apa :)

Nyue berkata...

nyue pun pguna vaseline..best kan akk..huhu

lelamaisara berkata...

sya pon sekarang ni losyen tak tinggal..heheeh..kering je rase kalu tak pakai...

Mrs Velentine berkata...

sya suka2 dua2 tue

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
hihi..cma ni makin lama makin malas nk sapu losyen..tgn asik kotor & asik basuh.. sapu losyen kat anak2 je la.. :p

dah pernah bau losyen kaler biru tu.. wangi,tp kurang menarik perhatian.. hihih

Ratu Hatiku berkata...

Pakai Nivea tp yg paling rajin pakai losyen hubby kita...tgn ngalahkan kita lembutnya... hihihi

Cik Aini berkata...

dulu ai pakai Vaselin tu..skng pakai jugak losyen tp jenama lain plak..

sorry ye lama x singgah sini xtahu napa x boleh drop komen pakai tepon..ai cari kotak komen x dak lah Nurul.huhu

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

lily pun bagi pakai Qis yg losen biru tu..suka bau dia..wangi..lily plak skrg guna hand cream dari elianto..tu pun dapat hadiah menang dari contest..best jer bila pakai..rasa lembut jer tangan ni..hehe.. :)

Deqla manjew berkata...

deqla x pakai losyen..hihi...sgt terok kan..huhu.. nurul..deqla dah pun lancarkan GA tu.. sori tau..nurul join je la eh...hihi

9n0L4 berkata...

lame dah tak berlosen. hehe. dulu rajin jugak. :p

Falsya berkata...

kite pakai losyen time kat opis je sbb duduk dlm aircond kulit jadi kering...

mama aryan berkata...

itu la pasal akak nih,tumit dah merekah..

nanieybarnieylurviey berkata...

nani suke JJ color pepel.. :) wangi.. kadang guna fruit of earth color merah.. :) cuaca tak menentu kulit pun mudah kering..

p/s: maaf kak nurul lmbt terjah sini.. hope merah da sihat..

IntaNBerliaN berkata...

sy ada je losyen tapi mls nak sapu.. ahhaha

N.Aima K berkata...

dah lama x pakai losyen..nak try pakai balik lah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dua2 penah guna dua2 wangi hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in