Demam Panas lagi




Nie gambar mek merah masa usia dia 1 tahun 2 bulan..
comot masanie baru pandai nak makan=)hehehe

tapi mummy cukup2 risau demam kembali menyerang..memula dia pastu sofia pastu nie dia balik demam..Tapi kali nie teruk sungguh dia demam..dari jumaat arituh ambil dah tak nak main tapi still makan..tapi tak banyak..

Kalau sofia oklah jugak dia selalu demam tak lebih 3 hari tapi kalau merah mmg mummy cukup2 risau.demam makin hari makin panas dah bawak g klinik swasta n ngah consum ubat..tak sanggup tgk panas sgt.letak air asam jawapun tak jalan2..dah 3 ari malam mummy berjaga2 takut sungguh..

tgk dulu ubt yang doktor bagi2 kalau 2 hari lagi dia demam jugak mummy guna insurans dia jer masuk dia kat hospital bawah insuran cover2...harap2 dia pulih.

Tapi mummy tak cuti harini hunny yang cuti jaga merah.sofia plak hantar kat nursery=)Semoga Allah melindungi nuruk humaira mummy=)

30 sumpah ako sayang korang:

intanfirdaus247 berkata...

salam yun..merah ok tak n? hope merah cepat2 sembuh.ameen

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Sian Merah..tak sanggup tengok anak² sakit..Moga merah cepat sembuh & kembali aktif macam biasa..jangan takut makan ubat ye..

syawalsimpsons berkata...

moga merah cepat sihat..cian merah..

CeqGu berkata...

kesiannya....harap demam dia tak melarat...cepat sembuh yer humaira

dhiera berkata...

semoga merah cepat sembuh! merah kena kuat!

are_lin@yu berkata...

alahai siannya merah..moga cepat sembuh ya sayang..

Nyue berkata...

cepat2 bw g klinik akk...

Mieya Atiera berkata...

Comelnyaaa. Semoga cepat sembuh ye :)

Ratu Hatiku berkata...

La ksiannya... semoga merah cepat sembuh ya.. Amin

jaakechik berkata...

semoga anak cepat sembuh ya kak!

Masz Sidek berkata...

salam nurul...semoga meerah cepat sembuh... memang rissau bila anak kecil mcm ni demam...

With Julia berkata...

auntie juju doakan semoga humaira cpt2 sembuh dan riang kembali...nanti umi seronok nk bawak jln2...comellll lah pic anak umi nih...:)

Cik Puan Rara berkata...

alaaa tomeinya ikat rambut cm tu.cm arial tv,hehehe.jgn marah,aunty gurau jeee.

9n0L4 berkata...

skrg ni musim demam ke ehhhhh. saye pun demam ni. phew~

lelamaisara berkata...

Moga cepat sembuh...ank demam memang risau kn.....

Chic Na berkata...

macam kerap demam je merah. get well soon.

Ibu Lala berkata...

alah cian. anak kecik kecik memang selalu mcm tu. kejap kejap tak sihat. sabar ye. moga cepat sembuh..

Cik Nur berkata...

moga cepat sembuh, kalau panas jgn lupa bw ke klinik....

comei betul dia waktu kecil. :)

Cik Nur berkata...

moga cepat sembuh...kalalu panas, jgn lupa bw g klinik...

Arina Shamsul berkata...

alololo comeynyeee...semoga cpt sembuh ye sayang .muah!

Arina Shamsul berkata...

alolololo..comeynye...cepat sembuhnye sayang..muah!

Mrs Velentine berkata...

dah sembuh ke kak mera??

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
alahai..anak2 demam ke..?mmg musim semam la ni..
semoga anak2 akak cepat sembuh dari demam ye..

Cik Aini berkata...

moga Merah cepat sembuh..

comelnya Merah..kiut je walaupun comot.hehehe

Deqla manjew berkata...

hikhik..comey merah wat mulot cma tu..comot2 pun comey gak nmpk..haha.. moga merah cpt sembuh..kesian la dgr bebudak demam nih..

CheNamNam berkata...

tocang tiga mak kau buat kat ko merahh..sabor jerklahhh tak feminim langsung mak kau nehh...

moga merah cepat sembuhh...demam nak cantik lagi tue memang la macam tue...budak bijak.

yunk ader insuran better bawa pergi pakar..aper2 hal cepat boleh detek..anak2 nie riso kot macam2 skang nehh..depa bukan pandai nak bgtau sakit macam mane kann...sian mek merah haku...

mama aryan berkata...

semoga cepat sembuh ye..anak akak yg kecik tu pun mcm dah ada tanda2 nak demam jugak tu

nanieybarnieylurviey berkata...

Aameen.. cpt2 sembuh si cantik...
comeynye merah masa kecik.. :)

IntaNBerliaN berkata...

eh, rambut merah ms kecik, lurus plak yer.. moga merah cpt sembuh.. ni aqilah pun demam gak.. ms alisha dulu, kuat tau.. dekat 2 thn baru demam...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

la siannyer..anak2 xsihat ni susah hati kan..moga cpt sembuh yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in