Mosquito Net @ Kelambu Modern - restock Februari 2013





This entri is sticky post
from 30.01.2013 till 28.02.2013
plz scrool down for new entry..
''
''
''

RESTOCK TERBARU FEBRUARI 2013!!!!
Kelambu moden restock Febuari 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja.Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..



harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
penghantaran PERCUMA bagi SEMENANJUNG,
tambah RM10 untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..
''
''
"

*salah satu contoh kelambu moden saiz king.Banyak lagi contoh2 n pelbagai warna yang menarik dan didatangkan dengan saiz yang pelbagai*



So sesiapa nak beli 
SILA KLIK
http://mummyrinazone.blogspot.com/



Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

8 sumpah ako sayang korang:

lelamaisara berkata...

saya dari kecik tidur dalam kelambu....selamat ...;)

Deqla manjew berkata...

menarik kelambu nih.. tp kalo jenis ssh nk berkelambu takleh gak.. hihi..

Yumida Huda berkata...

tringin la nk tdo lam kelambu..xde la tahi cicak tu menghambur sembarangan..hehe..nice kelambu tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani dirumah xtido kelambu balik umah MIL baru tido kelambu hehe

izan mama mia berkata...

Inshaa Allah nak try jg nnt...lama xsinggah cni

Nastyna berkata...

Salam kenal..
besarnya kelambu, dulu suka pakai kelambu, tak risau nyamuk.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam singgah..
cma cuci mata tgk kelambu moden :)

Cik Aini berkata...

dulu2 pakai kelambu..
skrg dh rimas pakai kelambu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in