Breast pump jenama modu yang berbaloi


aduyai bilalah mood nak bercontest nak kembalinie...skang tol2 tak der mood nak berblog atau berkontes montes..dok mencari ilmu jer tttg berkaitan ibu n anak=)

almaklumlah due bersalin dah nak dekat..huhuhu..skang dok jenjalan BW umah mana2 ibu yang ada cket ilmu ttg pantang..dan nyusu serta alat2 menyusu nnt

so jumpa jenama breast pump modu yang menarik perhatian..nie mummy jumpa di blog


haa dia cerita ttg breast pump jenama terbaru..mummy terpikat dik nonnn..jom tgk apa infonya n bleh kita kongsi bersama2 ngan semua mommies2 kat cnie..
''
''

Modu Breast Pump

 MODU- Pam Penyusuan terbaru di pasaran Malaysia.





About modu  breast pump



* Pam berganda 2 – double pumping – didatangkan dengan 2 
set utk kegunaan pam berganda di dalam satu kotak –
 tak perlu beli aksesori tambahan. Semuanya 2.

* Mempunyai 6 level digital, level 1 dan 2 utk
fasa stimulasi, dan seterusnya level 3 utk fasa vakum

* Pam penyusuan yang menyerupai nada
hisapan bayi (mimic baby’s suction)

* Pam penyusuan yang tidak akan sekali-kali backflow

* Pam penyusuan yang mempunyai side function
– nasal suction (utk bayi) dan cleaning function
(akan di demo semasa pelancaran)

* 2 corong silikon – selesa dan tidak menyakitkan

* Pam elektrik yang mempunyai jangka hayat
sehingga 2000 jam.
* Tekanan 500 – 1060 hPa
* Berat: 700 gram sahaja
* Warna: PINK 
* Warranty: 1 tahun
* Sparepart dijual berasingan
Harga asal: RM599
Harga promosi: RM 559

Anda sudah boleh buat Pre-Order Pam 
Penyusuan MODU bermula hari ini
 – terhad kepada 30 ibu yang terawal sahaja
 dengan harga RM 499 sahaja!
* Pembayaran melalui kad kredit online (paypal),
 kad kredit di semua cawangan sarakids, m2u,
money transfer dan tunai diterima*
** Pam akan mula di hantar kepada pelanggan 
pre-order pada 20 April 2011 **

BOLEH BELI KAT SINI: ONLINE 
sumber: SARA KIDS

  

so agak terujakan ngan produk nie?
memang teruja ngan bentuknya yang nampak ringan mcm swing n yang pening mcm berbaloijer harga nyer..nak try beli ker???

ada yang mommies2 yang dah guna?blehlah syaring2 katcni=)




bleh klik


http://angah.blogspot.com/2011/05/review-modu-breastpump.html.





7 sumpah ako sayang korang:

MAPPIAU berkata...

uiihh bagusnye pump nih, ingat nak jugak akak rekemen kat adik akak tuh, tapi rege pun boleh tahan jugak yek huhuhu

amiey lee berkata...

haah bentuk ala2 swing.. hee leh offer kt kawan2 ni

wan nurul hezrina berkata...

kaka D-aah kak mmg nampak okey..utk double pump kira oklah harga dia.jenama madela agak mahal..dulu swing nurul beli single pump dah dekat rm700++..kalau double pump 1500++ huh lagi tercekik..nie 2 bulan leh kumpul wit gaji..hikhik

amy-aahkan awak guna swingkan..katanya pump nie never backflow..tuh yang berkenan..lagipun swing tetap takm au jual..nak simpan..mcm swing ada dwi fungsi batri n letrik

ajumohit berkata...

bestnya double pumping..dh stop le nk pregnnat lg hehhehe bg hadiah kt member la ek hehehe

armouris berkata...

info tentang penyusuan bayi di SIHAT SELALU - Masalah Penyusuan Bayi

eB ezrin berkata...

kalo der rezki lagi sok leh la eB cuber ;p

che_puang berkata...

saya ada beli pam ni, and TERSANGAT LA KECEWA dengan prestasi pam ni.

Kerap sangat rosak, and paling kerap, suction dia tak rasa.
Hantar pegi servis, baik la kejap, dalam 2 minggu, lepas tu start balik problem yang sama.
Sampai fedup dah nak hantar.

My advice, sesape yang nak beli breastpum, JANGAN LA BELI PAM ni.
FRUST hoi.
Membazir duit je RM500, dapat pam yang TAK BOLEH PAKAI.
Even send balik untuk servis pun, SERUPA SAJA.
Buat sakit hati je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in