Debaran Terasa..

asmekum semua..selamat pagi senin..biasalah pagi senin nie mood nak kerja non ado..

so pagi2nie mummy g check up 33week..bia nengok angka 3 kat depan jadi seram pulak..btw,semua check tadi okjerk.arinie tak scan baby..minggu ke 36 nnt baru scan..

result tadi cek semuanya memuaskan..berat still tak bertambah dengan banyak..tak sampai 1 kg pun.sepatutnya 2minggu naek dalam 1 kg tapi mummy kurang dalam setengah kilo.tapi tak terlalu ketaralah..nnt dah pantang masak nak turunkan berat badan pulak..huhu..

cuma ada gak yang buat mummy sedikit bimbang..nurse tanya "puan bersalin nnt kat mana?mummy jawap mcm anak pertama kat hsptl pjaya..n nusepun jawab"kat hsptl kajang ngah renovate kemungkinan penuh masa puan nak bersalin nnt..putrajaya n serdang mybe penuh..kalau penuh puan kena g hkl atau hukm...uiii masak mummy kalau betul masa nak bersalin nnt penuh..tetiba rasa takut pulak=(

harap harap ALLAH permudahkanlah semuanya..kalau masa merah dulu mummy masuk labour room jam 1.00 pagi..n sakit jam 4.00pagi lebih kot n bersalin jam 7.15pagi..masatuh mmg tak penuhlah ward..mujur.rezeki mummy..kalinie blehplak hsptl kajang renovate..takut yang kat kajangtuh datang kt pjaya plak n serdang.jadi penuh...errrk mintak jauhlah..

harap baby 2nd nie mcm merah dulu..diberi kesenangan bersalin n lancarjer semua urusan

kalau ditakdirkan rezeki adek merah nnt di pjaya lahirlah dia di pjaya..

*bagi GA 3rd anniversary mummy tuh 09.06.2011 mummy nak tutp terus taw..n 10.06.2011 mummy nak umumkan keputusan..pastuh terus post hadiah.mummy tak mau tunggu2 sb takut mummy bersalin awl..*

sebab pengalaman lepas masa lahir humaira masukjer 37minggu mummy dah bersalin..cepat n nurse kata kira anak num2nie sama jer ngan yang pertama atau lagi cepat..erkk..risau

5 sumpah ako sayang korang:

ajumohit berkata...

nurul, just nk advice, aju dulu bersalin Najwa di HUKM - Ok, Najiha di HKL even ward kelas 2 tapi ya ampun ramai giler org...so aju nasihatkan pegila HUKM, byr lebih sikit tp kita selesa...Adam di Pusrawi tp ni company cover, mmgla best hehehehe

Huda berkata...

erm..moga sume nye slmt..

aanie berkata...

risau kan kalau wad penuh....nurul x booking dulu ke??

sy dah serik bersalin kat hosp universiti...sb ramai sgt student pelatih...

ShimaSalleh berkata...

Wan, klinik tak kasi tarikh book spital ker? Biasa kan kena book bila dh 32mgu.. Klinik tmpt aku bg tarikh utk kita gi spital n book sekali... Even aqil pi pediatrik pun dia yg kol kn n book.. Kalo tak aku mmg xdpt cek aqil hr ni sbb xde kad kuning tuh...

eB ezrin berkata...

wah samer tempat yer anak2 kiter tuh... smoga dipermudahkan... insyaallah... eB dh wat header... tgk kt emel yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in