week 31 check up dating scan..

huh..pejam celik mummy dah minggu ke 31 dah preggy 2nd baby@adek humaira...result for dating scan tuh ..

  • berat badan - 67.6kg..wahhh berat gila..usaha keraslah nak kuruskan badan pas bersalin nnt=)tapi berat dr awal preggy still tak cukup berat sebanyak 1 kilo
  • Hb dah naek cket drp 2minggu lepas 10.1 jadi 12.6..oklah 2..
  • tekanan darah 98/68 still rendah..nie sb jaga merah malam tadi sik merengek sbb idung tersumbat..
  • kaki x bengkak lagi..ok jer..ermm masa merah dulu mmg mummy tak bengkak kaki sampai lahirkan dia.
  • kesihatan ibu pun ok jerk..no demam2,no cough&cold,chat walafiat..
  • babypun ok jugak..nie dah kena start kira gerakan baby 10 kali bergerak dr kul9 pagi sampai kul 9 malam=)start frm tody..
tak sabarnya nak baby cepat2 kuar..n merah ada geng nak berbalah..tapi merah nie skang makin manjelah..

yang beshnya semua nak mummy watkan..susu..main mainan..tido nak berpeluk bercium bagai..n bila mummy marah n tak bagi sesuatu yang dia nak dia panjat atas mummy n peuk mummy..yang terharu siap cium cium mummy,..hikhik pandai nak umpan.

mummy nak cepat2 bersalin supaya mummy larat main ngan kedua2 anak mummy yang mummy sayang=)

5 sumpah ako sayang korang:

puan nina berkata...

cepatnye dah 31 minggu.dah tak lame la kan..semoga smua selamat ye

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

Bionic women berkata...

sekejap jer masa berlalu kan mummy..x lama lagi merah dapat adik..
merah pun dah start tantrum tu..hehehe..
mesti merah dapat jadi kakak yg baik dan penyayang...dia dh start tunjukkan sikap penyayang dia tu

MAPPIAU berkata...

uihh dah tak lame dah tuh, take care dik, akak doakan mudahan semuanye dipermudahkan dan selamat ape2 hal update okeh :))

mama aryan berkata...

samala dgn adam..masa dah dekat nak bersalin adik dia..nak berdukung je,semua nak mama dia yg buatkan..

Deqla manjew berkata...

wahh..siyes kurus nurul time ni..tp skng xde la gomok pun.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in