rezeki menang novel



orang kata kalau rezeki tak kemana..hikhik..so setelah dijerit banyak2 kali oleh penganjur(jgn mare yer dik non) rupanya mummy pemenang utama GA anjuran
siti hajar.

30.04.2011


nie bannernya..


bleh mummy tak perasan..huhu..lately dok bz ngan kerja n merahplak tak bape chat so banyak yang terlepas pandang..pada yang sudi gtau kemenangan mana2 contest@GA mummy ucapkan tq banyak2 cayang u all..


k terus g kat GA yang mummy menang2
boleh terus ke link bawah nie sb ada jugak beberapa pemenang..


k mummy bg dah detail . tq so much!


http://lovedomanicqd.blogspot.com/2011/05/novesta-1st-giveaway-lucky-winner.html

rupanya num 58 tulah milik hamba=)sungguh ku tak perasan so mummy tak ksah tajuk novel..aper2 jerk pun buleh...tq kay siti hajar=)

2 sumpah ako sayang korang:

umialya berkata...

tahniah

ajumohit berkata...

tahniah ye..bykkan membaca, nnti baby pon sama mcm mama dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in