masyaallah orang yang mcm inipun adake??

ngah jalan2 blog walking kat umah yang mummy follow sambil baca2 entri menat=rik terjumpa satu blog yang ceritakan soarang makcik yang kononnya berbangsa melayu dan ISLAM menghina agamanya sendiri..tak patut sungguh..

mummy yang kemudian g kat web makciktuh n melihat banyak gambar2 yang menghina agama ALLAH,KAABAH n rasul terakhir NABI MUHAMMAD S.A.W..aper ke teruk benar yea perangai makcik2?nak buat pripa ker supaya org sume masuk blog dia??tak senonoh betul...betul2 menghina agama ISLAm tapi yang peliknya bila ditanya agama apa mengaku plak"islam"..nama diapun makcikhajjah..eii geram mummy!


tapi mummy rasa dianie bukan islamlah n menganut agama lain.tapi walaupun menganut agama lain tak layak menghina kesucian islam..tapi yang benarnya takpayah layan org cenggini tapi kenalah pihak bertanggungjawab bagi amaran n ambil tindakan kat org mcmni..


k lah kalau u all nak baca bleh klik link kat bawah...tapi dengar2 ada yang kata tak bleh bukak..

10 sumpah ako sayang korang:

eB ezrin berkata...

masyaallah, tapi betol ke makcik tuh islam, namer islam tuh saper2 pon leh boh... kena siasat gaks tuh :)

wan nurul hezrina berkata...

tahlah eb...orgnie mcm2..tapi di ngaku agama islam terhebat..kalau tgk blog dia mmg confius.

Izyan Masri berkata...

BAGUS AKAK BUAT ENTRY NI.BIAR LAGI RAMAI YANG TAHU.JANGAN SENANG2 NAK MAINKAN ISLAM :D

NzA berkata...

akak pn dh trbaca blog minah sewel ni n siap dia tubuhkan FB utk org2 yg sewel cam dia..MasyaAllah, semoga Allah beri petunjuk dan hidayah pd manusia yg sesat camni....

♥SyilaSyira♥ berkata...

sedihnya baca....rasa nak menitik air mata

wan nurul hezrina berkata...

izyan-tulah tq dik sbb post gak entri ttgnie.mmg sakit jiwa bacakan?

nza-fb?gilalah kalau fb lagi cepat tersebar dr blog..mmg sewel.ramaiker yang join dia kat fb?kat opis nie fb bleh bukak time rehatt jer

syila-aahkan ada gak yang gila sampai tahapnie..

Zue AnnaLeeya berkata...

haah... stuju dgn eb...
ntah2 org bkn islam wat gini tp guna nama islam..
mmg krg ajar sgguh...

aLeesYa's Mummy berkata...

Astagfirullahalazim...
semoga Allah memberi petunjuk dan hidayah utk makcik ni bertaubat..sekiranya dia benar2 islam.

TQ 4 sharing.

wan nurul hezrina berkata...

kak zue-aah ek kak agak2 org bukan islam..pelik semacamjer..tapi jgnlah kutuk gitu..

aleesya's mummy-aah sekiranya dia islam kenalah bertaubat cepat2..nnt dia terpesong n org2 lainpun ada yang terpesong jugak

coffee berkata...

Assalamualaikum wbt, diharap kerjasama dari tuan blog agar dapat bersama-sama menghapuskan hasil gambar oleh makcikhajjah kerana wordpress beliau telah tiada lagi namun hasil kerja edit beliau masih berleluasa. Bagi menjaga kesucian Islam, saya berharap pihak tuan dapat membuang image tersebut dengan KADAR SEGERA! blog anda antara yang tersenarai di dalam GOOGLE IMAGE SEARCH FOR MAKCIKHAJJAHSITTALWUZARA2U. mere word is enough no need for the picture. please do for the sake of Islam.
http://rahimiarafpin.blogspot.com/2011/05/buang-gambar-berkenaan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in