kami di jayy bee bhgn 4

okies back to story mory kat jayy bee arituh..kira nie sambungan yang keempat..

lepasjer bebudak main menan kat taman so kami meneruskan perjalanan..n bila sampai di hotel blue wave johor bharu kami g mandi manda di swimming pool..jom nengok gambar lagi=)



bz mummy dok layan merah..alamak tersensor plak danial..huhu

kami bertiga melayan merah..mummy malas nak mandi takut licin tapi basahlah jugak dok pegang merah..tak takut langsung tenggelam..

tengok betapa gembiranyadia dalam poolnie..yang peliknya bila bawak g laut takut plak..kat cnie tak takut plaktuh..berani semacam!

keluarga kak ipar yang 2nd..anak ada 3..tuh yang merah terujanak main pool sebab ada kakak sya n abang danil n bg long..


tammat sudah cerita ttg kami ke swimming pool=)




4 sumpah ako sayang korang:

ShimaSalleh berkata...

kalo kat laut kan bunyik ombak takut la dia woooo.. swimming pool senyap jer.. hahaha

wan nurul hezrina berkata...

aah kot ada kebenarannyadisitu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah merah mndi pool yer...best tgk hehe

QasehnyaRania berkata...

nape erkk merah takut laut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in