Doakan Mereka=(

hidup kat dunianie kalau tak ditimpa dugaan memang tak sah..kaluu masa studi dulu dugaan ngan exam,kelas,assigmt,dll.

n bila bercinta n bertunang dugaan plak lain caranya..n berkahwinpun sama jugak..tapi bila dah ada anak bila dugaan datang pada sang ibu mmg sangat2 mencabarlah..

bayangkan kalau apa2 jadi pada anak kita dmm ker atau benda2 lain mmg lah sedih sangat..sekarang alhamdulillah anak2 mummy sihat2 jer tapi mummy nak rakamkan rasa sedih sbb ada antara rakan2 blogger yang anaknya sakit..demam kuat..


aerish n aed..comelkan bila diaorg dua nie senyum..pagi tadi kul 3.30am eb post entry kata kena high fever..kesian mummy doakan mereka cepat sembuh.kwn2 juga berdoa k..
bleh terjah blog EB




sorang lagi dr anje


kesian tgk aqish=(susahnya mama dia nak dapatkan katil kat hospital sb penuh ajer..kena high fever jugak..

n yang terbaru mummy dapat tau dr blogger citarasa rinduan.
yang amy dr sinar raudah
jugak diserang demam panas..



dan lebih serius katanya denggi..harap tak betullah aper mummy dengar tapi alhamdulillah kak ayu dr citarasa rinduan post plak kata amy dah semakin pulih.alhamdulillah n mummy doa semoga cepat sembuh...




sayangnya kat opis tak bleh bukak blog yang .com so tak dapat nak buka blog sinar raudah.
n minta tolong gak hentikan berita palsu yang konon amy sudah tiada...siapalah penyebar palsunie.sabarjerlah..

so doakan yang terbaik untuk mereka.mungkin sekarang mereka ditimpa dugaan Allah n esok lusa mana tahu kita pula..minta dijauhkan...ameen.

*pada eb,anje,n kak ayu dr citarasa rinduan nurul minta izin copy gambar n artikel dr fb yer...tq

35 sumpah ako sayang korang:

::NureeN:: berkata...

InsyaALLAH sama2 kita doakan buat anak2 eb, td ada sms eb katanya aeeky pon dmm jgk..
balqis anak anje nureen ada follow.. mmg sedih baca crita anje.. teringat masa ellesya anak nureen kena dmm pns sethn lps warded 5 ari.. mmg sgt2 merisaukan..
sinar raudah nureen baru tau .. thks ya info.. ;)
sama2 kita panjatkan doa buat insan2 tersayang..

MataHati @ MH berkata...

alala..siannya kat diaorang tu..
pakcik doakan semoga anak2 cepat sembuh dan hepi sentiasa..

Myra Jay berkata...

Sekarang musim demam kot kan, my hubby semalam demam jugak, pagi ni alhamdulillah dah kurang sikit katanya..

Moga my hubby, anak2 eB, Aqish dan Sis Amy sihat hendaknya..
Aminn..

Myra Jay berkata...

Oh ya, yg senarai peserta tu myra ada buat simple GA kena buat slogan, launch seminggu je..

mamaNoriz berkata...

tu la hez, lepas satu satu berita smapai telinga ni...

wlupun tak bersua muak tpi kenalan blog ni cam dah rapat kan...huhu

IntaNBerliaN berkata...

risau betoi bila tau anak2 sakit.. yela mereka kecik lagi... saya doakan anak2 rakan blogger kita tu sihat cepat2 termasuk amy..

Nad @ MamaZakwan berkata...

moga cepat sembuh sumenya...

eB ezrin berkata...

ms nureen bagitau tadi eB terkejut... dh bacer sgt2 terharu.. tq dear... moga allah lindungi anak2 kiter & amy juger... tgh musim agaknyer kan?... aeeky pn dmm start pagi tadi... eB msh berkurusus, akan cuber balik seawal mungkin, hati x ternteram.. smalam dh gi demc... msk ubat... x ckp tido... pnt sgt2...

bonda dadif aka akish berkata...

mudah2an semua baek2 belaka...

dan pade yg sakit..muge mereka cepat semboh..

amin..amin..amin..

wan nurul hezrina berkata...

nureen-lah aeekypun demam jugak?ellesya kena tahan 5 hari lama jugakek..mmg kalau anak2 sakit risau sangatkan?aah kita panjatkan doa tok dorg k=)tq

wan nurul hezrina berkata...

MH-mmg kesianlah bebudak kalau tak sihat sampai masuk wad plak2..aduai..tq kay sesama kita doa

wan nurul hezrina berkata...

mj-semoga semua selamat hendaknya kan MJ..oklah hubby MJ dah baik demam.mmg musimlah kot.

wan nurul hezrina berkata...

mj-ok mummy dah join dah GA tuh..n ada MJ terjah blog contest mummy=)tq

wan nurul hezrina berkata...

mama noriz-aah dalam diamkita berblogging..mmg semua disampaikan dr hati.tak kenal dekat tapi tulisan kita dapat rasa sama mcm kenal kt luar..huhu..mmg sejak smggunie ada jer biter sedih

wan nurul hezrina berkata...

ib-betullah ina...dorg kecik lagi.takot betul kalau dorg sakitkan??k sesamalah kita berdoa

wan nurul hezrina berkata...

nad-ok nad semoga dorg cepat sembuh..

wan nurul hezrina berkata...

eb-memang kalau anak2 sakit kita pun sakit jugak eb..letih jaga dorg dengan meragamnyalagi..mcm merah kalau demam aduhai mmg nanges jer..sib sofia tak cenggitu...k harap semuanya sihat.take cre

LYAfrina berkata...

semoga dia org semua cpt sembuh..skarang mmg musim demam n musim denggi gak..kt sini byk kes... lya ni pon dlm mulut hbis pecah2.. cuaca x menentu...

pasal amy tu... knp la smpai mcm tu skali org bwk citer...

wan nurul hezrina berkata...

lya-tulah kat luar panas bila g opis sejuk gila.kt pjya petangjer ujan lebat..tengahari panas betul..sakitnya kalau mulut pecah2..ttg amy..tak taulah ikut fb dia mcm2lah...harap semuanya ok

Lelord berkata...

insyaallah mudah2an semuanya sihat
najlaa pun baru seminggu kuo spital ni

isabelle berkata...

insyaAllah semua ok.
Allah saja nak uji je tu...

NM02 berkata...

hi awak, maceh sudi drop komen kat n3 kite.

kite singgah serang balas terus follow sekali.

awak dah follow kita tak?

kalu blom, mari la... jgn luper tau

^_^

Gen2Merah berkata...

insya Allah, kami tetap doakan yang terbaik utk mereka.. semoga cepat2 sembuh

wan nurul hezrina berkata...

lelord-oo najlapun demam jugak ek?alhamdulillah dah sihat=)aah harap diorg cepat sembuh

wan nurul hezrina berkata...

isabelle-insyaallah everytin goes fine ek awak=)mmg Allah suka uji hambanya n lihat setakat mana mampu bertahan..harap semua sihat nnt

wan nurul hezrina berkata...

NM02-huhu panggil nurul jew=)kiter dah follow awak dah=)tq sudi drop by kt sini yerk

wan nurul hezrina berkata...

Gen2-mekasih sudi doakan=)

wahida berkata...

dear, mmg susah hati dgr anak2 kawan kita ni tak sihat kan..huhu...semoga mereka semua cepat sembuh..


ntah siapalah yg sebarkan berita palsu pasal amy tu..bengang betul aku...

wan nurul hezrina berkata...

wahidah.aah memang bengang.mungkin org tue tak suka@dengki kat amy gaknya..gila tol

aanie berkata...

semoga aerish n aed cepat sembuh....

yg psl amy tu, mmg geram kan sape yg sebar tu...pg ckp sakit, ptg ckp dah xde..dah la byk blog dia komen camtu...kes dengki ke apa ntah...

wan nurul hezrina berkata...

aanie-ooo blog nurul takderplak dia tinggal shout kata dah takder..blog annie kena ker?teruk teruk..sajer kot dengki

hakak CNN berkata...

bila anak-anak sakit ibulah yang paling susah hatey...kalau boleh biar ibu ajer yang sakitt..:)

Moga cepat sembuh anak-anak semuanyer..

NOOR FATIN berkata...

smg semuanya kembali sihat seperti sediakala :)

wan nurul hezrina berkata...

akak CNN-tulah kak..mmg kalau bleh biar mak jer yang sakit.harap dorg lekas2 sembuhkan..kak,tq sudi drop by kat teratak nurul nie=)

wan nurul hezrina berkata...

fatin-sesamalah kita doakan dorg ek=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in