yeaaay yeaaay...

akhirnya mummy dapat satu berita baik..tadi mummy sajelah col nursery merah n sofia..just tanyakan ttg sofia..

"nak tanya mcm mana sofia arini?dia minum susu tak?"
biasanya soklan nie mummy tanya pada babysitter kt nursery ttg sofia.semua tau sofia ada mslah keliru puting since mummy kembali bekerja.dah 3 minggu mcm2 puting mummy pakai.7jenis semuanya..

n lastly penantian daku sebagai mak berakhir...n bbysitter ckp"sofia ndak ngan puting n hari nie..guna puting ajer tak guna sudu mahupun srink..waaah mmg lega mummy dengar taklah nnt tunggu mummy alik bru nak susu.kuruslah ko nanti mek sepiah oii..

so mmg mummy takkan belilagi dah since sofia leh terinma puting tuh..nie jenama putingnya..



*gambar ehsan en google*tq*


jenama doktor baby..tak mahal rm6.90 3puting dapat..
ada gelembung udara
sangat lembut..
puas ati mummy..sebelum nie mmg byk abess beli jenama2 puning yang matcham2..
''
''
so ape jadi outing2 yang barulagi mummy beli?ada sesiapa nak?tapi semua saiz s lah tok baby..nnt mummy publish gambar puting baby esk=)

14 sumpah ako sayang korang:

wahida berkata...

cuma nak komen, comelnya anak2 u sis...

suka tgk gambar2 kat side bar ni...

wan nurul hezrina berkata...

wahida-tq sudi datang teratak kecik den nih!suka baca entri2 ko g bali..=)

Lelaki Ini berkata...

alalala...
cumel sgt hisp puting!

fieda berkata...

mmg anak dara hezrina comey2 belaka...hehe,,akhirnya jumpa gak puting yg sesuai..lega mummy merah ye..

wan nurul hezrina berkata...

lelaki ini-cumeeel bangat=)salam kenal n tq sudi singgah umah buruk mummynie..

fieda-tq atas pujian tuh fiedah..fidanyer anak2pun ape kurangnya=)hikhik..aah fieda mmg legalah..kalautak payah dia dok tunggu.kesian

amiey lee berkata...

heee alahai lupa nk bgtau hezrina..masa emy dulu ngan sarah pun memang guna doktor baby... skrg ni ok aja..ashraf plak guna pigeon kaler kuning gak...

IntaNBerliaN berkata...

yeayy sofia dah ada puting baru.. hihii

wan nurul hezrina berkata...

amy-pigeon kaler kuningpun nurul ada.kalau nak bleh postkan sekali ngan gift nak bg kat amy tuh..tapi saiz s lah puting tuh=)

ib-tulah..mcm arinie nurul tak dapat alik sbb ada meeting.so taklah risau sangat=)

IbuDhira berkata...

hai hezrina,

mesti lega kan perasaan tu bila anak dah nk menyusu botol..
sama la cam sy dulu..mcm2 puting dh beli n try..tp till skrg dh 1 thn 10 bln..masih tak suke minum susu guna botol..
hehehe...redho je la...

wan nurul hezrina berkata...

ibu Dhira-tulah sedikit lega=)tapi bbsitter kta tak banyak manapun dia minum..lamanya 1tahun 10 bulan??huhu bis mcm mana dia kalau ibu keja?

Azfa Bt Hj Baharudin berkata...

nie la puting...anak buah kak as tue pakai...dr baby..betul tak??berkesan kan???hehehhehe

wan nurul hezrina berkata...

kak az-aah betul kak as..ako ikut saranan kolah g beli doktr bby=)cerewet tol ek baru 2 bulan tuh!huhu

kinara kinatara berkata...

mak kina un gunakan puting nyh untuk adik kina..selesa dan lembut untuk bayi....

jaakechik berkata...

jaa xpenah beli puting ni, tp pengasuh fikri penah belikan sekali utk di, sbb nya jaa terlupa bek stok baru..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in