Pergnent lagi?ooo tidakkkkk


test yang kat atasnie mummy punyer...huhu biar betul mummy preggy lagi...
''
''
mmg gambar positif...adakah menagandung yang ketiga,dpt anak lelaki...wah sangat teruja kalau dapat anak lelaki..mmg dalam keluarga mummy takder yang lelaki dr adik beradik mummy semua 4 org pompuan..jd apa salahnya..huhu\
''
''
"gila apa nak preggy?den baru pas abes pantang.100 ari blum abes lagi..huhuhu..wat propa jew.gambar kat atas tuh masa ngandungkan sofia maisarah kini nak masuk 3 bulan baru=)"

terdetik wat entrinie sbb mlm td mummy mimpi sambil kendong sofia yang masih 3 bulan mummy ada lagi yang lain..takut gla n terus g test ngan tester yang ada sakibaki..walhal tak logikpun kalau ada masa nie sbb masih pantang tempoh 100 ari itew..kuang kuang..

tapi yang num3 nnt mummy nak brdoa n amalkan pemakanan tuk mdpt anak lelaki.tak salah mencuba..harap2 menjadi=)

22 sumpah ako sayang korang:

eB ezrin berkata...

hik3... kalo ader trimer jerk kan? i lioke :)

Huda berkata...

huda pun bile dh dpt sepasang ramai yg suruh lmbt2 lagi pregnant lain :)

Nad @ MamaZakwan berkata...

uisy, mati2 ingt preknen lagi, hehe

Papa Mifz berkata...

kalo nk anak pompuan lak apo caro pemakanan nye ek...hehe

fieda berkata...

keje kuat sikit la lepas ni nk dapat boy...hahah
insyaallah...

Myra Jay berkata...

Ingatkan betulla tadi..
Baru nak wish tahniah..hehee

IntaNBerliaN berkata...

wah.. ingat betoi2 pknen td.. hihii

apa tips nk dpt ank laki yer? kot2 leh try.. hahaa

wan nurul hezrina berkata...

eb-kalau ada mestilah kena terima..huhu tapi kalau zaman laa nie untuk kewangan n kasih sayang..hehe nnt nnt dululah..hikhik

huda-tulah jeles ngan huda dapat sepasang..hehe..tapi takpelah esok2 mummy terima hantaran ajer

nad-huuhu nad...idak ler..tak sanggup lagi pikul tanggungan itew..biar sofia puas nyusu dulu..

papamifz-ada terbaca kat pa & ma..tapi kena tgk semula tak hingat..nnt mummy wat entry wokey=)

fida-huhu kerja keras nooooo..hehe ganas bunyinya

mj-eeh mj blehgak wish tahniah sbb mummy barujer 2 bulan ada baby=)gilosss nak ada yang baru lakz..mati denn.hehe

intan-ada rasanya dalam majalah n ada gak terjumpa dalam web.nnt kita wat entri..hikhik..

mamaNoriz berkata...

chettt!!!

kendur balik biji mata yg terbeliak tadi..hahahha

iyelah kan, baru abis pantang dah sangkut balik!
mmg hebat la korang husben n wife...hehehehe

ajumohit berkata...

Insya Allah Ada rezki Nurul Nanti, pasni rehat dulu, then try utk baby boy, Ada petua2 dia tu, Aju pon amalkan sblm dpt Adam, doa Dan usaha, moga Allah makbulkan insya allah

amiey lee berkata...

insyaAllah..kami akan doakan dapat boy plak...

ehhh kta nye add ress dh dpt ke? jap kta send lagi tau

amiey lee berkata...

EMY AZURA AMAN
2-1-12, Pangsapuri Intan
Taman Bukit Permai
56100 Kuala Lumpur

zati embong berkata...

hihi,kak jat ni hmpir2 nk percaya da tau.suspen je.

MataHati @ MH berkata...

kalaulah betul ada lagi, satu anugerah yg terkandung seribu rahmat. mungkin rezeki akan lebih mencurah2.. :)

btw..mmg suspen entry ni. nak nak ditampal sekali gambar tu...huhu

wan nurul hezrina berkata...

mamaNoriz - haha udah terkena kamuu mn..takpelh kndur urat mata kalu tegang2 bahaya..huhu..tulh kalu lekat mmg tak pntang 100arilh tuh..hebat beb..huhu

amy- k dptdah almt..mgu nie nurul postkn..lama dah nk pos..tq doa bby boy..nnt num3 ek.dpt cm ashraf cumilll.

jat-huhu kn dah kena trick..relex2.hehe

aanie berkata...

hehe..kalau baru 100 hari dah ada isi lagi, mau pengsan mummy..hehe..

wan nurul hezrina berkata...

MH-mmg rezeki dik non kalau ada lagi..huhu tapi nak rehat dulunie..hikhik banyak urat dah putusnie nak kena sambung satu2 alik..baru pk num3.sajerjer mummy wat propa.haha

aanie-mmg pengsan..fenin2..hehe.kita ibu2nie mmg dapat rasakan kefenatan itew?huhu

NzA berkata...

suspen jerr....hik4

wan nurul hezrina berkata...

nza-jeng jeng jeng=)

Angah berkata...

Aminnnn..

Angah antara yang bertuah sebab anak berselang..lelaki-pempuan-lelaki.. kalau dapat pempuan lepas nih wah best..

wan nurul hezrina berkata...

angah-wahh syok ek..mcm mana leh berselang seli ek?bglah tips.huhu

mama aryan berkata...

insyaAllah..mudah-mudahan ada rezeki kita ye,akak nak baby girl lak,sbb dlm ramai2 anak sedara akak baru sorg je gugurl yg 5 lg semua boboiboy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in