puting aper ek sesuai

Mummy agak kalut sikit this week sbb menyusu sofia direct time keja.so agak terkejar2 dr opis.nie lum masuk mummy kena g kursus lagi..

dah 5 jenis puting dah cuba..jenama mam,peigeon,avent,anakku,firstbaby..cuma ada pendapat sorang kawan bg doktor baby.puting doktor babytuh warna kuning n ada bau getah.lembut jerk.so mummy nak try..

ada tak u all tau jenama2 puting lagi..kot2lah sofia nak.sbb start esk n minggu depan mummy tak dapat jenguk sofia sbb urusan kerja tak mengizinkan..

wahai sofia sayang...tolonglah terima puting..yang yaya minumtuh susu mummy jugak..huhu sedey..harap cptlah settle mslh nie..




7 sumpah ako sayang korang:

Myra Jay berkata...

Alahai comellnyerrr..

Maaf kak, myra bab puting tak berapa tau sebab blom ada baby lagi..heheee

bonda dadif aka akish berkata...

bby tomeyy..geram nengoknye hah...

=)

wan nurul hezrina berkata...

MJ-okies mj...no hal punyer..nnt ada baby mcm2 taw ragamnya=)

akish-eeei tium tomei2 kan??

aanie berkata...

a'ah, kak ipar pun ada ckp psl puting doc baby ni....katanya lembut..try la...adam jenis tak kisah puting apa pun....belasah je....
pigeon pun ada yang lembut..kaler kuning..ok gak tuh...

mama rifQy berkata...

alahaii..sagt la gebu geban..mummy..cer try tomme tippie..puting utk botol susu ke ni??

bentuk macam brest tuh

wan nurul hezrina berkata...

aanie-tulah ingat nak g carik doktor bby.jenama piegon dah try tapi reject jugak..huhu

mamaiqy-tomme tippie blum try ingat nak try jugaklah...tq suggest.

lelamaisara berkata...

alesya dulu pon pening nak cari puting...dr baby pon try...tapi die tak mau...last sekali pakai fiffy...yg warna kuning...ok je dengan die...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in