minggu berkursus

salam satu malaysia..hahaha hampeh...semalam n arinie mummy tak post banyak sangat.tak sempat sebab berkursus selama dua hari.

sofia tak dapat mummy tengok kecuali waktu rehat.mcm biasa last mummy beli puting nuk yang kaler brown n lembut n kemek di tengah..pun reject jugak..tah apelah puting yang sesuai

malam tadi sofia n merah sama2 kena selesma.n keduanya agak meragam.huh mummy mmg tak cukup tido malam tadi.merah papa jaga,sofia mummy jaga.mujur ada papa yang banyak membantu mummy...love u lah papa=)

so paginie still berkursus lagi..harap anank anakku dalam jagaan ALLAH baik2 jer..ameen

3 sumpah ako sayang korang:

eB ezrin berkata...

tc yer :)

ajumohit berkata...

Moga merah Dan Sofia cpt sihat, klu sesema mmg meragamla bebudak ni huhu

wan nurul hezrina berkata...

eb-=)

aju-tulah mujur diorg tak teruk sangat.mmg meragam kalau selesma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in