alhamdulillah rezeki ngan nuffnang

percaya tak selama mummy berblognie mmg tak pernah cash out.sedey betul.hehe tapi takpelah sbb memang mummy still suka berblog n alhamdulillah ada ramai kawan dalam nie=)

so sambil2 kawan nuffnang mummy makin lama makin bertambah.alhamdulillah.mummy bukannyer retipun trafik2 n tips2 nak banyak.kalau ada BE dah syukur sangat.mmg tak kisah sangat ngan bape mummy dapat janji mummy ada kawan sudi singgah blog mummy.hehe.

agak2 korang suka tak kawan ngan mummy?hehe.so setelah lama tak cash out mummy rasa ujung bulan mcm nak cash out.katanya baik cash out ujung bulan.tapi ciput sungguh nilainya taklah sampai beratus.BE yang masukpun ceket2jer gerak.hihi takpelah papepun bersyukur..

ada gak leanding kat blog contest.blogtuh skang just nak running nuffnang mummy letak mana contest2 kat luar yang mummy tau.join yang mana mampu sbb melibatkan cost gak.hehehe.so kalau menang mmg alhamdulillah=)kalau tak menangpun ok tak pe bleh try n try lagi

22 sumpah ako sayang korang:

Izan Ishak berkata...

bestnya nurul... berderet2 BE ada tu. alhamdulillah... selain suka2 berblog ada juga bonusnya kan.

ofkos lah suka kawan ngan mummy ni sbb mummy pun rajin dtg blog ummi n komen2 selalu... sayang mummy ketat2!!!

fieda berkata...

alhamdulillah..byk jgk be nurul tu...

RoslanPutra berkata...

wah baguslaa gitu...
teruskan usaha... rezeki...

aanie berkata...

wah, banyaknya BE..tahniah....sikit2 lama2 jadi banyak la...hehe....

Aju Mohit berkata...

Tahniah Nurul!!! Berderet seh BE Nurul hehehe, suke kawan ngan Nurul sebab suke baca citer anak2 daramu itu ;)

nanakimie berkata...

wa,congrats sis:) banyak tu...hee...

sue zainun berkata...

rezki..lama2 jd banyak n bertimbun2..hehe

Myra Jay berkata...

InsyaAllah dengan usaha pasti income makin masyukk.. :)

intan_blur berkata...

alhamdulillah..
rezeki ank2 wan.. ;)

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Pssst... Akak pasang nufnang kat blog sb hubby bising suruh pasang...keh keh keh... Akak letak je bg sedapkan hati die... bolehlah buat beli jajan... Byk BE kamu tu... Alhamdullillah... Ko nak resepi daging burger tu ke? Nntlah bila dah betul2 cantik nnt akak buat entri special utk ko key ;)

Mestilah akak suka kwn dgn ko, kite ni kira mcm kwn lama kan...hehehe :)

NOOR FATIN berkata...

alhamdulillah rezeki akak tu. saya pn dapat sikit2 je kak. hehhe xpe, usaha tangga kejayaan! :)

Liza berkata...

Same la.. Baru cecah 100 minggu ni.. Cam malas nak cash out lagi.. huhu....

wan nurul hezrina berkata...

izan-alah BE nie kadang nampakjer banyak tapi singgah tak lama.huhu.n sen2 tak g jauhpun.harap kali nie lamalah cket dia singgah=)

nurulpun suka datang blog izan.

wan nurul hezrina berkata...

fieda-harap BE lama menepek=)

wan nurul hezrina berkata...

roslan-hehe usha kadang kejap2jer mari=)

wan nurul hezrina berkata...

aanie-harapnya mcm2lah=)

wan nurul hezrina berkata...

aju-hehe anak daraku ek?oklahtuh..nurul suka blog aju sbb banyak btul infomasi

wan nurul hezrina berkata...

nana-hihi harap dia menepek lelama=)

wan nurul hezrina berkata...

sue=)

kayyana berkata...

aku pun tak pernah rasa cash out nuffnang nurul.. takpe.. ade rezeki ade tuh.. hehehe..

kayyana berkata...

at least ko rajin jugak updated blog dr aku.. hehehe

9n0L4 berkata...

byknye BE die. mcm mane nak byk cmtu. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in