menang ipad


menang ipad2 dalam peraduan nie.
antara 93 peserta yang dapat utk bulanan mac2012
alhamdulillah rezeki merah n sofia

kemenangan pertama di kala newbie dlm contest2 kat luar..harap ada lagi rezeki lain plak=)
nak beli sendiri idak mampu der..


tq pada kawan alam maya mummy yang terkenal menang sentiasa n murah rezeki..cute mum(uyun)sbb dia yang bgtau mummy menang ipad=)


mummy beli 7 pek yang kid nyer baru dapat full huruf CALCIUM.payah gak nak carik.mujur merah mmg suka minum susu DL kid.so harga sepek dlm RM3++ kat kdai satu malaysia.darab ngan 7 dlm 20++ lah modalnyer.
huruf u dapat last2 minit..mmg bila beli sik huruf yang sama jer kuar..tapi last sekali pek terakhir mummy beli kat tesco extra selayang.n mummy kata nie pek yang last sbb dah takdok masa.kalau tak dapat huruf u mmg bukanlah rezeki..tup tup ada huruf u.puas ati walau tak tentu menang n form sampai lagike tak.janji huruf ado!lagi 3 ari nak tarikh tutup 30.03.2012 mummy antr form.mmg ingat tak sampai sbb kena guna pos biasa.


tp alhamdulillah kalau rezeki insyaallah tak kemana=)

12 sumpah ako sayang korang:

LYAfrina berkata...

wah..tahniah..mmg dh rezeki tu..lya x pnah join contest luar.. biasa online.. tu pon dulu2 j

wahida berkata...

ya Allah!! ko menang nok? wah.....bestnya nok...dpt ipad lagi tu...jeles...

congrate ye...tumpang hepi utk ko...

teratak hati berkata...

bestnya dapat ipad..

IntaNBerliaN berkata...

bertuah betoi ni.. baru jinak2 sekali menang ipad.. tahniah nurul.... :-)

nurul mmg selalu beli dutch lady ke

mEiZ SHA berkata...

waa tahniah..:)
leh geng ipad laa kt pasni ye..:)

Cute Mum berkata...

tahniah wan..
seronoknya dapat ipad..
mesti banyak beli DL kan?
berbaloi..

Kazman / Sue berkata...

wah... kami pun tumpang gembira....

Izan Ishak berkata...

tahniah nurul!!!

kak izan ada juga tengok resultnya haritu wpun mmg tak masuk... bestnya menang ipad lagi tu!

eRiNsZ berkata...

wawww.. best best... daku kmbali bersemangat... trima kasih kawann..

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Alalala, syoknye... Tahniah yek, mmg betul, kalau dh jeki x kemana :)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

tahniah!!bestnya...murah rezeki!

Myra Jay berkata...

Wahhhh bestnya... tahniah ye kak dapat iPad, rezeki anak2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in