jom kita bermain di playground

aii kami baru nak start main..tgk2 muka kami senyum n teruja=)


name kita sofia=)baru nak g main main nie.mana nak g dulu ek??


kay,jom start explore=)


Wahh mcm besh jer.nak g sanalah sbb warna warni..mmg bila sampai2 jer sini sofia mcm menjerit suka=)dia takmo mummy pegang.nak bergerak sendiri


Tapi dah kena tangkap ngan papa.hahah..mummy plak dok snap2 gambar dowg buat kenangan



Memula merah takmo masuk dlm bolanie.papa letak jer sofia.kan sofia ada eczema tapi papa letak jugak nak tgk sbb lamadah penyakit2 kurang menyerang.

ternyata alhamdulillah Allah protect dia dr sakit2.dan semakin baik.mummypun dah makan ayam=)telur jugak=)tapi seafood blum sedia nak amik lagi..perlahan2




nie baru nak masuk tempat bola=)suka sangat merah.bila nak alik takmo kuar dah!


Budah nie mmg mummy pegang je..sikjer kemana2 nnt kaut abuk=)sesekali dah lepas ok dah=)hehe

so balik dr tesco kami p makan.tak snap gambar sbb laparrrr.hihihi


38 sumpah ako sayang korang:

bujal X berkata...

ingatkan dalamrumah sendiri tadi~he~~

noor berkata...

yg sukanya g tpt gini ceriakan...bleh sharekan xperience preggy ker ank u putih gebulah hehehehhe

teratak hati berkata...

bestnya diorang main2 dlm bola tu..

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

tu laa pasal... teman pun dok ingatkan kat dalam rumah sendiri tadi... :D

Ayen... berkata...

anak2 memang suka sangat main dalam ni kan.mak pak pun teruja gak kadang2 tu,hehehe....

Kazman / Sue berkata...

anak2x kalau jumpa taman permainan macam ni sejam pun tak cukup... haaa3x... comel jee aksinya...

ShimaSalleh berkata...

Hang mcm kurus jer hahaha.. ke effect kamera nih *wink*wink*

Nad @ MamaZakwan berkata...

katne ni nurul? nmpk happening!

eB ezrin berkata...

sofia nmpk sgt2 sehat & gebu... tc yer :)

LYAfrina berkata...

SERONOKNYER SOFEA BGOLEK2 DALM BOLA BYK2 GITU...

Afne berkata...

dulu2 hana ddk kl, afne rajin bawa 2 beradik tu main2 kt sini bila ke tesco.

izan mama mia berkata...

bestnyer mereka..tempat tu menarik warna warni dh tentu sofia suka..

Ummu Muhammad berkata...

seronoknye anak2 dare tuh..

nurul akak dah try tanye pengamal rki kt tahfiz medik tu..die suruh datang dan tgk baru boleh tahu care rawatan..insyaAllah setiap sakit ade penawarnye.. ;)

kalau ade pape contact akak semule tau ;)

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Tesco mana tu, anak2 mmg sonok kalau masuk tempat gini.... :)

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii kalu playground camni.. sy pun berkenan nak main... jgn kata budak2..hihii

IntaNBerliaN berkata...

ohya, alhamdulillah la.. excema sofea mkin ok.. lega sikit ati kan..

Izan Ishak berkata...

hehe... anak2 mmg suka sangat kalau dpt pegi tempat yg banyak2 bola camni kan.

fieda berkata...

syoknya....

nanakimie berkata...

bambamnya sofia:)

sonok dia maen kat playground ye^-^

Marya Yusof berkata...

Semangat nye Sofia.. Geram akak tgk... Si Merah takmo ikat rambut ek..hehehe :)

wan nurul hezrina berkata...

bujal-mak aii umah sendiri=)mcm taska lak jadi nnt

wan nurul hezrina berkata...

noor-hahaha mcm mana nak share ek?biasa2jew=)

wan nurul hezrina berkata...

teratak hati-aah bola lak warna warni.mmg berminatlah dowg.si adik masuk dulu si kakak memula takut nak masuk=)

wan nurul hezrina berkata...

izi-idaklah teman nak menyempitkan umah ngan barang menan depa.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

ayen-mak pak depa yang lebih.hahaha

wan nurul hezrina berkata...

kazman-aah siap tkmo kuar lagi bila dah masuk

wan nurul hezrina berkata...

shima-idakleh kurus sangat.hikhikl

wan nurul hezrina berkata...

nad-kat tesco cheng melaka=)

wan nurul hezrina berkata...

eb-=)nurul harap takde apa berlaku kat sofia..amin amin

wan nurul hezrina berkata...

lya-hehe memula takut taw nak g tmptnie n masukkan sofia.mesti habuk banyakkan?tapi masuk gak.sib baik ok

wan nurul hezrina berkata...

afne-mcm tsco cheng melakanie mcm takdok orang.tuh main seronok tak ramai

wan nurul hezrina berkata...

izan mama mia-aah masa masuk nampak muka pelik tapi teruja.hihihi

wan nurul hezrina berkata...

ummu muhammad-kay kak nnt email alamat kat nurulkay.nak try guna rawatan islam plak

wan nurul hezrina berkata...

melati.tesco cheng melaka

wan nurul hezrina berkata...

ina-aahlah ina mmg kita lak lelabih main=)teco cheng melaka...alhamdulillah masih terkawal eczema dia tapi kalau berpeluh effek gak kat bawah leher.tmpt lain ok

wan nurul hezrina berkata...

izan-bola berwarna warni=)

wan nurul hezrina berkata...

kak mar-puas haku ikatkan rambut dia bukak semula

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hahahaha comel jer sofia dlm timbunan bola tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in