update!kembali di opis=)

Lama dah ku tak bersiaran..so come back buat entri arinie..last week mummy kena kuarantine anak beranak sbb sofia dijangkiti penyakit tangan kaki dan mulut..

mulanya perasan bintik2 kat kaki n lengan..ingatkan eczema dia..tapi butir besar2 jugak.kalau bukak blog mummy sik jer citer ttg penyakit.har har hae..manalah taukan esok2 anak2 mummy ada yang jadik doktor=)alhamdulillah..

so taska tutup seminggu sbb ramai gak kena penyakit2..dengar2 penyakit nie adagak beberapa taska kat putrajaya yang kena..so mummypun mcm tahun 2010 masa merah kena dapatlah cuti free..tapi dulu 10 hari.la nie 5 ari sbb sofia dah nak kering dah butir2 tuh.dia pun hanya demam sehari..alhamdulillah..

yang paling sedih tak leh kemana2 sbb takut org lain kena plak berjangkit..tinggallah kami 3 beranak.papa plak ada meeting di port dikson sabtu n ahad pagi..



lastly amik gamba budak tomei 2 orgnie jerlah..tapi papa kata dia nak g meeting kat pd tapi tak bawak kami sbb takut kami tak baik lagi so papa antar kami umah ma tok n abah tok kat melaka..yahoooo!!!

37 sumpah ako sayang korang:

amiey lee berkata...

alahai siannye..dah baik kan hezrina? comel betul la depa dua ni..putih gebu...

wan nurul hezrina berkata...

amy-aah amy dah okdah.masa kenatuhpun dia tak gatal cuma ada kesan biji2 tujelah.ingat eczema dia rupanya lain.hehe

mEiZ SHA berkata...

laaa cian dia...
akak melaka kat ane?

wan nurul hezrina berkata...

=_MELAKA KAT TAMAN BUKIT RAMBAI.DEKAT GAK NGAN CHENG=)

wan nurul hezrina berkata...

=_MELAKA KAT TAMAN BUKIT RAMBAI.DEKAT GAK NGAN CHENG=)

intan_blur berkata...

slm wan..
sbr ye terima ujian nnih
intan penah dgr sakit kaki dan mulut..sbb intan tgk ank kwn intan ade sakit mcm tu jg..ank2 intan belum kene lagi..
intan tgk siann nye la hai..xpelah sakit tu cpt baik kan..
klu eczema tuh..hmmm..doa je lah byk2..

wan nurul hezrina berkata...

=)insyaallah saya terima..bukan itu saya risaukan..biji sebesar 2 cm belakang badan sofia yang menjadi kerisauan saya..nntlah jap2 lagi saya buat entri lagi.semalam g appoiment ultrasound dia.

Nad @ MamaZakwan berkata...

depa ni beza bape thn? adik dah nmpk besar cam kakak
patut nurul lama tak update blog
moga depa sehat sprt sediakala

wan nurul hezrina berkata...

nad-aah tetiba jer kena sakit n nursery lak tutup.kalau kat umah mmg tak bukaklah jawabnya berukband2=)

diorg beza 2tahun.mmg adik nampak besar n bulat lagi dr kakak=)

Izan Ishak berkata...

alahai... kena kuarantin lah mama n anak2 ye. mujurlah skrg ni dah sihat semuanya kan. alhamdulillah...

Kazman / Sue berkata...

memang kalau anak kena sakit maknya yg mengelupur juga menjaganya la kan.... tak pe...

semoga sihat selalu.....

Ayen... berkata...

semoga cepat sembuh,amin...sayangnya kat adik dia kan,hehe...

wan nurul hezrina berkata...

izan-aah kena kuarantine.tapi ahad pastu kami kuar jugak umah.hehe.tgk sofia dah ok

wan nurul hezrina berkata...

kazman-heheh tulah mmg maknya yang menggelupur=)

wan nurul hezrina berkata...

ayen-sayang sayang=)kalau mengusikpun ye jugak=)

aanie berkata...

comey betul 2 beradik ni....

patut la senyap.....ari tu ingat nak ajak dtg umah....tp mcm lama x online....

eB ezrin berkata...

comelnyer. biler la kiter leh jumper yer nurul? :)

ajumohit berkata...

patutla nurul senyap je, dah sembuh ye dua beradik ni, moga sihat sentiasa ye, comel sangat2 dua beradik ni

Pok Amai-Amai berkata...

Alamak...Sofia mrh tak mulut ade ulser? Cian die. Tp skg dah ok kan? Semoga ceria kamu sekeluarga ye?

IntaNBerliaN berkata...

mmg kalau bab ank2 ni mmg kita akn susah hati sgt2 kan... mcm saya. alisha demam pun dah menangis bagai.. mmg dugaan nurul kan.. sabar tau...

nape plak dgn hasil xray sofea tu.. arap2 xda pe2lah.. risau pulak.. adoiii....

ooo nurul blm cashout lg ek.. xpa.. kalu nak cashout, biasanya 6 minggu.. tp better cashout akhir bln la.. contohnya bulan tu sampai 30hb/31hb.. eloklah casout tarikh tu sbb nak dpt mcm lbh cepat n dpt kumpul earning lbh... mksdu sy camni.. sbgai contoh..

nuff bg check 15hb4.. so, pd 30hb2 tu cashoutla.. sbbnya kalu nurul cashout pada 15/2 pun, cek tetap dapat pada 15hb4.. ;-)

oooo dah dapat ek adiah tu... arap nurul sk.. saje bg sebagai tanda perkenalan di alam maya.. hihi

LYAfrina berkata...

pttla lama menyepi..slalu gk singgah sini.. tp xb'update... mujur la..smuanya dh sihat n selamat,.

bru2 ni asya demam..dlm mulut dia naik bintik2.. mula2 doc pon suspek pyakit kukukakitangan & mulut gak.. sbb skarang mmg musim dia kan.. tp mujur..bintik2 tu xde kluar kat kaki n tngan..just kat mulut

dhiera berkata...

hadiah dari papa merah la tu~ terus dapat balik kampung~ hehe

izan mama mia berkata...

penyakit tu mmg bahaya kan...mujur anak2 comel 2 orang tudh sembuh yer...waa bestnyer mama dio dpt cuti 10 hari...heheeh

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

ramai pena penyakit? menakutkan betul..

comel2 diorng ni :)

eB ezrin berkata...

waaaaaaaaaa mama dpt cuti yer? :)
tgh musim skang nih kan? risau dgrnyer...
alhamdulillah drg dh sembuh :)

wan nurul hezrina berkata...

aanie-tulah azni ada gaoyak kat kawe kata demo ada buak make make..huhu..nak wt camne kene kauarantin

wan nurul hezrina berkata...

eb-tulah tak taulah lg.moga jodoh kita panjang ek eb=)

wan nurul hezrina berkata...

aju-tulah mmg senyap seminggu.hhehehe

wan nurul hezrina berkata...

pok amai2-aah adalah merah ulser kat mulut.tapi mujur tak banyak

wan nurul hezrina berkata...

ib-tq ina.nnt nak cashout kena cashout ujung bulanlah jawapnya.hehe

wan nurul hezrina berkata...

lya-aahlah lya mmg skang katanya musin=m tangan kaki mulut2..sib ok kan?tapi kesian mesti sakit masa ada ulser2

wan nurul hezrina berkata...

dhiera.hehe aah kot.terus tinggal kat kampung

wan nurul hezrina berkata...

izan mama mia-hehe mmg besh cuti..tapi sofia dapat 4 ari jerk.merah dulu dapat 10 ari

wan nurul hezrina berkata...

zuan-mmg ngah musim penyakitnielah zuan

wan nurul hezrina berkata...

eb-aahlah eb sik dah ok.

fieda berkata...

anak dara dia mmg comey2..

CheNamNam berkata...

alahaiiiii budak chomel dua orang nehhh...haku geget jugak kangg..sakit pon chomel jugak...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in