tudung bawal bertone.

Salam semua=)
skangnie trend bawal adijuma [lak.dah back to dulu2 nyer kain tudung.cumanya skangnie banyak jual bawal ada tone ngan warna yang memikat atie.

mummy adalah beli dalam 4 helai nak gak ikut trend.aper dah jadik tudung awning?ooo aii masih pakai wokeh.senang mana2 nak g cepat2 selain drp tahan kalis kena tarik dek anak,ku selesa memakai awning.

tapi untuk nampak lebih ayu n muda mummy suka kain bawal.hikhik.boleh?so minggunie straight pakai bawal.hikhik..tapi serius warnanya mmg lawa2.mummy beli kat pasar tani n kadang ada mbr2 yang ada online kat opisnie jual.mmg menarik kaler2nyer=)

hikhik nie kira modellahnie.eh mummy tak jual taw.nie beli kat mbr2.

kenapa gaknya mulut merah cenggitu?hahaha sbb mummy tak bagi dia senyum nampak gigi..gg nyer burukzz

28 sumpah ako sayang korang:

Nad @ MamaZakwan berkata...

member jual bape rm ni nurul?
belikan! =p

Salina@IbuAqil berkata...

Alolololo!!
Syomelnya..
Model dia sgtlah memikat hati.. ;)

Daddy Ziyyad berkata...

nasib baik saya lelaki...tak payah pening2 kepala nak fikir beli tudung bawal ke, patin ke..ahahaha..

hahaha..kejammmmm...kena paksa tutup mulut :)

fieda berkata...

bawal sekarang nk upgrade..comey2...sama mcm maira jugak..hahaha..kalau nk bergambar tak bagi dia senyum nmpk gigi..hihi..

IntaNBerliaN berkata...

comellah merah nih!!!

btw, tudung bawal 2 tone tu mmg cantik :)

mamaNoriz berkata...

berapa hrga kat sana?

ofis sya ni jual RM16 selai utk tone ni, sebijik sama cam merah pakai tu..

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam kenal. comelnyeeee dia.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

intan_blur berkata...

comelnye modelnye...pinjam blh.. ;)

CheNamNam berkata...

ya hamponnnn chomel bangat menantu haku nehhhh...!!!

*itu jerk yg ku nampak,merah lagik cung dr tudung kau..hahahaha*

eh naper ngan gigi merah?sakit ker?

deno berkata...

alahai comelnyeee... manis bertudung.. :)

deno berkata...

comel blog ni... deno folow akak ya :)

izan mama mia berkata...

comelnyer model tudung nie..

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Tudung bawal, fesyen spjg zaman...hehehe... Cubit sikit pipi si merah! Geeeraaamm~

Nida berkata...

Boleh tak auntie Nida nak pinjam bulu mata...hehe

Kak Nida memang pengguna tudung bawal.. sebab cik hubby kata sesuai dengan akak..
Tapi tudung awning wajib ada juga sebab senang kalau nak cepat.

Izan Ishak berkata...

muka merah sebijik macam muka mummy! cantik plak tgk tudung bawal bertone tu... i like!

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

she's so cute lah kak. ni klo jumpa fifi real2, fifi bwk dia g lepak, melantak ayam KFC sama2... hehe.. pipi dia gebuuuuuuuu!!!!

LYAfrina berkata...

kiutnyer model ni..comel..

lya xde lg koleksi bwl dwi tone ni..

dhiera berkata...

kesian merah tak dapat senyum nampak gigi. satu lagi tudung yg tengah trend sekarang, tudung corak-corak lepas tu ada rambu-rambu~

IntaNBerliaN berkata...

singgah tinggal jejak..

slmt hari pekerja.. esok kami 3 beranak nak g bercuti ke pulau pangkor... hihii

take care ye nurul :-)

NOOR FATIN berkata...

saya baru nak pegi beli ni kak. heehhe berkenan sungguh tgk org pakaii

Mummy berkata...

comelnyer...tudung 2 tone....model pun comel gak

Azlan Strider berkata...

wah..cantik colornya..hehehe

Regards,
-Strider-

@ deqla manjew berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Arina Shamsul berkata...

weee..comel je model tudung tu..hihihi

Tanpa Nama berkata...

I'm having a tiny problem I can't seem to be able to subscribe your feed, I'm using google reader by the way.
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

Tanpa Nama berkata...

I really appreciate what you post. You have a new subscriber now.

Tanpa Nama berkata...

I heard a couple of guys talking about this in the New York subway so I looked it up online and found your page. Thanks. I thought I was right and you confirmed my thoughts. Thanks for the work you've put into this. I'd love to save this and share with my friends.
HTTP://www.CoolMobilePhone.net

kinara kinatara berkata...

wow..cantik2...model nya pon cantik macam mummy n daddy nya:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in