proton preve' terbaik

Semalam pelancaran secara siaran langsung di the mines proton malaysia preve'.huh mmg kagum say tengok body nya..

nampak gayanya dah masa bertukar yang baru.hikhik..beranganjer.hutang keta mummy ada sikitlagi..so rasanya dlm waktu terdekatnie n bila anak dah 2 org n nak keselesaan bolehlah kami pikir-pikirkan..hehehe tengok budget.hehe

apapun mmg aku rasa bangga tgk hasil ciptaan n sentuhan kereta preve'.kalaulah diminta membuat slogan mmg takkan abis 20words aku nak bagi..n uniknya teknologi mcm internet 4G ada dalam ketanie..harga plak bermula dr RM59k-RM72k...mmg ku rasa mampu milik=)


preve bermaksud transformasi dlm bahasa spaniol..betul ek?tapi yang pasti preve' nama yang unik.kalau dulu proton saga,iswara,wira,arena,wira,satria,perdana,pesona...mmg preve' nama yang baru takdok aaa di belakang.satu transformasi jugakkan??


Bodynya agak panjang sebesar exora..mmg warna putih keta apapun chantik=)


Belakang ala-ala BMW 7 series.hikhik.tak mampu pakai BMW so preve dah terlalu okey=)


Kelengkapan teknologi internet 4G disediakan,blootoot,n GPS..n sistem viper n lampu automatik bila kena hujan..hehe


Keluasa yang tak dapat disangkal lagi=)


Ciri-ciri keselamatan yang terbukti terjamin..Bila tgk kru2 proton n org2 kuat disebalik ciptaan preve' mmglah kagum.penuh semangat presentationnya..n pembeli yakin nak membelinya.huhu..

Proton_Preve_Baru_dilancarkan
Warna merah warna fav mummy jugak.mmg kalau kereta..huh lawo warna merahnya..mmg jam2nie nak g beli.hikhik sabo sabo..papehal hargana agak munasabah=)tapi kena tunggulah keta lama abis hutang dulu.=)tunggu ek preve'..hahaha berangan bukan kena bayar pun!!


Gambarnie mummy cedok drp Arenakereta dan funtastiko..

12 sumpah ako sayang korang:

Aju Mohit berkata...

mmg cantik kan nurul, harap2 kereta yang ini tak bermasalah seperti keluaran proton yang lain

Salina@IbuAqil berkata...

Sangatttttt cantik warna putih..
Mantop!!!

mEiZ SHA berkata...

LAWAAAAAAAAAAAA..:)

Pok Amai-Amai berkata...

Wow! Cool.

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Cantik kan...mmg patut kagum dgn kereta produk Msia! Teringat keta persona akak yg dah let go masa nak dtg sini dulu...huk3... xpelah berangan je lah nak beli keta lg... ;p hehee

LYAfrina berkata...

bahagian dlm kereta blh tahan cun kan....

wahida berkata...

makin canggih dan hebat kereta buatan malaysia sekarang ni...aku sgt berbangga!! warna putih adalah sgttttt cantiks nok!!

Ayen... berkata...

Preve terbaeeekkkkkk....

IntaNBerliaN berkata...

serius... mmg cantik sgt2!!... rekaan kete mlys skrg mkin cggih kan...

intan_blur berkata...

not bad kan..
morning wan.. ;)

mama leen berkata...

salam kenal
hasben saya pun puji je memanjang..
selalu dia yg suka sgt komen mcm2 kereta msia.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hr tuh g test drive preve..test drive jer pun bukan beli hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in