hadiah yang memeranjatkan..terima kasih=)

sebenarnya dunia blogging sememangnya indah..bila kita kenal n terasa rapat ngan seseorang blogger,singgah n komen2 selalu rasa mcm reality plakkan??

sebenarnya lama dah dapat hadiahnie tapi tak sempat nak post..

Terima kasih kepada 

kamu sungguh sweet n baik hati=).im so touching=)
hadiah buku tuk merah n shawl yang kaler biru mummy punya=)n ada mcm keychain yang cumil=)mcm taw2 jer antara my fav kaler shawl2=)

mmg manis dunia alam maya bukan?harap kita sentiasa merapat2kan siratulrahim.n mummy adagak teringin nak jumpa segelintir bloger2 yang adanie=)


ada gak mummy dapat penanda buku dr blogger wahida(mama sempoi) tapi tak sempat nak post sbb dah kena sambar ngan adik mummy.huhu..


kebanyakkan blogger yang singgah blog mummy semuanya sweet2 belaka n semuanya peramah belaka.harap hubungan alam mayanie dapat jadi hubungan real punya.nak sangat jumpa ngan u all=)tq jugak sudi singgah blog mummy yang tak seberapanie...tq korang=)

17 sumpah ako sayang korang:

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Alalala.... Sonoknye dpt hadiah.... :D

LYAfrina berkata...

wah..sure merah suka dpt buku ni kan..insyallah..jika psahabatn tu iklas, smuanya ok saja kan..nurul..manatau, ada jodoh.blh jumpa

IntaNBerliaN berkata...

eh.. nurul sk warna shawl tu ek...hihii.. sy bg nurul warna tu sbb saya rasa nurul sgt lawa pakai warna tu.. sbb kulit nurul pun putih melepak..hihii

p/s : saya baru gak nak masuk 11 minggu kalu kira dr 1st day last period.. perut xnmpak pun lg..hahhah...

br ni kan, sy balik kg... jiran sy tu prgnant jugak.. tp dia mgandung baru 9 minggu lebih la kiranya nak masuk 10 minggu.. tp perut dh nmpak.. bila sy gtau prgnant gak.. dia xcaya.. kata perut sy leper je..hahahh

entahla.. sbbnya saya masa prgnant alisha dulu pun, masa 6 bulan pun orang xpcaya gak saya prgnant.. jenis kurus tinggi kot.. tu yg xnmpak..

Pok Amai-Amai berkata...

Seronok dpt souvenir drpd diorang. Hrpnye, murahlah rezeki mrk tu kan?

IntaNBerliaN berkata...

ooo nk g rntau pnjang ek.. bestnya.. dulu ms kecik2.. ms tu duk trg.. setiap kali bali perak @ umah opah, mesti singgah rantau pnjang.. sk g sana sbb byk brg n murah2.. hihii

nurul.. lg satu kan, camana nak buat ek.. sy nak slow2 kan alisha nak bg dia minum susu fm.. tp breast sy lak bgkak susu... adoii..

camana nak sesuaikan dgn keadaan yer... mksud sy.. breast xbgkak n alisha byk minum susu fm

Kazman / Sue berkata...

betul tu... walau hadiah tidak seberapa mahal tapi nilai jalinan antara blogger memang tinggi....

IntaNBerliaN berkata...

tu la nurul... br ni sy rs sakit nipple ms alisha hisap.. ingat ke psl prgnant la kan... tp sekali bila sy pegang breast.. tu diaaa.. rupanya breast tgh bgkak susu... "keras ketung " kt bhgian ats... tu yg sy terus bg alisha hisap cpt2 smp[ai hilang bgkak tu....

haaa tu la, perut kecik.. nk tunjuk perut dkt alisha pun tkut dia xphm... yela, mesti dlm hati dia ckp, perut ibu cam biasa je..hahahaaa

sy ada beli pump manual tu dulu ms mula2 bersalin.. sajelah beli time tu.. emmm ok, nanti blh try...

nurul tau tak, alisha ni, dia tido siang pun xreti nk tertidur lps minum susu botol.. sy tepuk2 pun xjln gak.. nk kne menyusu gak kalu dia nk tido.. time xtido, ok je minum susu botol... tu yg mslh tu.. tp kalu dgn opah dia, blh je tido dgn hanya tepuk2 gitu je... xpayah minum susu pun dia xkisah...

pena rozie berkata...

seronok dapat hadiah....

izan mama mia berkata...

wah dapat hadiah..seronotnyer

Rtp Farra Arisha berkata...

you're a lucky one. :) semestinya hadiah dari rakan blogger lainnya menjadi suatu yang sangat istimewa! :D

Izan Ishak berkata...

syoknya dpt hadiah...untuk mummy ada, untuk merah ada... mmg indah kan persahabatan alam maya ni, wpun hakikatnya masing2 tak pernah jumpa...

fieda berkata...

alhamdulillah kan nurul..kita diberi kwan2 alam maya yg baik2 belaka...sayang nurul juga..

nanakimie berkata...

heee...sonok kan sis dunia blogging ni,dpt ramai kawan:) dapat baca mcm2 kisah,yg lucu2 pun ada,hee....

Myra Jay berkata...

Mudah-mudahan kita dapat jumpa nanti ye kak :)

Myra pun suka berkawan di alam maya ni, dah macam sedara ;)

Marya Yusof berkata...

Akak pun suka berblog drpd yg lain2... Best sgt kan... Untungnye ko dpt hadiah Wan... Ko bile nak bagi hadiah kat akak ni...hehehe ;)

NOOR FATIN berkata...

bestnya kak! ;D

Si Matatajam berkata...

Bestnya dapat hadiah dr Intan Berlian...makin erat la ukhuwah sesama blogger...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in