MALAS

Entah kenapa mood rasa sangat malas..nak update n nak kerja semua malas.penyakit m nie sungguh bahaya...minggu lepas mummy mmg tak sihat.harap minggunie sihat.

tapi nampaknya penyakit m plak datang.hohoho..so no entry n nak bw pun go slowly..merah n sofia mujur sihat sihat sahaja..

minggu yang tak sihat tuh siap test preggy lagi takut2 ada isi..huhu tapi period blum mari lagi sejak bf sofia.cuma simtom sakit gg,tekak,demam urat,banyak angin.gastrik menyelubungi..rasanya2 mummy ada isiker?huhu tapi mummy amik noriday.

tp minggunie start semalam dah ok sikit dah.n bleh dah makan n tekak kurang bengkak dah.mummy adalah test preggy tapi 1 line.perluker mummy test 2 kali?rasa mcm mls plak.huhu..dah beranak 2 kalipun masih tak tahu lagi simtom2 preggy.tapi setakatnie menyusu ok jer.susupun adajer n tak sensitif.

kalau merah dulu cik 'B' mmg sensitip n bila dia nyusu rasa pedih sangat.

15 sumpah ako sayang korang:

intan_blur berkata...

slm wan..
jgn malas2 wan..hehhe..
sekali sekala blh.. ;)

LYAfrina berkata...

moga nurul sihat2 saja yer.. take care

mamaNoriz berkata...

wah, tersangkut lagi ke?

hehe, tpi tak mustahil kan...

CheNamNam berkata...

eh eh ehhh jangan lah preggy doluu..sian sofiaaa,kecik lagi diyer tuhhh...huhuuu

hakak pon kena penyakit yang samer gak uolls..malassss sgttt sampai nak makan pon malas...tapi cam best pulak malas nak makann kan..kan kannn..sok leh pose...:)

Daddy Ziyyad berkata...

susah woooo kalau virus M tu datang....:P

Izan Ishak berkata...

dulu2 masa lepas bersalinkan kembar izan ada juga amik noriday. tapi malas nak continue sbb makan terus aje takde gap. last2 skali tak amik apa2 pun. mujurlah tak lekat sbb semuanya sdn bhd aje. period dtg pun lepas setahun lebih... tu yg masa tu jadi kurus melidi. rasa bahagia kejap.

tapi skrg ni dah mula risau sbb berat baru pregnant 5 bulan dah mcm nak bersalin yg sblm2 nih... huhu...

IntaNBerliaN berkata...

risau jugak kalu betoi2 sgkut kan.. emmmm rsnya buat ms ni nurul xyah test kali kedua lg... tu tarikh period dulu.. bila dah lewat period baru test...

apa2 pun, nurul jaga diri tau.. :-)

Nida berkata...

Kak Nida pulak penyakit "M" tu selalu datang, "R" je jarang2 nak datang..hahahaha.

IntaNBerliaN berkata...

ooo yeke.. nurul.. buatlah entry pasal checkup tu.. rasa mcm xpuas baca kat komen.. macam2 kan... saya pun jd risau.. tingat pasal sofea lagi... result sofea pun xtau lg kan.. dugaan betoi nurul akhir2 ni kan...

jg diri tau nurul...

IntaNBerliaN berkata...

a'aa betoi jugak ckp nurul tu kan.. kot2 janin.. nanti2 kalu period nurul xdtg gak.. blh la nurul try check lg sekali kan.. apa2 pun, sy harap xda pe2 lah nurul.. mg semuanya ok2 je..

Myra Jay berkata...

Take care ye Kak, dugaan tu, mujur anak2 sihat..

amiey lee berkata...

hee take care ye..

kita penyakitM ni emmang sebati dah hahahahaha

kita dh dapat tau fm..wahhh cantikkk la siapa da tulis KL lagi

sue zainun berkata...

take care ye..moga cepat sihat

wahida berkata...

ko ok tak sekarang ni? harap ko cepat sembuh ye..

mungkin lekat kot...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kalau penyakit malas dtg APTB hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in