check kesihatan

Ada kempen derma darah kat ofis mummynie..memang memulatuh nak g derma ngan azni.tup2 rupanya ibu menyusukan anak tak bleh.n makan ubat ubatanpun tak bleh..

So cek kesihatanjerlah..hikhik

ngah cek2 tekanan darah..oklah mmg tekanan darah tak pernahnya tinggi..

ada cek mata,breast,timbang berat n tinggi..oops terlebih berat sedah.hahaha..

muka aku yang sedikit pucat sbb kesihatan takdok sangat.dok berjaga malam..

tak pernah rasa derma darah.rupanya banyak faktor yang menyebabkan kita takleh derma darah antaranya ibu ngandung,nyusu.so tah bilalah nak boleh derma agaknya..hikhik

10 sumpah ako sayang korang:

Pok Amai-Amai berkata...

Yeke terlebih berat?

LYAfrina berkata...

take care yer..


lya pon x pnh derma darah.. sbb lya mmg xlayak..

izan mama mia berkata...

hehe..Izan dari dulu sampai sekarang doktor cakap tak boleh derma darah sebab darah sendiri pun tak berapa nak cukup..hihi..Izan ni berwajah pucat kalau tak berbedak n gincu...dah berapa kali kena tambah darah, camna nak bagi kat orang..hihihi...
Nurul jemput memeriahkan GA izan yang pertama....

intan_blur berkata...

intan masih belum derma darah lagi..takut pun ade..heheh..tp sekali mcm nak cube.. ;)
slm wan..

amiey lee berkata...

hezrina..emy sekali aja penah derma darah tupun masa belajar dulu..skrg memanjang tak cukup syarat hahaha

al-lavendari berkata...

bagi peace kat siapa tu ?

Aju Mohit berkata...

aju dah 2 bulan brenti nyusukan adam sejak umurnya 2 tahun, sebelum tu hubby derma darah tp aju tak boleh join, pasni insya allah, 1st time derma masa form 4, ok je insya allah..nurul amik supplement tak? pucat jek muka tu...

IntaNBerliaN berkata...

muka nurul mmg nmpk pucatlah... take care tau..

Izan Ishak berkata...

izan pun tak pernah derma darah lagi...

take care ye nurul...mmg nampak pucat je tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani pun xpernah derma darah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in