kelambu modern-restock terbaru 12/2012


Year End Sales!!!!
kali nie baru sampai stock on 15.12.2012
ok sesiapa nak order cepat2 tau sebab stock terhad=)
Stock kali ini di datangkan dengan KELAMBU 2 PINTU.Tapi stock 2 pintu sangat terhad so siapa cepat dia DAPAT!!!


harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
penghantaran PERCUMA bagi SEMENANJUNG,
tambah RMxx untuk penghantaran SABAH/SERAWAK (cas pos mengikut kwsn,confirm dengan pjbt pos dulu)
pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..
''
''
"



UNTUK SAIZ KING 
RM 55/UNIT
KALER BIRU,PINK,PURPLE,DAN HIJAU
22 UNIT SEMUANYA


*contoH warna biru untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk sama seperti diatas cuma kaler yang beza.
Kalau untuk 2 pintu cuma tambah di hadapan ada lagi 1 pintu berzip.stock sangat terhad untuk 2 pintu so cepat2 order.


BIRU (all stock 2 pintu 11 unit)
Nurul Hezryn,shah alam selangor (sold)- 1 unit(cod)
nurul shuhada, shah alam(sold) - 1 unit(cod)
En Radzi,presint 9 putrajaya (reserve) - 1 unit(cod)
MR x,petaling jaya selangor (sold) - 1 unit (cod)
Heriza,bukit rambai melaka (sold) - 1 unit (cod)
Noraishah abd wahid,tangga batu,melaka (sold) - 1 unit  
(EM 158413462my)
Norshelah Doraman,jempol neg.sembilan (sold) - 2 unit
(EM 158413445MY)
Afaf hilyati,sepang selangor (sold) - 1 unit (EM 158413431MY)




PINK (all stock 2 pintu 9 unit)
nurul shuhada,shah alam selangor(sold) - 1 unit(cod)
norafishya,shah alam selangor (sold)- 1 unit(cod)
Noor baizura,wangsa maju kl (sold) - 1 unit (EM158413414MY)
heriza,bukit rambai,melaka (sold) - 1 unit (cod)

PURPLE (hanya 1 pintu,1 unit sahaja)
Haslizan,ampang selangor (sold) - 1 unit (cod)



HIJAU (1 pintu,1 unit sahaja)
Available

''
''
''

UNTUK SAIZ QUEEN (all 1 pintu sahaja)
RM 50/UNIT
KALER BIRU,PURPLE,PINK,DAN HIJAU
10 UNIT SEMUANYA



WARNA BIRU
All available


WARNA HIJAU
All available


WARNA PINK
All available


WARNA SOFT PURPLE
Eb Ezrin shah alam,selangor(reserved) - 1 unit

''

''
''


So sesiapa nak beli STOCK PALING LATEST
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

22 sumpah ako sayang korang:

Deqla manjew berkata...

alhamdulillah...laris eh jualan..

p/s : dear, deqla mintak maap byk2..baju dah dlm proses..org tu pun dah siap buat invoice.. hukhuk...

izan mama mia berkata...

wah bisnes makin gempak nih

are_lin@yu berkata...

menarik ke baa boomm.hehe

Izni Hafiz Abdul Rashid berkata...

Untuk budak2 boleh la...

Cik Nur berkata...

yg menariknya kelambu ni, tak perlu rosakan dinding rumah dah..hihihi

deq's qienz berkata...

smg kak nurul bjayagan biznes ni ya.muga² ramai la yg mbelinya

Mama Vogue berkata...

nak jugak.. convenient sgt sebab bole angkut balik kg ni..
Balik ni nak diskusi ngan Incik Joni dulu ye :)

etuza berkata...

kelambu ni sesuai untuk org dewasa ke? ada tak saiz kelambu tuk dewasa? ingatkan kelambu ni untuk baby, nampak ada kanak2 tidur so terbayang tuk kanak2 ja. Wife saya berminat lah,kebetulan kami tinggal di tanah kebun..nyamuk tu hari2 menyerang..tak boleh lepas beli redset selltok segala..bagi info ya...

QA's ~ mamapapa berkata...

menarik2!!! :)

etuza berkata...

MBB 154026434909 WAN NURUL HEZRINA
ni Mybank kewan?..saya suka bank in di Mybank...hehehe ok nak yang kelambu king warna biru ( pilihan isteri ) nanti dah bank ini saya info dulu baru poskan ya.Tq
award 2012 tak ke hehehe...

intanfirdaus247 berkata...

syok pulak tengok kelambu ni..nanti nak beli boleh mai singgah tang ni kan kan...

etuza berkata...

macamana berapa nak bayar ya, maaf lah hanya satu ja nak yg biru utuk dewasa..kalau cepat esok bank in kan..

penyuluh perikanan berkata...

wah ternyata kelambunya sangat bagus yah....saya suka ini cocok sekali utk anak^ yg masih kecil, terima kasih sudah berbagi, jangan lupa singgah yah

ejulz berkata...

waaaa.. mmenarik..dari dulu lagi nak beli utk anak buah.. hehe.. tggu ada rezeki lbh t bru beli.. :)

kak nora berkata...

bisnes makin maju..Alhamdulillah..

Suana Zhar berkata...

promosi harga susu kambing hi-goat!! http://suanazhar.blogspot.com/2012/12/promosi-harga-susu-kambing-hi-goat.html

Tanpa Nama berkata...

I have read so many content on the topic of the blogger lovers except this article is genuinely a pleasant piece
of writing, keep it up.
My site real money online roulette

Tanpa Nama berkata...

I think this is among the most significant information for me.
And i am glad reading your article. But should remark on
some general things, The site style is perfect, the articles is really excellent :
D. Good job, cheers
Also visit my webpage : easy way to make money

Tanpa Nama berkata...

Exceptional post however I was wanting to know if you could write a litte
more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Kudos!
Also see my page - play slots on mobile

Tanpa Nama berkata...

The other day, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 40
foot drop, just so she can be a youtube sensation.
My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally
off topic but I had to share it with someone!
Look at my website :: easy ways to raise money

kinara kinatara berkata...

wah dah ade yang 2 pintu lah:)


moga terus suscess kak:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah makin maju bisnes kak nurul..rezeki anak2 juga ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in